Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

vixen sa for siden:

Kaffe i koppen og grytebrød i ovnen. Søster overnatter for hun kom på et glass vin i går så skjemmer henne bort med god frokost. Har ingen planer i dag og det er deilig! Skal prøve å ikke tenke jobb og skal prøve å få til en treningsøkt. Jobber knallhardt med meg selv for å komme i gang med trening på fast basis. Nå blir det alt for sjelden! Ellers så var vi i banken i går og vi er spente på hvordan året blir. Vi har midt i dyrtiden kjøpt oss leilighet i byen. Planen er å ha noen år i byen når gutta er ferdig på skole her i bygda. I mellomtiden blir det utleie ala Airbnb og byhytte/pendlerleilighet for oss. Leiligheten er fra 2016 og de som kjøpte den da er også utflytta trondhjemmere. Så den har vært brukt som byhytte og er pent brukt. Vi kjøper den også nesten ferdig møblert pga det.


#3

star sa for siden:

Så spennende, Vixen.

Min helg er full. Studiesamling. Jeg er ikke veldig motivert for å være ærlig. Godt det er kort vei.


#4

Magica sa for siden:

Spennende vixen! Vi skal til Trondheim og besøke studenten neste helg. Hvor er leiligheten deres? :)


#5

Stompa sa for siden:

Full helg her også. Sitter og jobber nå (vurderer videoopptak av taler fra Vg3-elevene mine; de er så flinke! :elsker: ), og klokka 11 skal jeg løpe 1. etappe i stafett for bedriftsidrettslag. Det blir nok artig! Blir mer jobbing etterpå, og middag med venninner i kveld.


#6

vixen sa for siden:

Den er på Lade. Rett bak Lade Arena. Både jeg og mannen har en del venner på den siden av byen og mannen som gikk på Ringve føler litt at han har kommet hjem. Den er på 70 kvadrat så stor nok til at vi faktisk kan bo der om noen år selv om vi da må nedskalere med antall ting ganske kraftig :humre:


#7

Stompa sa for siden:

Ellers har jeg tatt av senga, og nå kommer vinterdyna på etter at jeg måtte hente ullpledd i går kveld. Litt bittersweet; dyna er SÅ mye deiligere enn sommerdyna, og jeg elsker høst - men dessverre kommer vinter og mørketid etterpå. :nemlig:


#8

Magica sa for siden:

Høres bra ut, med både løping (sprekt!) og leilighet på Lade. Her er det en lørdag på hytta og jeg skal male litt på lysthuset mitt og ellers lite planer noe som passer meg bra i dag. Vi skal lage en langtidskokt kjøttgryte som jo også er veldig høstlig og godt.


#9

him sa for siden:

Spennende med leilighet Vixen. Lade er jo idyllisk. :hjerter: (er kanskje litt partisk, men synes generelt sett at Trondheim er en veldig pen by, og mye "mix". De har jo områder rundt Buran som er lite bra, men ... det er noe overalt, så synes poitikerne har vært flinke sånn byutviklingsmessig)

Jeg skal sykle meg en tur, har kjøpt meg sånn gelesete, så greit å få testet om det fungerer. Meeeen orker ikke å stresse, kan også gjøre det i morgen.


#10

millact sa for siden:

Så spennende Vixen!

Jeg har sovet til nå, er det mulig???


#11

Syrinx sa for siden:

Eg lurer på om eg faktisk sov opp mot 12 timar i natt. Gjennombrot!


#12

Stompa sa for siden:

Ferdigløpt. Utrolig nok venta det meldte regnet helt til like før målgang, men da begynte det å sile ned. Var godt å komme hjem til koseklær og varm kaffe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.