Bluen sa for siden:
...av den hjemmelagede sorten?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
Bluen sa for siden:
...av den hjemmelagede sorten?
torsk sa for siden:
2-3 minutter, så er den borte vekk!
Bluen sa for siden:
Jeg ante klokelig uråd da jeg så hvem som hadde svart, ja. :humre:
Nenne sa for siden:
Står den kaldt holder den vel like lenge som ingrediensene oppi ville ha gjort skulle jeg tro.
Guava sa for siden:
:nemlig:
Hjemmelaget karamellpudding er så godt!
Toffskij sa for siden:
Fire–fem dager i kjøleskap? :ukjent og uforståelig problemstilling:
MokkMokk sa for siden:
Er du i tvil om den vil holde en dag til, bør du spise opp resten med en gang. For sikkerhets skyld. :nemlig:
Bluen sa for siden:
Takk for svar! Jeg tenker egentlig også like lenge som ingrediensene - og kanskje enda lenger ettersom melka er kokt?
Det skal for øvrig innrømmes at puddingen er kjøpt på Jacobs :o. Vi tenkte å lage ny hvis den ikke holdt mål, men det begynner å bli i seineste laget ettersom gjestene kommer om et kvarter. :sparke: Den smaker godt, i alle fall.
Toffskij sa for siden:
Hvis den smaker godt, tror jeg det er helt trygt å servere den. (Skjemt fløte og egg er som kjent ikke særlig velsmakende.)
Pastill sa for siden:
Jacobs? Har du dratt helt dit for å handle??
Bluen sa for siden:
Jacobs på Holtet, ja. :confused: Mannen er der rett som det er, mens jeg debuterte på lørdag.
Chanett sa for siden:
Jeg har forspist meg på svigermors karamellpudding i dag. :o
Pastill sa for siden:
Jeg bare mener å huske at dere bor på en helt annen kant av byen.. :confused:
Men klart ... KAN jo hende noen drar lengre enn andre. Hehe.
Veronal sa for siden:
Vi drar også på ekspedisjoner til Jacobs, og vi bor i Akershus nordøst for Oslo. :knegg:
Pastill sa for siden:
Jøss.. hva er greia liksom?
Jeg bor jo ikke langt unna. Vet de har bra sortement, men jeg kunne aldri finne på å dra dit egentlig. :fnise: RÅDYRT der. Husker at en pakke bleier lå på ca 20kr mer enn alle andre steder omtrent.
turi sa for siden:
Jeg trodde det var ett lurespørsmål, og forberedte meg på å svare "blå", men skjønner at det er en reell tråd, og skjønner ingen ting.:karamellpudding skal spises opp med en gang, sånn er det bare:
Veronal sa for siden:
Man drar jo ikke på Jacobs for å kjøpe bleier! Det er ikke mange plasser man er tilnærmet garantert å finne en Stangekylling, bare for å ta et eksempel.
Pastill sa for siden:
Ke? Stangekylling?
Veronal sa for siden:
:værsågod:
Toffskij sa for siden:
Og jeg har forspist meg på svigermors overjordiske sherrypudding. Det var verdt det. :stønn:
:humre:
Pastill sa for siden:
Ok. Tipper kyllingen koster fire ganger så mye som vanlig kylling. :nemlig:
Pastill sa for siden:
Så forresten for meg kylling med horn i panna. :lol:
Benzo sa for siden:
Hvis den er kjøpt i butikk, bør den vel ha et best før stempel?
torsk sa for siden:
Nei og nei! Jeg som satt og skrev på den røverhistorien om krysninger av geiter og høner. :tsk tsk:
Bluen sa for siden:
Nei, det er ferskvare fra Jacobs' eget kjøkken. Det stod kun pakkedato. Vi tok i alle fall sjansen, og risikerte både egen og mine foreldres helse. Rett før det var tid for desserten, fikk jeg SMS-svar fra kokken på jobben, som heller ikke kjente problemet, da puddingen aldri hadde blitt mange timene gammel der i gården. Hun trodde imidlertid den burde holde "ei lita veke", så da hørtes det greit ut.
Både Jacobs og vår ringe bolig ligger for øvrig øst i Oslo. :overlegen: For å være helt ærlig, dro vi dit for å kjøpe gåselever. :o
Pastill sa for siden:
:lol: Den måtte bli overbevisende!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.