Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

annemede sa for siden:

God morgen.
Har kaffe, det blir kaldere om morgenen. Høst. :elsker:
Så lenge det ikke regner non-stop så er jeg happy!


#3

Tjorven sa for siden:

I dag skal jeg være veldig lenge på jobb, og det var så fint vær, så jeg startet å gå av t-banen 5 stopp for tidlig, og gikk resten av veien til jobb. Det er en trivelig tur i veldig koselige området, og det var godt med både litt fysisk aktivitet og frisk luft. Det ble en skikkelig god morgen. :elsker:

Det er kanskje sånt overskudd man får når man ikke har noen mann hjemme som holder meg våken halve natta med alle sovelydene sine. :sukk: Det begynner å demre for meg at vi to kommer til å sove på hvert vårt rom når snuppa flytter hjemmefra ... og det er ikke så himla lenge til.


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg er på kontoret. Fremdeles litt trett etter intens valgjobbing, men nå har jeg hatt to gode netter og det begynner å hjelpe.

God dag med interessante arbeidsoppgaver. Enn så lenge er det fint høstvær utenfor. Og, i likhet med annemede, så koser jeg meg med høstfølelsen. Hvis jeg ikke må sitte lenge på jobb i dag skal jeg lage lammegryte med rotgrønnsaker til middag og jeg gleder meg allerede. Hvis jeg må sitte lenge så får jeg sannsynligvis en litt kjedelig kantinemiddag i stedet.


#5

millact sa for siden:

Er på hjemmekontoret fremdeles og ser ut over rotet og kaoset her. Håpløst å få gjort noe som helst med gips og krykker; må bare la være å se og håpe de to ungdommene kan bidra skikkelig i ettermiddag!


#6

Frøy sa for siden:

Hjemmekontor her også i dag, litt jobb og litt studier er planen i dag. Er første nettsamling dette semesteret.

Ellers så liker jeg at jeg har kommet inn i rutinen med å ta litt hjemmekontor igjen. Jeg får både gjort mye på jobb og får i tillegg startet alle maskiner i hus, som robotstøvsuger, vaskemaskin og oppvaskmaskinen. :knegg:


#7

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Sovet dårlig i natt. Ikke bra med tanke på dagens møtemaraton. Hadde egentlig tenkt meg på kontoret, men dropper det da det er b2b møter til 17. I tillegg kundemøte fra 20-21.30.

Håper jeg rekker en tur i stallen på ettermiddagen.


#8

Blondie sa for siden:

Søvn er litt rotete for tiden, jeg er motsatt av Tjorven og sover best med samboeren hjemme. Jeg er på jobb, men drar så fort jeg kan. Jobber bedre på hjemmekontoret, der er det også en vennlig og myk liten hund. :hjerter:


#9

star sa for siden:

Hjemmekontor et par timer.


#10

Nenne sa for siden:

Jeg er syk og henger hjemme uten å orke noen ting. Kjedelig!


#11

Toffskij sa for siden:

Jeg kom hjem fra Ytlandet kjempeseint i natt, og har bare så vidt kommet meg opp og fått meg frokost. Definitivt hjemmekontor i dag, ja. Znrk.


#12

Serafin sa for siden:

Her er det å komme etter med studier. Jeg mangler bare en forelesning nå, målet er å ta den i ettermiddag.
Så kan jeg bruke morgendagen og helgen på å lese så jeg får "lest etter"

Eksamen neste mandag, så nå MÅ jeg bare pløye gjennom pensum.


#13

Nenne sa for siden:

Korona! Vi holder visst på med sånt enda. :sukk:


#14

millact sa for siden:

God bedring, Nenne:klemme:


#15

Skilpadda sa for siden:

Hektiske dager på jobben for tiden! I dag var jeg ellers innom gamlejobben min, fordi de var interessert i et prosjekt vi driver med i den nye jobben; det var veldig hyggelig. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.