Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen! Trøtt i trynet og på kontoret for en av ukas to kontordager. Regnvær og veldig lavt skydekke i Stavanger i dag.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg er på kontoret, gjør meg klar til dagens økt. Prøver å snike til meg litt mer kaffe.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg er på kontoret, men i dag blir det bare halv dag. Knerten skal nemlig på det jeg håper er siste kontroll på Ullevål etter skaden han pådro seg ved nyttår. Han er fremdeles "bare" 15, så jeg får lov ti å være med. (Jeg tror han kommer til å gi meg lov etter bursdagen hans også. Den er om en måned.)


#5

Blå sa for siden:

Godmorgen

Også på kontoret. Supertrett, men i forholdsvis godt humør så jeg skal nok overleve dette også. Jeg har med treningsklær og et hårete mål om å trene de tre første dagene denne uken. Det skulle være hver dag, men så dukket det opp forpliktelser på ettermiddagen torsdag og fredag. Men, jeg trente i går, så om jeg klarer tre dager nå, så har jeg en god streak gående.


#6

star sa for siden:

Jeg skal på trening om et par timer. Håper det kan løse opp ryggen litt. Men vil tro det trigger mer. Antar ryggen er støl etter forrige mandag. :knegg:


#7

Kaija sa for siden:

God morgen. Jeg er på spontantur til hytta. Kom hit i går ettermiddag, og drar hjem i dag. Har plukket masse sopp, og skalse ettrr mer av det +blåbær og tyttebær. Også kanskje tadet som nok blir årets siste bad. Godt med en sånn minipause.


#8

Fersken sa for siden:

Skal egentlig på kontoret i dag, men er ikke kommet så langt enda. Arbeidsdagen er begynt på hjemmekontor og så reiser jeg til kontoret for det ene møte som skal være på kontoret.


#9

tink sa for siden:

Snart klart for avdelingsmøte, hvor det skal kunngjøres at jeg får mer ansvar i en periode. Blir spennende og godt at det endelig skal offentliggjøres.


#10

Anda sa for siden:

Det er så j….mandag. :sukk:


#11

Blå sa for siden:

:heia: tink


#12

celebelen sa for siden:

Her også, Anda. :sukk:


#13

Fintdethei! sa for siden:

Hjelper det at jeg kan glede dere med at det bare finnes en mandag denne uken? :krampepositiv:


#14

celebelen sa for siden:

Takk for forsøket, men jeg ser at torsdagen har potensiale til en mandag nr 2.


#15

Nenne sa for siden:

Det er vanvittig mye mas! Og alle skal ha alt nå eller helst i går. :gal:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.