Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kom nissen på besøk?

#1

Mikkeline sa for siden:

Hos oss kom det til alt overmål 2 nisser. Nissen var sliten og måtte ha med en hjelper...:knegg:

Storebror på 4 var helt sikker på at Nissen ville komme, men var jammen ikke høy i hatten når han dukket opp. Han åpnet døren, og fikk nesten sjokk tror jeg. Døren ble smelt igjen, og traff nesten nissen midt i fjeset.... Vi har det hele på video, og gleder oss til å vise ham det om noen år ;)

Det tok noen minutter før han fant roen, og kunne begynne å prate med nissen.

Lillesøster på 15 måneder brydde seg ikke nevneverdig.

Det ble en veldig fin opplevelse etter en litt tøff start. Håper vi kan ha nissebesøk i noen år fremover uten de sterkeste mistankene om at det er noe muffens med Nissen ;)


#2

Røverdatter sa for siden:

Ja, han kom i natt med godteri og pakke i strømpa. Vesla og min mann spionerte og så han komme.

Og så kom han jammen meg i kveld også.

Det gikk helt fint selv om Vesla måtte ligge i min seng i natt etter nissebesøket. I kveld var hun ikke noe redd tror jeg. Hun ga nissen klem og takket pent for gaven.


#3

Mandarin sa for siden:

Han kom , og ble kjapt avslørt. :eek:


#4

Jessica sa for siden:

Ja, han kom og alle gledet seg...... til og med våre tenåringer fikk pakke. Veslemor på 7 år prøvde å sette nissen fast. Hun så at det var strikk fra masken til nissen, ALTSÅ ingen ekte nisse dette. Tror ikke at de minste hørte dette. De var mest opptatt av pakkene de hadde fått ;)


#5

007 sa for siden:

Ja, han kom, men i år tror jeg jaggu det var siste året. Vesla avslørte ham straks og var rimelig sjokkert over at kompisen til storebror (=nissen :humre:) hadde kjøpt Babyborn-bil til henne. :knegg:


#6

Inagh sa for siden:

Ja - nissen kom helt overraskende i år.

Vi hadde ikke trodd det skulle komme noen nisse, i og med at vi feiret borte, og var bare voksne, bortsett fra Storebror og Lillemann. Vi hadde derfor forberedt Storebror på at nissen i år hadde levert gavene på forskudd.

Men jammen meg hadde ikke broder'n og svigerinna mi arrangert det slik at en i familien kom innom som nisse, i samme slengen som han var ute i samme ærend hos noen nabobarn. Skal si nissefar ble godt modttatt! :jippi:


#7

Maz sa for siden:

Nissen kom, men litt før tiden for svigermor og kjæresten hadde ikke rukket frem enda.

Han hadde med gaver fra noen andre steder i landet, og verktøysett fra nissen og ikke minst discoball. Mamma og pappa ble begavet vi også.

Nissen fikk klemmer og hun både sang og danset. Formen var tydelig tilbake etter omgangsyken.


#8

Millen sa for siden:

Ja, vi fikk besøk av nissen. Først så vi en nisse gå utenfor her, men han skulle til nabobarna. Da niesen min så han (hun er 5 år, tror ikke på nissen, men det er stas) ble hun helt i hundre, så kom det en annen nisse til oss like etterpå. Lille var litt redd først, men det gikk greit. :)


#9

Carrera sa for siden:

Jepp, her kom nissen. Til stor stas for 3 av ungene, og til stor skepsis for den 4. ungen.

Han ble avslørt at jenta vår, og guttungen hadde nok sine mistanker. Men søskenbarnet hadde ikke peiling, så hun var himmelfallen her hun satt.


#10

Senna sa for siden:

Jepp her kom nissen. Vi byttet nisse med naboen, og han var bare knallgod. Ungene hadde ingen mistanke i det hele tatt. Det var bare så bra. Mellomste tok han med seg ut i carporten etterpå og viste hvor han hadde satt frem grøten.


#11

løve70 sa for siden:

Nissen kom her også. Søskenbarnet mitt var nisse og hun var kjempeflink :) Hun er svensk, men snakket (nesten ) perfekt dalom dialekt. Ingen av barna hadde noen mistanker.


#12

Olvina sa for siden:

Her kom nissen natt til julafta, så pakkehaugen under juletreet var stor då ungane vakna i dag tidleg. Stor stas for minste. Etter at vi hadde ete graut på dagen, fekk nissen sin del i ei skål etterpå. Og etter ei stund hadde jammen nissen vore der og ete opp alt saman. Det var samtaleemne i fleire timar etterpå, gitt!


#13

Trolljenta25 sa for siden:

Jada, Nissen kom. En lettere sjokkert jente satt på mammas arm, hvor skepsisen lyste. Nissen spurte om klem og et klart NEI kom i retur, det var ikke snakk om. Hun tok i mot gaven han hadde med, sa takk og vinket febrilsk "bye bye" når nissen skulle gå. Etterpå sto hun i døren og tittet ut gjennom glasset leeeeenge for å se hvor det ble av ham. Da var det bare morsomt at nissen hadde kommet med pakke. Onkelen gjorde en flott jobb i farmors røde kåpe og nissemaske!! Vår stakkars småsenile farmor fikk jo bakoversveis da hun så at nissen hadde lik kåpe som henne. :knegg:


#14

Slettet bruker sa for siden:

Ja, nissen kom og ble ikke avslørt. :D Ungene var lykkelige.


#15

Fruktflua sa for siden:

Han kom, og det var stor stas. :D


#16

Tinka sa for siden:

Her kom nissen og junior vet fortsatt ikke hvem det var, da alle vi voksne var inne i huset da nissen kom.


#17

Che sa for siden:

Nissen kom om natta i år. Han er nemlig ganske så skummel ifg 2-åringen.


#18

Left sa for siden:

Nissen kom her også, og Storebror var SÅ lei seg for at Onkel Bjørn ikke fikk sett han!! Han måtte nemlig ut en tur like før nissen kom, og rakk ikke tilbake :knegg:

Begge to var helt fortrolige med nissen, men lillebror var litt skeptisk da han ble løftet opp på armen til nissen før han skulle gå igjen.


#19

Kneazle sa for siden:

Nissen var innom i løpet av natta, ja. Han spiste opp all grøten vi hadde satt fram til ham, og fylte opp julestrømpa. Snuppa gjorde store øyne, og har ikke snakket om annet siden. :humre:


#20

LilleLeo sa for siden:

Her kom nissen, en litt sjenert nabo-gutt nisse, men snuppas øyne funklet, og da gjorde det ikke noe om nissen var litt "tam".

Nissen hadde med to pakker til henne, og hver sin pakke til oss andre.


#21

Kate sa for siden:

I år som i fjor kom begge nissene. Pga regnværet hadde de parkert reinsdyrene oppi Lia, og gått over dalen. Alle fikk pakker, store og små (totalt uventet), og vi hadde en utrolig fin stund.


#22

Labolina sa for siden:

Nissen var innom her på natta.


#23

Chanett sa for siden:

Nissen kom,men siden ingen tror på nissen her lenger så var det bare hylende morsomt med tantenisse.


#24

Honda sa for siden:

Nei kom ikke noe nisse.
Nissen døde i sommer... Svigerfar som brukte å være nisse.
Har ingen andre som kan være nisse. eller pappa kunne han prøvde seg men turbo så med en gang at det var han hehe


#25

turi sa for siden:

Nissen kom, og han på 12 var like giret som han på nesten 4. LIke stas hvert år.


#26

Erica sa for siden:

Nissen kom og lillegutt på 3 var et øyeblikk ganske så redd. Nissen spurte om han kunne komme inn, og da ropte han NEI! Han løp innover i stua for å gjemme seg, men ble litt tryggere etterhvert. Så tilslutt fikk nissen et håndtrykk og god jul hilsen når han gikk. Søstrene på 8 og 12 visste at dette var farfar, så de kveltes nesten av latter.


#27

Karamell sa for siden:

Nissen kom med en gave til alle. Nissen var nabodama og storebror gjenkjente henne. ;) Men han gjenkjente fjorårets nisse også da.

Jeg var nisse hos naboguttene og jeg tror ikke de gjenkjente meg. Får høre når jeg treffer de.


#28

CINDY sa for siden:

vi var slitne,og tenkte å droppe nisse-greie...men barna på 6 og 8 år var skuffet ...så kom en slitten Nisse med pakker til dem allikevel, og de ble veldig fornøyde:jupp:


#29

Nenne sa for siden:

Nissen kom tidlig på ettermiddagen med ventegaver til ungene. Guttene klemte ham godt og var lykkelige fordi han kom og hele besøket var riktig trivelig. Han har vært hos oss hvert eneste år og aldri blitt avslørt. Storesøster er litt skeptisk, men etter å ha sett Putti Plutti Pott vet hun jo hvorfor skjegget ser så løst og rart ut. ;)


#30

Camomilla sa for siden:

Nissen kom natt til julaften med strømpegodis og pakker under treet.
Han hadde ikke tid til å komme i går kveld. Han ble ikke savnet.....


#31

Susse sa for siden:

Han kom, og ble visst ikke avslørt av de miste. Mannen min mener at mellomste ikke ville kjenne igjen heller selv om han nok gjorde det. Jeg var på jobb, og vet at min svigerfar er kanskje verdens dårligste skuespliller :knegg:
Neste år feirer vi jul hjemme, og da er naboen selvskreven nisse og han er råproff :D


#32

Blondie sa for siden:

Her er det ikke nissene som kommer med gavene og ungene har aldri savnet det heller. Vi reiste heller en tur i kirken og brukte tre kvarter på ettertanke før julekjaset satt inn.


#33

Canisa sa for siden:

Nissen kom først på natten med godis til strømpene, og lillesøster prater enda om at nissen var inne på rommet hennes uten at hun våknet.

Vår lokale nisse kom i 13-tiden, og selv om de eldste avslørte ham for maaaaange år siden er det alltid koselig med besøk. Lillesøster mønstret ham nøye, og da han var gått spurte hun: Ka hete nissen mamma.
Jeg: Jeg vet ikke. Kanskje bare nissen på Raudtinn?
Lillesøster: Nei, ka hete han?
Jeg: Jeg vet ikke Hva tror du?
Lillesøster: Det va jo pappan tell ho xxx, så han hete NN.:knegg:

(Han ville uansett ikke fått noen Oskar for nissetolkningen sin.:rolleyes:)


#34

Fibi sa for siden:

Joda, nissen kom til oss også. :jupp:

Det ringer på døren, og Malin løper som en tulling ned trappa, åpner døra, og setter i et gledeshyl jeg aldri har hørt maken til. :knegg: Nissen drar frem en gave, og spør om Malin er her i kveld.

Malin blir litt stille, ser leeenge på nissen, bøyer seg litt frem, og utbryter: "Jamen! Det er jo MOMMO jo!" :latter: Jenta lo seg fillete av mommonissen, men takket pent for gaven, og både nusset og koste med ham. :knegg:

Når vi så kommer opp i stua, kommer mommo tilbake fra "do". Malin får latterkrampe igjen, og sier til mommo at hun kjente igjen stemmen hennes. (Selv om hun prøvde godt å gjøre den til.) :fnis:

Mommo kom med en liten hvit en om at nissen var så opptatt at han ringte mommo og spurte om hun kunne hjelpe, men jeg vet ikke hvor mye hun trodde på det. :knegg:


#35

Krem sa for siden:

Nissen her kommer om natta med strømpe, med litt godis og en liten ventepakke. På selve julaften er det nissefritt.


#36

Skytte sa for siden:

Jepp, nissen kom til Podens (2,5) store glede. Han syntes det var stas, men var ikke trygg nok til å sitte på kneet til nissen eller til å gi han en klem.

Ingen tegn til at han avslørte nissen i allefall. Denne gang hadde vi en nisse i stemmeskiftet :knegg: (mannens nevø på 14 år).


#37

emm sa for siden:

Nissen kom, og ble ikke avslørt. Vi må ha en nisse som jentene ikke kjenner, hvis ikke er han dømt til å bli avslørt. Snill nabo av svigermor slang innom på ettermiddagen, iført nissekostymet og ga de en pakke hver. Ingen ble redde heller, og det hele var stor stas.


#38

Stompa sa for siden:

Vi hadde besøk av en aldeles fantastisk nisse i fjor da vi var sammen med broren min m/familie (det var en kompis av dem), men i fjor var det bare vi og jeg orka ikke å styre, så jeg fortalte ungene før jul at nissen hadde sendt bestemor sms om at han ikke rakk å komme inn i år men kom til å sette fra seg gavene på verandaen når han fløy forbi med sleden sin. Og det gjorde han. :knegg:

Må vel føye til at begge mine egentlig er fullt klar over at nissen er noen som har kledd seg ut, men de er gjerne med på illusjonen likevel. :)


#39

GinaK sa for siden:

Nissen hadde vært her på natten med to gaver som lå under juletreet i går. PÅ kvelden kom nissen på ny med noen gaver. Resten lå jo under juletreet.

Det første storebror sa var at nissen hadde akkurat samme genser som fetteren hans... :o men så var det glemt. Her tror vi på nissen, ja!!!!! :D
Lillebror er ikke det minste redd og skulle hjelpe nissen med gavene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.