Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste steamer?

#1

Pøblis sa for siden:

Jeg har flyttet til nytt hus, og strykejernet ligger igjen i gamlehuset. jeg tror det skal bli der, for jeg vil heller ha en steamer. Men hvilken vil jeg ha?
jeg liker ikke å stryke, men liker bluser og skjorter og tenker at jeg vil ha en steamer. En som er lett å bruke, som funker, og helst ikke koster en arm og et ben.

Billett merket: venter i spenning


#2

Pøblis sa for siden:

Ikke det helt store markedet for husmortips her inne, mei? :knegg:


#3

meisje sa for siden:

Jeg har en vanlig damp maskin, den kan brukes til flere ting, kanskje også til 'stryking' ? Den jeg har er den billigste husholdmaskinen til Karcher. SC1 eller noe.
#6

Turban Smukk sa for siden:

Tenker du på håndholdte steamere? Jeg tror jeg har denne: www.power.no/hjem/stryking-og-klespleie/toeydamper/philips-gc80080-klesdamper/p-1341089/

Det som er bra med den: Mye kraft, stor vanntank.Pluss har aldri strøket et plagg etter at jeg skaffet den.
Det som er dårlig med den: Stor vanntank = tung å holde. Men jeg har svake armer. Pluss at den er i det dyreste skiktet.

Jeg steamer plagg hengende på kleshenger på en snor inntil en vegg (som blir "strykebrett") og det kan bli litt tungt. Men den er kraftig nok til å glatte ut fritthengende også. Datteren min har en mye mindre og slankere type og legger bare plaggene på sengen og mener det blir bra nok. Det ser bra nok ut for meg også.

Det som også er dårlig med den er at det ikke fulgte med beskyttelseshanske. Jeg var nemlig på fancy hotell i København i sommer der jeg oppdaget en steamer i skuffen på badet med tilhørende hanske. Da kan man holde den bak plagget som motstand i stedet for vegg. Han jeg kjøpte min av anbefalte å holde en håndkle bak. Videre mente han at steameren var bra nok til det meste bortsett fra bunadsskjorter, men datteren min bruker sin enkle variant på bunadsskjorten også.


#7

Pøblis sa for siden:

Jepp, akkurat noe slik jeg er på jakt etter, ja, Turban. Grei pris også. :ja:


#8

Karamell sa for siden:

Ikke Laura til nesten 30 tusen altså? :leppe: :knegg:


#9

Turban Smukk sa for siden:

Det finnes mange forskjellige altså, jeg bare tok den første og beste. Ser det er en annen Philips som har fått best i test og er justerbar, og er billigere. Men jeg er fornøyd med min, bortsett fra at den er litt tung. Men effektiv! Skal aldri bruke et strykejern igjen.


#10

Pøblis sa for siden:

:knegg: SÅ glad er jeg ikke i rynkefrie klær. Jeg syntes liksom favoritten til mannen til gnuri var litt i dyreste laget også. :knegg: (Men skulle gjerne hatt en mann som sto for stryking. :nemlig:


#11

Turban Smukk sa for siden:

30.000 for å stryke? :what:


#12

Pøblis sa for siden:

Jeg vet om en som har stryking som hobby. Som synes selve strykingen er gøy og meditativ morsommere enn det aller meste annet, og som sikkert hadde syntes den der rolls royce-varianten av en strykemaskin var toppen av topp. (Kanskje hun har slik, for alt jeg vet?)
Hun stryker ALT - truser, boksere, alt sengetøy, T-skjorter og gudvethva.


#13

Karamell sa for siden:

Som sagt, min mor har en sånn en som er over 20 år gammel. den var sikkert svindyr i sin tid. Når jeg tenker meg om er den nok bortimot 25-30 år gammel, for hun fikk den av min bruke-mye-penger-far, og de ble skilt for 22 år siden. Mulig den har stått seg i pris sersom hun har den enda. :nemlig:

Man har vel dampstrykejern fordi kan hatet å stryke, har jeg alltid tenkt? Hilsen kjøper aldri klær som krever stryking.#15

Neket sa for siden:

Kan man bruke en sånn rett på duk som ligger på bordet? I såfall trenger jeg en sånn. Alt annet outsourcer jeg til mann og barn. :knegg:#17

Mamari sa for siden:

Jeg kan ikke med min gamle håndholdte Philips steamer fra 2017/18. Den er en billig variant til 499,- men funker fortsatt som fjell.Minus for liten vanntank så må fylle ofte men lett å holde.
Men jeg kan ikke holde den vannrett over et bord, kun loddrett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.