Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på vei for å gi blod før jobb.


#3

Frøy sa for siden:

God morgen. I dag står de vanskelige sakene i kø så det er vel bare til å komme i gang. Det står også en svær 55" skjerm på kontoret mitt som venter på å få komme på veggen. Når ble jeg et slikt menneske med cellekontor og stor skjerm på veggen?


#4

Serafin sa for siden:

God morgen, her er en sendt avsted, en har kosestund med hunden og en begynner ikke før om en time.

Jeg MÅ jobbe med pensum i dag, så satser på at jeg får Lillesøster ut døra uten for mye styr. Selv om det foreløpig ser mørkt ut.

Tror vi det er mindre kø i stemmelokalet mellom 12-14, enn det er på ettermiddagstid?


#5

tink sa for siden:

God morgen! Trøtt i trynet etter ei i overkant festlig helg på østlandet. Fredelig morgen med bare to voksne som skal opp, ungene har planleggingsdag på grunn av at mange skoler er valglokale. Har lagt igjen telefonen i bilen og slal kvinne meg opp for å gå ut i det varme regnet for å hente den.


#6

annemede sa for siden:

God morgen.
Nok en (man)dag med nedbør her i vest. Helga var fin da!


#7

Appelsin sa for siden:

God morgen!
Tok bilen til jobb for en gangs skyld, håper på ok trafikk hjem. Bra trykk på regnet. Travel dag med kjedelig, men nødvendig heldagskurs i administrativt program, og skal lede et møte på slutten av dagen. Håper guttene ikke kverker hverandre i løpet av dagen :knegg:


#8

Blånn sa for siden:

Jeg er straks ferdig i blodbanken og skal tusle til jobb. I dag skal jeg ringe og spore opp barn som er folkeregistrert i vårt inntaksområde og som ikke har registrert skole. De fleste er nok i utlandet og har «glemt» å melde flytting.


#9

star sa for siden:

Tenkte jeg skulle ned og stemme når jeg bare får gjort meg klar. Foreløpig i morgenkåpe.
Og da i et annet lokale enn vanlig. Mye kortere til dit guttungen gikk enn den andre.


#10

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Så var det nok slutt på sommeren for godt. Høsten kom med tordenvær og regn. Var i det minste opphold da jeg var ute og løp. Begynner å bli mørkt på morgenene, må ta det også med i planleggingen av dagen.

Hjemmekontor i dag - stort sett b2b møter. Må også finne tid til å stemme,


#11

millact sa for siden:

Hjemmekontor på krykker, utrolig tungvint. Pøsregn til tider, men det betyr at vi slipper å vanne; praktisk sånn sett.

Jeg har forhåndsstemt, så skal ikke ut av døren i dag tror jeg.


#12

Blondie sa for siden:

Valgdag! :elsker: God middag og dessert er planlagt (hverdagsjustert, selvsagt, siden vi skal i hver vår retning ganske kjapt etter middag og stemming). Jeg pleier å kle meg i knallrødt på valgdagen (subtil er ikke min greie), men det glemte jeg visst i morgentrøttheten. Jeg får ta det på i protest i morgen istedet, jeg er veldig redd for at min kommune skifter farge.

På jobb i dag har jeg hittil blitt både sjarmert og lynsint. Sjarmert fordi en elev i lesestund fikk fullstendig fniseanfall av papirboka si (ah! :elsker: ) og lynsint fordi en av elevene mine har blitt innbilt at det er kjempelett å ta mastergrad og at hen burde gå for doktorgrad. Nja. Jeg er i tvil om eleven i det hele tatt består videregående med utfordringene som ligger der. :sukk:


#13

Hondacrv sa for siden:

Blondie, eg må le av begge tinga. Eg skal vikariere hor makkeren min i dag, som har siste innspurt på masteren. Så eg føler meg litt snill, egentlig. Men ho fortjener det. Stemme gjorde eg og nullfemmern unna i går etter å ha kjørt rundt på Hønefoss og omegn i fire timar. Snart oppkjøring!


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg startet dagen med et møte med sjefen for det hele. Det er ikke så ofte man får audiens der, så det var jo litt skummelt.

Denne uka har jeg levering av et gigantisk prosjekt på fredag, men jeg tror faktisk at vi skal klare det. Vi har sprengjobbet i et helt år, og jeg er ganske så imponert over hva vi har fått til. Dette er et prosjekt som vanligvis tar minst 2 år, og nå har vi klart det på ett.

Knerten er på aktivitetsdag med skolen i dag - de driver visst med sånt på vgs også. Jeg er veldig spent på om han har tatt med noe regntøy, for det er meldt skikkelig pøsregn.


#15

star sa for siden:

Stemt.
Men når det står nærmeste valgloka, går de etter gatenavn? I så fall skjønner jeg valget. Men mye kortere til skolen vi sokner til.

Da får jeg brette litt klær før det er trening.


#16

Albertine sa for siden:

Mandag! :lykkelig: Mandag er liksom min lørdag. Jeg fyker likevel rundt og gjør masse forskjellig, og nå begynner det å bli litt ryddig i katastrofeområdet. Sørgelig lite regn her, og null torden. :sukk: Men jeg skal straks levere kake til en avdeling på høgskulen, fordi de skal feire at kona har fylt femti. :knegg:


#17

Serafin sa for siden:

Ferdig med forelesning, og fortsatt ikke hørt noe fra skolen, så dette er en god dag. :knegg:

Nå må jeg finne ut om jeg skal lese pensum en time, frem til jeg må dra for å stemme og hente Lillesøster, eller om jeg skal gå tilbake til krim-boka mi. Det er en fare for at krim vinner, for jeg er helt ør i hodet etter forelesningen.

Jeg digger foreleseren vi har, men han har en egen evne til å sette opp tempoet mer og mer, så siste halvdel går så fort at man må egentlig skrive med fire hender samtidig som man hører på han.
Siste 5 minuttene presser han inn 15 minutter i normal fart. :knegg:


#18

Mams sa for siden:

Feirer at det i dag er 4 år siden ankelen min ble operert, men å humpe rundt på krykker. Forsøkt å gå ut med søpla lørdag og endte med vond høyrefot, skrubbsår på venstre kne og en skikkelig donaldkul midt oppå hodet. Trynet med stil på trappa på vei ut av døra..


#19

Skilpadda sa for siden:

Det er en god mandag her, etter en fredelig og fin helg. Mange morsomme oppgaver på jobb, og mange morsomme planer for resten av uka.


#20

Maverick sa for siden:

Da skal jeg veie opp for Skilpadda og erklære dette som en heidundrandes blåmandag med drittoppgaver og mengder med frustrasjon.

:mumle:

Det finnes altså ikke nok kaffe i hele verden!


#21

Tjorven sa for siden:

Mams: Du er jo virkelig mester i å skade deg på underlige vis. :knegg:


#22

Skilpadda sa for siden:

Det er alltid godt med litt balanse, Maverick. :nemlig:


#23

millact sa for siden:

God bedring Mams fra en annen på krykker.


#24

Ine sa for siden:

Spennende valgkveld.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.