Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslo maraton og bilkjøring

#1

Hondacrv sa for siden:

Eg skal fra Lier til Nydalen raddison i dag kl 1530. På Google står det at ruta mi er stengt, og at det ikkje er andre ruter tilgjengelige. Hjelp. Går det ikkje an å kjøre bil innover på motorveien og ringveien i dag?#3

maggypop sa for siden:

Ring 3 bør gå helt fint, de løper bort til Bygdøy og opp til Borgen, så jeg kan ikke skjønne at ringveien skulle være berørt.


#4

Hondacrv sa for siden:

Ja, eg har sett på kartet, og me kjører som det ser ut der, E18 og tar av ved fornebuveien til riksvei (er det det) 150 PG følger den til Nydalen. Slik eg ser det, tangerer me ikkje maratonløypene. Derfor eg blei litt forundra…


#5

liefje sa for siden:

Det er noen ganger de sperrer av mer enn selve løypen for at de som kjører ikke skal kjøre inn mot løypene. Vi hadde konfirmasjon et år samme dag som Oslo maraton. Hadde bestilt mat og det endte med at vi måtte bære alt et godt stykke for de kom seg ikke frem selv om det ikke var i selve løypen. Jeg ville satset på å komme meg til en T-bane-stasjon.


#6

Hondacrv sa for siden:

Ja, det forstår eg. Men me kjører jo i ein bue langt utenom, så derfor syntes eg det var rart.


#7

nokon sa for siden:

Du kam la vere å ta av på Fornebu, køyre E18 heilt inn og så velge E6 mot Gardermoen/Trondheim forbi Helsfyr, deretter mot Sinsen. Då kjem du inn på Ring 3 austfrå.


#8

Adrienne sa for siden:

Problemet ditt er ikke Oslo Maraton, det er veiarbeidet på E18 ved Stabekk, hvor de driver vegarbeid. Kan ikke for mitt bare liv forstå at det ikke er skiltet omkjøring der.


#9

Timar sa for siden:

Jeg hadde fulgt E18 mot Lysaker, og fulgt med på skilting mot Ring 3 retning Sinsen. Hvis den vanlige avkjøringen er stengt, så kan du uansett svinge av på Lysaker, og kjøre opp Vollsveien til Bærumsveien, feks. Bruk Google maps så finner du Ring 3! :)


#10

Hondacrv sa for siden:

Takk! Det er heldigvis ikkje eg som er sjåfør, men eg tenkte eg måtte advare sjåføren viss alt er stengt. Veiarbeidet gir meir meining, men det må då vere skilta.


#11

Maverick sa for siden:

Obs, ikke lest tråden:

Jeg tror det er å anse som juks om man kjører bil i et maratonløp. :jupp:


#12

nokon sa for siden:

:lol:


#13

Hondacrv sa for siden:

Ja, det er visst ulovlig. Me kom nemlig til ein plass der me vart dirigert rundt i ei rundkjøring, BORT fra maratonen. Men me kom fram, og alt gjekk fint. Men det er ikkje billig å parkere i Oslo. 460 kroner for 6 timar. Men det var verd det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.