Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til 15-åring

#1

millact sa for siden:

Yngste blir 15 neste helg. Han har ingen ønsker (har akkurat hatt konfirmasjon). Jeg er gipset og har krykker, så butikker utgår, men jeg kan sende eldste ut for å ordne noe.

Han har snakket om tilskudd til ørepropper, men skulle gjerne hatt noe å pakke opp på selve dagen også. Tips til 15-årig gutt?


#2

My sa for siden:

Tilskudd til ørepropper sammen med en god dusjsåpe og/eller deo? F.eks en herreduft fra Rituals, eller Biotherm homme.
Litt finere t-skjorte (merke-)?

Min blir 16 om en måneds tid, og vi har i grunnen samme utfordring. Men han "samler" på fotballtrøyer fra alle mulige lag (bortsett fra engelske da, hvor det bare finnes ett lag :knegg: ), og uka før skal jeg og søstrene hans på jentetur til Barcelona, så det bli vel en åpenbar souvernir derfra. Ellers vil han gjerne ha antiskli-sokker til å ha i fotballskoa (de bruker sleeves - strømper uten fot). De er komisk dyre (særlig med tanke på at de selges masseprodusert for en slikk og ingenting til småunger på H&M etc, og disse neppe er noe særlig dyrere i produksjon), så det kan hende han får flere slike også. Hvis han får penger eller gavekort er det gjerne gitt sammen med en sjokolade eller annet godteri.


#3

millact sa for siden:

God dusjsåpe er supert, takk! Han og kjæresten var og trente kl 06 i dag tidlig (vi ser bort til treningssenteret). Det går endel slike ting.


#4

My sa for siden:

:blinke:

Så mange slags 15-åringer det finnes. :knegg:


#5

Bluen sa for siden:

Ja, da var vi her igjen. :knegg: Sønnen her i huset er jo akkurat jevngammel. Han er veldig opptatt av parfymer, av alle ting, så det står på ønskelista hans. Det passer sikkert ikke for alle, men kanskje en liten flaske som matcher en god dusjsåpe og deo eller noe sånt? For å teste ut.


#6

Pelle sa for siden:

Gavekort på PS5 eller andre spillkonsoller har alltid vært populært her. Han har også fått skitøy, pengenser til finbruk, belte, solbriller.


#7

millact sa for siden:

Han kjøpte en dyr sak på tax free på Gardermoen i sommer, kostet over en tusenlapp (egne penger).


#8

millact sa for siden:

Han sluttet å game tidligere i år; mesteparten er solgt.

Men fingenser er et godt tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.