Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal jeg ta sjansen på å ikke bestille sommerens sydentur nå?

#1

Elisabet sa for siden:

Jeg sitter og vurderer til og fra om jeg skal bestille sommerens sydentur til hele familien (oss 5) nå eller vente? Vi vil reise 14 dager i begynnelsen av juni før skoleferien starter, men det begynner jammen å bli dyrt når vi er 5. Pleier det ikke å bli litt rimeligere restplasser når det nærmer seg på den tiden før skolen slutter som er spesifisert? :blond:

Mener å huske tidligere år at det gjerne har dukket opp noe, men da har jeg bestilt gjerne høsten før. I år vil jeg reise best mulig, så familievennlig som mulig, billigst mulig. ;)


#2

emm sa for siden:

Vi bestillte for lenge siden (må reise i juli neste år), og alt da begynte det å bli tynt med bra værelser på resortene til enkelte selskaper. Vi fikk ikke de plassene vi i utgangspunktet kunne tenkt oss, men fant noe annet som var omtrent like bra. Kan ikke tenke meg juni er like fullt, men fjordårets dårlige sommer her i sør har kanskje satt et preg på de som bor på østlandet hvertfall?


#3

Mikkeline sa for siden:

Det der er jo alltid en avveining. Om du ikke er kresen på hvor dere vil, så er det helt sikkert mulig å få tak i billige restplasser siden dere reiser litt utenfor skoleferien. Samtidig er det jo så tett inntil at det nok er flere som tenker som dere. Og dere er jo 5 stk, det kan kanskje begrense utvalget noe?

Personlig så ville ikke jeg ha gamblet på at det kom ledige plasser som jeg hadde lyst på. Men så liker jeg å vite hvor jeg havner når jeg reiser med barna, hvilke fasiliteter som er på hotellet, hvor langt det er til sentrum, stranden, restauranter etc. Skrekken er for min del å havne på et hotell uten basseng, men med diskotek i kjelleren f.eks...

Du kan helt sikkert gå glipp av et kjempekupp om det skulle dukke opp, men de ekstra kronene hadde nok jeg betalt for å være sikker på hvor vi havnet.


#4

Elisabet sa for siden:

Vi reiser kun spesifisert når vi har med ungene, men det hender jo at Ving og Startour legger ut noen gode tilbud på dette også. F.eks. Ving kommer med Sunving joker og Startour hender det kommer med reis 2 og betal for 1. Siden kassa er litt skranten nå, og har i grunn vært det i høst, så har det blitt til at vi har ventet, men jeg lurer fortsatt på om jeg skal vente litt til eller ikke.

Vi kan få en helt grei tur for oss 5 til kr 14000 uten noe mat inkludert, men dette er internasjonalt hotell, og jeg kunne gjerne tenkt med et skandinavisk familievennlig hotell, men da er en over 20 000 med en gang. I tillegg er ikke dette hotellet i det strøket/sentrale beliggenheten jeg gjerne ville hatt hvis vi skal dra til Alcudia. (Hotellet er fint da, men jeg synes også det er veldig stort hotell og det ligger langt fra sentrum.)


#5

Azi sa for siden:

Jeg tror det er smart å bestille nå. Jeg tror vi kommer til å gjøre det også! :)


#6

Elisabet sa for siden:

Dere gjør meg jo bare enda mere usikker. :knegg:


#7

LaLuna sa for siden:

Jeg ville ikke tatt sjansen på å vente, i alle fall. Mulig det kommer noen litt billigere turer når det nærmer seg, men på den annen side er det gjerne de barnevennlige stedene som blir utsolgt først, og dere vil vel helst ha noe som passer for barn...
Det er dessuten grenser for hvor billig det kan bli når man er fem som skal reise. Det er jo flybillettene som er dyrest, og barn tar jo opp et flysete hver som koster det samme enten det er barn eller voksne.


#8

Azi sa for siden:

På ving sine sider så er de beste og billigeste alerede bestilt. Vi turde ikke å vente noe mer vi ihvertfall. ;)


#9

Frost sa for siden:

Vi bestilte i høst med en gang det er mulig. Nå er det begrenset med plasser fra Tromsø så man er nødt til det om man vil velge, og få barnepriser for barna. Vi reiser på samme tid som dere har tenkt på.

Den perioden dere skal reise er en del rimeligere enn i skoleferien, så jeg vil tro at det er mange som velger å ta ferien da. Det at dere er 5 begrenser jo utvalget deres også.
Jeg hadde nok ikke turt å gamble. Jeg tror ikke jeg har sett 2 for 1 tilbud i denne perioden tidligere.


#10

D'Arcy sa for siden:

Hvis dere er 5 stykker, så hadde jeg ikke turt å vente.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.