Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

007 sa for siden:

God morgen.
Nydelig vær her i vest, men jeg skal være inne i hele dag. Vi har en 4-roms leilighet som vi skal tømme og klargjøre for salg, og det er litt av en jobb. Egentlig er det barna sin leilighet, de har arvet den etter stebestemor. Men meg og mannen er nødt til å hjelpe dem, for stebestemor var en samler av rang. Leilighet og to boder er stappfull, og jeg aner ikke hvor vo skal begynne.


#3

Fintdethei! sa for siden:

God morgen,
Lykke til med leilighetstømming, 007.

Her har tenåringen våknet opp sørpeforkjølet, og har planer hele helgen. Så jeg pjusker rundt, så får vi se om hun order være med på deler av programmet.


#4

Blondie sa for siden:

Vi har en komme-til-hektene-lørdag før vi skal være gjester i en konfirmasjon i morgen.

Må bare stryke bunadsskjorter. Støvsuge. Bake kake. Jah.


#5

star sa for siden:

Vært på butikken. Nå eller melder jeg om jeg skal forflytte meg gjennom skogen eller bare se det jeg ser herfra.


#6

Syrinx sa for siden:

Passe sein morgon og lang, koseleg frukost med damene. Lammelåret er på plass i ovnen og x antall flasker rosé og bobler er klare på kjøla så dagen får gå sin gang.


#7

IOA sa for siden:

Overtidslørdag. Heldigvis styrer jeg selv hvor lenge jeg skal jobbe, så det blir ikke veldig lenge til. Må ha litt lørdag ved siden av også.


#8

Appelsin sa for siden:

Jeg skal i stor 50-årsdag i dag, håper det blir kjekt med en blanding av kjente og ukjente. Har vært hos frisør og gjenoppdaget hvor mye jeg hater det, så det blir sikkert seks nye år til neste gang.


#9

Albertine sa for siden:

Sitter inne og ser ut på finværet. I går kveld var det helt magisk å kunne sitte på verandaen til det ble mørkt. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.