Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Morgenkåpe

#1

millact sa for siden:

Ønsker meg det, fra meg selv, men den skal IKKE være i fleece, gjerne i bomull, gjerne litt tykk og god. Hvor ser jeg da?#3

meisje sa for siden:

Hvor dyr skal den være ? Tror alle steder der man har håndklær selger bomullsbadekåper. Ikea er mye for pengene. Men også KID og prinsess har. Men det er mulig at missoni, lexington, calvin klein etc er bedre.


#4

IzziCreo sa for siden:

Jeg har en aldeles nydelig en fra Cubus, men ser at de ikke har den inne nå. Den er i bomull, men med noe elastan i. Den føles silkemyk på huden. Erfaringsmessig så får de det inn snart, da morgenkåpe- og nattøy er big business før jul :nemlig:


#5

millact sa for siden:

Den trenger ikke være dyr. Takk for gode tips; sjekkes ut.#7

Tallulah sa for siden:

Jeg hadde en fantastisk, tung og digg en med glidelås som ved en feil ble gitt til et loppis. Den var så deilig. Litt gammel dame-vibb, men den absolutt beste morgenkåpa jeg har hatt. Så mitt tips er å ta en titt i butikker som retter seg mot eldre damer. :knegg:

Ellers har jeg en veldig god i vaffelstoff fra Granit som er veldig deilig om sommeren, men som ikke er helt varm nok om vinteren. Den er veldig god etter en dusj, man blir ikke klam.


#8

gnuri sa for siden:

Jeg er superglad i badekåpen fra Rituals i bomull som jeg fikk i julegave i fjor


#9

venla sa for siden:

H&M home har myke i vaffelstoff (bomull). Den er god, men ikke så varm.#11

veobra sa for siden:

Jeg har en fra Kid som er helt fin. Ikke kjøp til full pris ,det er den ikke verd. Ikke minst har de alltid tilbud der. Eller kjøp noe litt mer luksus. Hvis man først bruker badekåpe og har litt penger så er det sånn hverdagsluksus som i alle fall jeg setter pris på.


#12

Candy Darling sa for siden:

Jeg hadde jo aldri kjøpt den selv, men fikk Missoni av min sjels elskede til jul en gang han antagelig hadde hatt et lite drypp. Jeg tror ikke jeg har noen plagg jeg elsker mer. Antar jeg skal begraves i den.


#13

millact sa for siden:

Var innom i kveld, men de var så store. Men fine, da.
#16

Hyacinth sa for siden:

Når jeg ser prisen på de siste der er jeg litt takknemlig for at jeg aldri noensinne verken har eid eller ønsket meg en morgenkåpe, faktisk er det et plagg jeg overhodet ikke kan forstå hva jeg skulle brukt til. :knegg:

Men jeg koser meg med å lese om deres morgenkåpegleder, da! :elsker:


#17

Input sa for siden:

Jeg skjønte heller ikke det, før sønnen ble pre-teen og vi begge synes det var ubehagelig at jeg gikk i bare trusa foran ham. Jeg orker ikke kle på meg om jeg har dusjet før jeg skal legge meg og bare spise kveldsmat først, og jeg er ekstremt dårlig på å huske å ta med meg klær fra soverommet inn på badet om morgenen.


#18

Hyacinth sa for siden:

Jeg også. Så mine to (19 og 22) er ekstremt vant til naken mamma. :knegg:


#19

Embriksmamma sa for siden:

Jeg har også en fra Rituals, helt nydelig!#21

Palmen sa for siden:

Og takket være SjeleVenninner fikk min mann nyss om at dette er Gaven å gi. Jeg virkelig elsker min Missoni badekåpe. :Elsker:


#22

Candy Darling sa for siden:

Det er noe med det når man våkner litt for tidlig en lørdags morgen, og bare smyger stille ut av sengen og inn i morgenkåpen, uten å vekke noen, og kan sitte omsluttet i noe mykt og godt under teppet med en kopp te og en bok og bare nyte at dagen ikke starter for fullt helt enda. :elsker:


#23

millact sa for siden:

Er vi like gamle ca? Det er nettopp dette jeg ser for meg! Jeg våkner så tidlig og vil kose meg i stua til høsten uten å måtte kle meg.


#24

Elise sa for siden:

Jeg synes den i frotté fra IKEA er for tykk og stiv. Har en sånn og en knekort i tynn bomull, de er litt til hvert sitt bruk egentlig. Ungene har noe syntetiske greier fra cubus, de er fine og myke.


#25

veobra sa for siden:

Jeg bruker morgenkåpe til late morgener eller hverdager der badet er opptatt så jeg spiser frokost først. Deilig med en varm og stor morgenkåpe når det er morgenkaldt hjemme.

Jeg har tre stykker til ulike tider på året.


#26

Hyacinth sa for siden:

Ja, jeg bruker ofte nattøy mellom oppstandelsen og dusj (ikke når jeg sover), men jeg foretrekker da pysjbukse og stor t-skjorte.


#27

Camomilla sa for siden:

Det er det beste :elsker:

Jeg har to fra Bassetti, en i campingvogna og en hjemme, de er tynne og gode.
www.frulyng.no/categories/bassetti-kimono

Og så har jeg en fra Abyss, deilig flotte i egyptisk bomull.


#28

Millen sa for siden:

Jeg bruker mannens hvit frotté fra Dressmann. :enkel:


#29

millact sa for siden:

Selges de i butikk eller kun på nett?


#30

meisje sa for siden:

De har badekåper på flere rituale butikker har jeg sett.


#31

Isolde sa for siden:

Jeg fikk en i bambus fra Lilleba til bursdagen nå. Den er veldig deilig. Har også en tynn fe change som er ganske ok, men kortere.


#32

Ruslebiffen sa for siden:

Herlighet, så nydelige! Akkurat nå tror jeg at jeg aldri blir helt lykkelig om jeg ikke kjøper en sånn morgenkåpe :knegg:

Jeg bor i morgenkåpen på morgen og senkveld, og har lenge sett etter en ny som er skikkelig lang også. På ukedager sr jeg gjerne opp veldig tidlig og setter meg rett ned og jobber i morgenkåpe før resten av huset våkner. Jeg er overbevist om at morgenstundene blir enda bedre med en slik morgenkåpe. :nemlig:#34

IzziCreo sa for siden:

Da regnes det som jobbantrekk og prisen kan enkelt forsvares :nemlig: :knegg:


#35

millact sa for siden:

Har ryddet og funnet en tynn, hvit, kort sak, men den er ikke varm nok.


#36

Magica sa for siden:

Jeg bruker morgenkåpe hver dag, hjemme og på hytta. Jeg har altså to. begge er av typen tykk fleece-aktig og veldig deilig. Jeg mistenker at de er kjøpt på «vanlig klesbutikk».

I hverdagen bruker jeg den til badet, og til jeg har funnet frem klær. I helgene går jeg lenge rundt i den.


#37

Tallulah sa for siden:

Nå har jeg vært og klemt på en missoni-morgenkåpe. Den har samme materiale, tykkelse og feel som gamliskåpa jeg hadde! Så bå vil jeg jo ha missoni. :knegg:


#38

millact sa for siden:

Må vente med butikkrunde til jeg ikke har gips og krykker.


#39

GinaK sa for siden:

Jeg slenger på meg badekåpe når jeg står opp og går på badet og ordner meg, dusjer, sminker meg og til jeg kler på meg. Subber også rundt i den lenge i helgene. Deilig.


#40

Palmen sa for siden:

Altså den eeeeer så deeeeilig :elsker:


#41

GinaK sa for siden:

Hva koster en sånn lekker sak?
Den fra Rituals, er den veldig tjukk/sånn håndkletjukk eller er det tynnere bomullsstoff?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.