Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bestillingstid komfyr og oppvaskmaskin

#1

Ine sa for siden:

Noen som har handlet det i det siste?

Er det lang bestillingstid på dette, eller varierer fra butikk til butikk og fra produkt til produkt?

Spør før jeg Googler nå.

Og hvis man skal ha det kjørt hjem, kan det gjøres via butikk og de kan montere ja?

Vet av power/expert. Er dette to forskjellige butikker eller samme? Tror jeg går for nykjøpt, pga garanti og at de fleste som selges på finn må man hente og montere selv. Andre steder som selger dette?

Bør jeg vente med å kjøpe dette til jeg har fått nøkler til ny leilighet, eller kan jeg handle det i morgen når jeg vet overtagelsesdato?


#2

frukt sa for siden:

Det kommer jo an på om de har ting på lager. Power het Expert før. I tillegg har du Skousen, Elkjøp og Ikea for eksempel.


#3

Timar sa for siden:

Jeg fulgte med på tilbud fra de store kjedene og brukte også prisjakt.no aktivt.

Det er mange av nettbutikkene som har gode tilbud. Jeg bestilte vaskemaskin fra Dealproffen eller noe sånt jeg ikke hadde hørt om før. Ble kontaktet før levering for å avtale dato for installasjon, så det fungerte smertefritt.

Det er neppe noe mer enn noen få dagers leveringstid. En kollega bestilte vaskemaskin nå og da var det ca 1 ukes ventetid på å få den levert.


#4

Ine sa for siden:

Så dette er ting som kan handles hjemmefra ja, via nettbutikk? Sorry om det er dumt spørsmål. :flau:


#5

frukt sa for siden:

Det meste kan kjøpes hjemmefra nu til dags. :jupp:


#6

Timar sa for siden:

Ja. Det er nesten å anbefale, for da kan du få oversikt over hvilke funksjoner du trenger i ro og mak, uten å bli snakket trill rundt av en butikkselger.


#7

meisje sa for siden:

Vil bare tipse om at det også finnes bruktsalg av hvitevarer som leverer hjem, skal se om jeg finner linken.

Vi kjøpte oppvaskmaskin for noen uker siden og fikk den hjem samme dag. Vanligvis kan det være noen dagens ventetid på at leveringsfolkene har tid. Har tidligere bestillt på komplett.no med ca 1 ukes leveringstid.


#8

meisje sa for siden:

Svane hvitevarer, var det nok jeg tenkte på. Vi kjøpte ekstra kjøleskap der til 2000 kr, ubrukt men med transportskade på siden som ikke betyr noe for oss siden skapet står i en nisje.


#9

millact sa for siden:

Det kommer helt an på tenker jeg. Alt bør kunne fikses hjemmefra, ja. De kan montere også; gi beskjed om at du trenger hjelp til det.


#10

millact sa for siden:

Hadde bestilt når du får overtakelsesdato slik at det står klart til du flytter inn.


#11

Input sa for siden:

Enig. Det eneste var at vi satt pris på å kunne teste asjettene våre i oppvaskmaskinen før vi kjøpte, så vi tok med oss noen og prøvde i butikk. Men vi er fire stykker og avhengig av å kunne stable godt, tror neppe jeg hadde gjort det samme om det var bare meg.

Å bestille hjemlevering med montering er lett som ingenting via nettsidene til f.eks. Elkjøp, Komplett osv. Min erfaring er at IKEA har desidert lengst leveringstid, og det er umulig å vite den på forhånd. I tillegg har de mye lenger vindu for levering, noe som også er irriterende. Å være hjemme fra 09-21 er håpløst, særlig når det skal leveres til en tom leilighet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.