Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trådløse ørepropper for små ører?

#1

Bluen sa for siden:

Finnes dette - eller varianter som sitter godt i alle typer ører, og samtidig ser litt kule ut? En av ungene får ikke AirPods til å sitte.


#2

Timar sa for siden:

Har hen prøvd Jabra? De kommer med propper i tre størrelser. Den midterste sitter fint i mine vanlig store ører.


#3

Shun sa for siden:

Jeg har lite hode og små ører. Er veldig fornøyd med Jabra Elite Active 7.
Som sitter mye bedre enn Jabra Elite Active 75t.
7-serien er nyere, og mindre 'stive'.


#4

Karamell sa for siden:

Jeg får heller ikke AirPods pro til å sitte spesielt lenge, men de kom med ulike størrelser på proppene (som jeg aldri har fått til å byte, og nå har jeg rotet dem bort)


#5

Input sa for siden:

Jeg vet ikke om de er kule, men jeg har endelig funnet disse, etter å ha strevd med det samme selv. De er de eneste øreproppene jeg har kunnet bruke uten at det har gjort vondt. Jeg har, i følge audiografen jeg var hos i forrige uke, usedvanlig små ører og øreganger. :lol:


#6

Magica sa for siden:

Jeg har knøttsmå ører, men ikke problemer med aiprods pro. Man kan jo bytte sånn knått til den minste.


#7

Bergensis sa for siden:

Jabra Elite Pro 7 fungerer i mine øyrer, og eg er veldig nøgd med dei.


#8

Bluen sa for siden:

Ja, det stemmer - men han har en eldre modell uten gummiknott. Tror han har testet våre med de minste knottene uten stort hell.


#9

Bluen sa for siden:

Jabra skal sjekkes ut - og Input sine!


#10

Miss Norway sa for siden:

En gryte til med små ører her. Jeg kan bruke Beats med de minste proppene. Beats ble kjøpt opp av Apple for boen år tilbake, og er derfor lette for Apple-produkter å leve med.


#11

Malama sa for siden:

Her i huset er det en del urbanista-propper. Jeg tror det er urbanista Lisbon mellomste fikk, de minste mannen fant, da hun var rundt 10. Hennes er knall rosa, men de kommer i mange farger


#12

GinaK sa for siden:

Jeg har JBL og der fulgte det med flere typer å bytte med. Men den snakker vel kanskje ikke med Apple?


#13

Lhi-My sa for siden:

Mine barn som også har små ører, har JBL. De ligner litt på Apple sine, men satt mye bedre i ørene på alle tre og de er godt fornøyde. Alle har IPhone og det er uproblematisk. Selv er jeg glad i mine Jabra. Jeg liker heller ikke Apple sine, dels fordi de ikke sitter godt og dels fordi jeg synes lyden er bedre i Jabra sine. Jeg husker ikke hvilken modell jeg har, men de er kjøpt sent på sommeren i år og kostet rundt 1600 kr, mener jeg å huske.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.