Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppbevaring av qtips og bomullspads - som skal stå synlig

#1

Engasjert sa for siden:

Jeg har vært i alle butikker jeg tenkte kunne ha noe for oppbevaring av qtips og bomullspads i dag. Fant hverken billig eller dyrt, og finner egentlig ikke noe på nettet heller akkurat nå. Søker jeg på feil ord, kanskje?

Jeg har plass og ønsker at det skal stå som dekorelement på vasken. Det kan godt være tilhørende såpedispenser også.

Vet ikke helt hvordan det skal se ut, men vet at det ikke skal være gull!

Noen som har tips om hvor jeg kan lete?


#2

Elise sa for siden:

Jeg tror en av disse passer fint i størrelsen til q-tips, jeg har det fremme i den, men det er jo ikke sikkert du synes det er fint: www.ikea.com/no/no/p/godmorgon-boks-m-lokk-sett-med-5-stk-rokfarget-50400270/

En av døtrene mine har en lignende denne www.sparetorget.no/products/oppbevaringsboks-for-bomullspads-bambus-lokk?gclid=CjwKCAjwpJWoBhA8EiwAHZFzfgZuKcu2WL6jldIJ2fyVUHcfxkhbFAwIO7BrPt9fT4WVevbROi-OXBoCcLIQAvD_BwE men jeg vet jammen ikke hvor den er kjøpt. Ville tro normal, søstrene grene, TGR, rusta eller clas ohlson, men finner den ikke i farta.


#3

Neket sa for siden:

Flisekompaniet og bademiljø og sånt har ofte sånne ting tror jeg.


#4

Millen sa for siden:

Bomullspadsene henger på en krok hos oss... :enkel:


#5

Engasjert sa for siden:

Noe som ligner på de første der, var det jeg lette etter. Og den andre også, for så vidt. Jeg var på alle butikkene du nevner, unntatt Rusta, som ikke er på samme senter. Og Ikea er 4 mil unna, så jeg hadde håpet å slippe det. Takk for tipsene!



#7

millact sa for siden:

Ligger i skap hos oss.


#8

Mamari sa for siden:

Søstrene Grene har såpedispenser, krukke og såpeskål i klart glass som både ser pent ut og som koster null og niks. Jeg bruker såpeskålen til bomullspads.



#10

Høns sa for siden:

Norgesglass i liten størrelse


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.