Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ble svoren sprø?

Ble svoren sprø?

  • Ja
    68 stemmer
  • Delvis
    9 stemmer
  • Nei
    5 stemmer
  • Spiste ikke ribbe
    21 stemmer
#1

Carrie sa for siden:

På juleribben altså :D


#2

Karamell sa for siden:

Delvis... Møkkastekovn. :mumle: Jeg måtte skjære av deler og steke det videre. Noen deler ble jo svidd!. Ovnen steker veldig ugjevnt!


#3

Dixie Diner sa for siden:

Så fremt man ikke har en dårlig ovn, skjønner jeg ikke at det er mulig å ikke få til svoren, det er jo lettere enn å smøre smør på en brødskive. :knegg:

Jeg liker ikke svor, så for meg er det ett fett, dessuten lager jeg sjelden ribbe her hjemme siden vi spiser pinnekjøtt eller kalkun her. Men hos svigers er den alltid sprø.


#4

Canisa sa for siden:

Jepp, helt perfekt!


#5

Inagh sa for siden:

Ja - svoren ble sprø!

Svigerinna mi lagde deilig juleribbe i år. :jupp:



#7

Nenne sa for siden:

Perfekt sprø. Den beste jeg har laget noen gang. :kry:


#8

pippimamma sa for siden:

Jeg får sprø svor hvert år. Dumt at ingen i familien min spiser svoren. :riktig:Men gjester blir imponert da. :D


#9

007 sa for siden:

Jeg er ganske sprø, og det holder for meg. :humre:

Bør vel legge til at vi spiste pinnekjøtt og ikke ribbe.


#10

Evita sa for siden:

Ja :nikker:


#11

Millen sa for siden:

Jepp :)


#12

Pebbles sa for siden:

Den ble perrrfekt!
stolt


#13

Maya80 sa for siden:

Ja sprø her også


#14

kisha sa for siden:

For første gang hadde jeg aluminiumsfolie dekket over ribba for å dampe den. Svoren satt fast i folien og forsvant. Det gjorde ingen ting, ingen spiser svor her.


#15

syllan sa for siden:

Jepp:),pappa hadde fått den perfekt:D


#16

Benzo sa for siden:

Jepp, svoren ble sprø! :)


#17

Tinka sa for siden:

Svoren ble sprø som vanlig.


#18

Slettet bruker sa for siden:

Svoren ble perfekt. :D Til stor glede for min ribbespisende mann og min svorspisende datter.


#19

Che sa for siden:

Jepp, svoren ble sprø (som alltid) Det er ingen kunst å få til god ribbe må jeg si...:file:


#20

Elis sa for siden:

Ja. :nikker:




#23

Blånn sa for siden:

Nei, men pinnekjøttet var perfekt. ;)


#24

turi sa for siden:

Jupp, spiste nesten litt for meget i går. Men sånn er det når en får servert god mat!


#25

Line* sa for siden:

Nei!
For første gang på over 20 år ble den ikke det. Og jeg gjorde ALT NØYAKTIG som jeg pleier. Noe ble sprøtt og det tok Gubbelure og eldstedatter og kastet seg over mens den stod i kjøkkenet.
De andre bryr seg ikke om svor, men det er liksom noe med "kokkeæren" da!
Forbanna nye stekeovn!!! :sur:

Men jøje meg, ribba og sausen var en drøm.


#26

Line* sa for siden:

Hadde svoren fulgt med folien, hadde jeg seriøst begynt å grine....men svoren skal ligge ned da, kisha. :klemme:


#27

Karamell sa for siden:

:nemlig:


#28

Guttemammis sa for siden:

Nei:snurt:
..akkurat det får ikke svigers til, men hun er en fantastisk svigermor
at det overlever jeg!:nemlig:


#29

Lykken sa for siden:

Ja, men vi jukset litt med "brenneren" når vi tok ut ribba, alt var ikke helt sprøtt. Det ble nydelig ribbe, saus og annet tilbehør, ble sprekkmett som vanlig. Og da ble det jammen litt mye med alle dessertene, multekrem, sjokoladekake med is og jordbær og riskrem og rødsaus...


#30

Camomilla sa for siden:

Svoren ble perfekt som resten av julematen.


#31

Selma sa for siden:

Jepp!


#32

Blondie sa for siden:

Åkk kårs! :glis:
Jeg spiser ikke svoren, men legger min ære i å få den sprø likevel. Mannen og hans familie slåss omtrent om den. :knegg:


#33

Elisabet sa for siden:

Vi hadde ikke ribbe i går, men det hadde vi i dag. Og svoren ble perfekt. :D


#34

Susse sa for siden:

Jeg spiste ikke middag hjemme i går,men den var visst glimrende.

Jeg kan jo fortelle at vi på legevakta fikk : kjeks, pillede reker, ridderost og feta på juleaften :knegg:


#35

amor sa for siden:

Alltid sprø svor. Jeg har ikke forstått hva som er så vanskelig med å få det til...:o


#36

kisha sa for siden:

Jeg så på Wenche på TV2 god morgen norge. Hun foreslo at ribba skulle ligge opp hele tiden, så slapp man alt sølet med å snu den underveis.
Det er første gang jeg ikke har hatt perfekt svor.


#37

Myrsnipa sa for siden:

Jeg skal lage ribbe for første gang i morgen, så kanskje alle dere kan gi meg triksene?


#38

Propella sa for siden:

Lager ikke ribbe. Spiser svensk julskinke på julaften.



#40

Line* sa for siden:

Ja, jeg også så det der. Men hørte ikke på henne.
Det er også min første gang uten sprø svor.
Neste år skal jeg kjøpe sånn brenner, så er jeg sikker. :nemlig:


#41

Maxine sa for siden:

Sprø og god :)


#42

Misteri sa for siden:

Fatter ikke hva jeg gjorde galt i år. Ribba ble tørr og svoren ble bløt. Prøvde opp ned ribbe i år. Neste år gjør jeg det slik jeg pleier, samt at jeg kjøper fersk ribbe med ferdigrutet svor. :nemlig:


#43

jane sa for siden:

Som overskrift leste jeg: "Ble svogeren sprø?" :knegg:

Men ja, svoren ble sprø den altså.


#44

Bluen sa for siden:

Vet ikke, jeg spiser (som vanlig) ikke av den.


#45

Line* sa for siden:

:knegg:


#46

Frantzen sa for siden:

Ja. Hver cm av den :D


#47

Arona sa for siden:

Jepp. Første julen hjemme, og all julematen ble eksellent (om jeg får si det selv). Ribba hadde perfekt svor over hele, så jeg er ikke lite stolt! :kry:


#48

Ma Dalton sa for siden:

Svogeren stod for svoren i år. Og den ble litt kjip, svoren altså. Han skulle briljere med ei Eivind Hellstrøm-oppskrift, som ikke kunne gå galt...! Svoren ble slapp, men ribba var knakende god da.


#49

Pasta sa for siden:

Svoren ble bra og jeg spiste som vanlig for mye av den.


#50

Strå sa for siden:

Som vanlig ble svoren sprø, men ikke på julaften, da har vi lammeribbe. Den overflaten ble også sprø, men det var vel ikke lammeribbe HI mente i undersøkelsen? Svineribbe har vi fjerdedagen på Kjærestens bursdag.


#51

petra sa for siden:

Ja den ble helt perfekt! Og smakte nyyydelig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.