Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken klokke ønsker jeg meg?

#1

Elise sa for siden:

Jeg har en samsung watch som er ganske voksen og ikke like samarbeidsvillig lenger, så jeg lurer på om jeg skal begynne å snoke etter ny.

Ønsker:
-Rosa eller på annen måte feminin/søt/nett
-God på å måle puls når jeg trener
-Sier fra når telefonen min ringer eller får sms
-Helst batteri som varer mer enn et halvt døgn

Jeg trenger ikke at den lever sitt eget liv uten mobilen. Jeg hadde e-sim aktivert på Samsungen et halvt års tid, det var bare unødvendig. GPS ikke viktig. Musikkstyring ikke viktig, men jeg bruker det av og til. Hvis den kan ha Google wallet er det et pluss, men jeg vet ikke om det går på noen klokker. :vetikke:

Legger ved et bilde av min lekresmekre klokke så dere ser hva jeg sammenligner med.

[img] https://litb-cgis.rightinthebox.com/images/640x640/202107/bps/product/inc/ilqmav1625651886424.jpg?fmt=webp&amp;v=1[/img]


#2

Frøy sa for siden:

Garmin Venu 2s har jeg og er utrolig fornøyd, den holder en god uke på strømmen, måler puls, søvn m.m og har google pay mulighet.

Ikke helt så fin og rosa som den du har, men fin nok.


#3

Elise sa for siden:

Ja, den var fin! Skal lese litt om den. :riktig:


#4

Input sa for siden:

Jeg er også veldig fornøyd med min Garmin, men den er ganske gammel. Hadde den dødd, hadde jeg nok kjøpt Vivomove Style eller Luxe. Jeg er veldig glad i mine rosegull urskive og at den også er en analog klokke.

www.garmin.com/nb-NO/p/662694/pn/010-02241-01


#5

Elise sa for siden:

Takk, de var også nice! Den luxe var nok hakket over budsjett, muligens.


#6

Input sa for siden:

For meg også, men jeg synes jo uansett at rosa style med vevd bånd var finest, og man kan designe den sånn man vil også. Vet ellers ikke hva som er forskjellen på Luxe og Style.

Jeg har silikonreim nå og hadde valgt vevd om jeg skulle bytte. Synes silikonreima blir litt klam.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Den har jeg også, veldig fornøyd.


#8

Elise sa for siden:

Den ser veldig bra ut. Jeg har sendt navna på alle sammen til mannen som liker å lese tester og reviews, men jeg har lyst til å se de live, og. Er det klokkebutikk, sportsbutikk eller elektronikkbutikk som er stedet å gå, da? :vetikke:


#9

Fintdethei! sa for siden:

Jeg kjøpte min på Power. Der hadde de utstilt, og jeg fikk god hjelp.


#10

Kanina sa for siden:

Jeg har Garmin Vivomove Sport, og er veldig fornøyd med den. Jeg har den i fargen cocoa, men den finnes i andre fine farger, og man kan kjøpt ulike remmer til. Jeg har kjøpt en grå skinnrem, og bruker silikonremmen mest når jeg trener. Jeg bruker appen til mye forskjellig, også registrering av migrenen min. Men mest av alt bruker jeg den for å holde telefonen min på lydløs, men likevel få med meg at folk ringer eller tekster. :knegg:


#11

*TB* sa for siden:

Jeg har Garmin Venue 2 Plus, og elsker den! Jeg er usikker på hvilke funksjoner den har som ikke 2S har, men 2 Plus er hakket dyrere så noe må det være. :knegg:


#12

Fintdethei! sa for siden:

Kanskje den kan trene for deg? :hyper:


#13

Malama sa for siden:

Din samsung er lekker, mye penere enn min. Jeg har sølvfarget rundt og hvit reim, reimen kan selvsagt skiftes da. Jeg har den nyeste, watch 6.

Den er litt for fysisk stor til å være rent feminin synes jeg. Men batteriet holder et par dager (jeg har ikke alltid aktiv skjer), jeg lader den mens jeg dusjer og av og til litt på kveldene og bruker den ellers døgnet rundt. Den måler puls og søvn (og påstår jeg er dårlig på å legge meg i tide) har kontroll på meldinger og telefoner og alarmer dersom den er nær nok telefonen.

Den har et lite hav av trenings - greier men slikt driver jeg ikke med

Men den er ikke så liten å smekker


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.