Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skikkelig gode sko til en som skal gå/ stå i 6-7 timer

#1

daffy sa for siden:

Sønnen min har fått jobb hvor han skal stå og gå i 6-10 timer hver gang på ulikt underlag. Av og til inne, av og til ute. Til nå bruker han kun et par sko; Et par Nike Airmax. Nå skal skoene helst være svarte.

Neon som har tips? Han er ingen liten flis, men høy og sterk, så skoene må tåle voksen vekt. Noen som har tips?

Sorte
God demping
Slitesterke
Tåle røff bruk
Funke inne og ute
Pris ikke så viktig.


#2

Mikkeline sa for siden:

Jeg synes Hoka er suverene når det gjelder demping.
De vil bok møte de andre punktene på lik linje sammenlignet med andre vanlige joggesko.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Ville kjørt svarte Hoka eller svarte Adidas ultraboost. Sistnevnte sko digger min unge voksne sønn.


#4

frukt sa for siden:

Jeg bruker Okaki i min jobb der jeg går på betong i 6 timer. Om de tåler røff bruk tør jeg ikke uttale meg om da mine ikke blir utsatt for det.


#5

scilla sa for siden:

Jeg synes Hoka har dårlig kvalitet ift pris. Min erfaring er at de går fort i stykker og de som skal være vanntette er ikke det. Det er også håpløst å reklamere. Ville gått for noe annet


#6

IzziCreo sa for siden:

Ja, jeg hadde tenkt å kjøpe Hoka, men etter alle medieoppslagene om elendig kvalitet har jeg droppet det. Manuellterapeuten min anbefalte et annet merke, Levity, og vi er veldig fornøyd med de. Jeg har brukt mine til å gå storbytrasking nå, og jeg ble utrolig imponert. Ikke vondt i føttene. Kjøpt hos tights.no. Mannen har også et par, og skryter veldig av hvor gode de er og han går mye og langt.

Ellers er jeg veldig svak for Nike. Jeg finner alltid design som liker, men det er litt opp og ned hvor god demping de gir.


#7

Retz sa for siden:

Kan varmt anbefale Adidas Utraboost hvis de passer føttene dine. Jeg bruker dem primært som løpesko, og jeg løper timevis på asfalt hver uke uten antydning til å få vondt. De blir også brukt til storbytråkking da jeg sjelden har med meg mer enn løpesko på reise, og de gir meg aldri problemer. Har leddgikt med litt aktivitet i tåledd, så jeg er helt avhengig av gode sko.


#8

Nera sa for siden:

Jeg synes Hoka er litt tynne og lefsete, og selv mine, som blir veldig fint behandlet, har fått hull på innsiden av hælkappen. Neste gang skal jeg lete etter noe annet, men dessverre synes jeg Ultraboost har i overkant klumpete såle, så jeg vet ikke helt hva jeg skal se etter.


#9

Karamell sa for siden:

Sønnen min bruker Hoka på sin jobb. Nå jobber han deltid, men også da han jobbet 100 % i butikk var det disse han likte best. Han startet ut med noen svarte fra Nike.

Her har 3/4 familiemedlemmer ulike Hokasko, mannen min løper med ett par også. Ingen av de har ødelagt hælkappe.
Jeg har to ulike par selv, Clifton 8 og de som har mye tykkere såle (aner ikke navn). Ingen er ødelagte.


#10

-ea- sa for siden:

Hoka om sommeren og Rieker om vinteren, det er mine valg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.