Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kleskrise

#1

Fintdethei! sa for siden:

Og det i verdens rikeste land. Jeg gikk gjennom klesskapet i går kveld, og konstaterte at de aller fleste jobbklær er pre-pandemi.
Hvor handler du jobbklær?

I min jobb er det ikke kleskode, men det er jo kjekt å føle seg noe fresh.

Hva er dine go-to antrekk? Favorittbutikk for bluse/skjorter/cardigan?


#2

Polyanna sa for siden:

Krise, faktisk. :knegg:

Jeg elsker Hepburn-buksene fra Frøken Dianas salonger, og syns de er flatterende for mange fasonger:

Og så bruker jeg en del skikkelig vide og fargerike bukser, det gjør meg glad og "svinsete":

Og så liker jeg topper som har litt puff på ermene, selvsagt fordi det er moderne akkurat nå, men også fordi det kler meg som er "slank pære".


#3

Snippa sa for siden:

Jeg ender ofte opp på Floyd eller Match for jobbklær.


#4

Mikkeline sa for siden:

Five units er mine "go to" jobbebukser. Kjøper som oftest på Infinity eller på nett. Bluser på Emilie, Match eller VIC


#5

løve70 sa for siden:

Jeg liker Lois eller Ola Jeans for jobb jeans. Finner mye fint på Vakre Vene (www.vakrevene.no/), så har bestilt en del derfra.


#6

My sa for siden:

Jeg finner mye hos Companys. Merker som InWear, Soaked, Part Two, Gestutz, Samsoe, m.m. Men kan også finne noe på kjedebutikker som f.eks Lindex eller KappAhl. Lindex har flere jeans-modeller jeg liker, den nyeste favoritten er den som heter Bim.

Ellers liker jeg også vide og svinsete bukser som de Polyanna viser eksempel på, men det er sjelden jeg finner den "riktige" modellen. Ofte er de ikke lange nok, eller så blir de for høye i livet og posete over magen, eller det er noe annet galt med dem. Har ikke tall på hvor mange jeg har bestilt på nett og returnert (inkludert den grønne der, bare i svart - den var ikke så lang som jeg ville ha den). InWear sine dressbukser passer meg bra, både i passform og lengde, men de er ikke overdrevent vide nok. Jeg vil ha overdreven vidde i bena. Jeg har en favoritt i mørkt, litt kraftig jeans-stoff, som jeg kjøpte på en Banana Republic Factory i NYC i sommer, som jeg elsker. Og en i lin, fra KappAhl Kay Day.


#7

Karamell sa for siden:

Jeg er fornøyd med denne buksen fra Kaffe. www.sportmann.no/dame/klaer/bukser/kaffe-lea-chino-pant-svart

Jeg liker også enkle tskjorter fra f.eks InWear. Eks: www.inwear.com/nb-no/whisper-white-vincentiw-karmen-t-shirt-30106201-110701?gad=1&gclid=Cj0KCQjw9fqnBhDSARIsAHlcQYQ72lL8KM9dhv3F7lNy-UpsPGRTOUS-82vdS4zG6ic0NGGAOogOxP8aAq2VEALw_wcB

Cardigans: Jeg bruker mye en svart fra HM. Tussa har linket til den et sted her på forumet, det var da jeg oppdaget den. Billig og holdbar. www2.hm.com/no_no/productpage.0579541001.html

Jeg liker også Kasjmirtoppene til HM. Jeg har både rosa, mørkeblå og denne grønne.
www2.hm.com/no_no/productpage.1133910005.html



#9

millact sa for siden:

Jeg jobber som funksjonær i industrien; kan bruke verneklær, men gjør det kun når jeg må (hvis jeg skal ut). I sommer har jeg kjøpt mange skjorter/bluser med armer som kan rulles opp siden jeg er så varm. Har funnet mange på Mapp Store.


#10

007 sa for siden:

Jeg har samme problem, så jeg har tatt meg en raid på Finn/Tise. Hverdagskjoler fra Inwear, Part two, Pepper, Byoung, bluser fra Riccovero, Pepper, Missmaya, Floyd og så har jeg butikkshoppet bukse fra Pepper (den som Pilotfruen reklamerer på, men jeg kjøpte min før reklamen!) og mørk jeans fra Louis.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Ajajaj, keep ‘em coming! Skal sette meg ned i kveld og se på alle linker dere sender :blomst:.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.