Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen :)

I dag var det opp midt på natten (04.30), for å rekke første fly til Amsterdam. Hadde sett for meg at det var stille og rolig på flyplassen, men den gang ei. Overrasjet over hvor mange som skulle avgårde så tidlig på en søndag (hadde nok litt å si at det gikk to charter fly omtrent på samme tid som mitt :knegg:).

På vei til Calgary for kundemøter. Skal også treffe en tidligere kollega som jeg ikke har sett siden før covid. Det blit kjekt! Men først noen timer venting og så en laang flytur.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har fri, men våknet halv seks likevel. :gal:

Jeg får i det minste god tid til å lage god helgefrokost til kjæresten og ungdommen.


#4

millact sa for siden:

Våknet også grytidlig, men er fortsatt i sengen.


#5

star sa for siden:

Samling dag 2.
Nydelig vær. Skal vel på kamp I ettermiddag.


#6

Dali sa for siden:

Morn. Kaffe og litt frokost før jeg skal kjøre jenter til ridetime. Har også tilfeldigvis fått tak i fotograf, så da blir det omsider konfirmasjonsbilder noen måneder forsinket. Det betyr også at jeg må hjem og stryke bunadsskjorter etter ridinga. Favorittaktiviteten. :knegg:


#7

Stompa sa for siden:

God formiddag. Klarte å sove lenge (til halv åtte ...). Nå er jeg i gang med jobbing igjen. Håper å bli ferdig med en vurderingsbunke før jeg skal på tur. Da kan jeg ta hull på neste i ettermiddag ... :gal:


#8

him sa for siden:

God morgen! :) Har testet gelesetet på sykkelen og chatter med eldste som jeg skal treffe til lunsj. Sitter og moter meg opp til å jobbe. Har en del ting i sameiet som må gjøres.


#9

Fersken sa for siden:

I dag er det haugen med klesvask som skal minskes. Tror jeg må ta en opprydding i egen klesbeholdning også. Jeg må bare innse at en del av klærne kommer aldri til å passe igjen. :sukk:


#10

Syrinx sa for siden:

Planen var å reise inn i bygda for å plukke sopp, men så meldte eg meg brått på ein dugnad seinare i dag og då vart det berre stress. Nytta det fine veret til å byrje pakke saman litt utanfor huset. Tomatplantane er demontert og fjerna og det lille drivhuset tatt ned.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.