Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Filter på bilder i sjekkeapper

#1

Ine sa for siden:

Inspirert av at noen tok opp at de hadde møtt folk via apper som påpekte at de var fornøyd med at vedkommende hadde bilder som faktisk liknet på sånn som man så ut i virkeligheten;

Dere som er på sjekkeapper, bruker dere filter på bilder av dere selv? Og i så fall på selve bildet generelt; lysforhold i omgivelsene feks, eller på ansiktet deres for å ta dere bedre ut? Endre litt øyefarge feks? Få mer jevn hud og ansiktsfarge?


#2

frukt sa for siden:

Nei, jeg bruker aldri filter, men kan endre litt på kontrast og sånt.



#4

venla sa for siden:

Nei, ingen filter eller retusjering. Er ikke på noen apper nå. Men hadde bilder tatt i dagslys og fått venninne til å ta de. Ville at de jeg møtte skulle se hvordan jeg faktisk ser ut.


#5

millact sa for siden:

Det er viktig.


#6

Charlie sa for siden:

Har forståelse for at man gjør det, men dersom man faktisk tenker at man skal treffe noen IRL er det jo fint om de blir positivt overrasket heller enn det motsatte.

Hvis det er for at man ikke vil publisere sin identitet for alle og enhver går det også an å sende et bilde i chat til den/ de man liker. Men da antar jeg man burde være litt aktiv selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.