Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

millact sa for siden:

Tirsdag og pøsregn i sør. Fremdeles på hjemmekontor med gips og krykker, men det går fremover. 10.klassingen er sendt til Oslo på klassetur med buss; jeg har planlagt turen; håper de får det veldig gøy.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb i dag, og kjenner at jobben er litt i medvind. Det er stas. Det ble masse presseoppslag rundt saken min i går. Noen mener jeg er komplett idiot, og det var egentlig forventet. Men ganske mange synes det er en spennende idé, men påpeker at dette burde vi tenkte på før. :gaah:

Ja, ja. Det er TO tilsvarende leveranser neste uke, så det er ingen grunn til å hvile.


#4

Neket sa for siden:

Jeg er på kontoret og lurer litt på hvor mange aksje-vitser man må høre før det går tomt? :hehehe:

Ellers meget trøtt, sto opp alt for tidlig for å kjøre mannen til flytoget (konepoeng). :kaffepc:


#5

millact sa for siden:

Neket: Har du noen gode aksjevitser til oss da? Jeg har nemlig ikke hørt en eneste en.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg har også vært spart for aksjevitser, men Sindre Finnes har vært mye diskutert.


#7

Neket sa for siden:

Millac: Hadde de enda vært gode. :hehehe: Det er mer «flaks jeg rakk å komme på kontoret før børsen åpnet» og «ikke forstyrr, jeg skal trade litt». På repeat. :gal:


#8

Blondie sa for siden:

Au, Neket, det høres slitsomt ut. :knegg:

Jeg har gjemmekontor. Er alene hjemme, så jeg spv uten vekkerklokke på. Crazy! :humre: Nå er det kaffe og retting av tekster.


#9

Albertine sa for siden:

Trengte ikke stå opp tidlig i dag, men gjorde det likevel for å få en liten prat med sekstenåringen før skolen. Bra at jeg gjorde det, for hun rakk ikke bussen og jeg har nå fått en liten luftetur til nabobøgda. I dag skal jeg rydde i hvelvet og få litt skikk på ting.


#10

star sa for siden:

Full dag. Samtale, kiropraktor og fysio.


#11

millact sa for siden:

Albertine: Jeg leste at du skulle rydde i helvetet og lurte på om livet var så ille!


#12

Fintdethei! sa for siden:

Dønn sliten etter en utrolig hektisk, men minnerik helg (ja den varte en dag ekstra). Krydret med forkjølelse og ekstremt lite søvn, så passer det utmerket å skulle stå op kl 05 i morgen tidlig og være kvikk og intelligent i 2 dager. Mørkt og regn, ja.


#13

Blå sa for siden:

Jeg måtte ut og kjøpe litt mat. Så nå har jeg snopt garn til masse julegaveprosjekter. :lykkelig:

Jeg må ha tre par sokker med ulike mønstre ferdig før midten av oktober. Og 7 par votter og muligens to par sokker til jul. Jeg er ikke en rask strikker, så det tar den tiden det tar. Men nå har jeg bare lyst til å løpe hjem og strikke.


#14

tink sa for siden:

Har endelig funnet en dag som passer for hjemmekontor, første på flere måneder tror jeg. Det var jammen på tide, får unna noen telefoner og litt annet plukk.


#15

Tjorven sa for siden:

Ops. Dette minner meg på at bonusbestemoren min skal få et skjerf til bursdagen sin den 8. oktober. Det må jeg starte på snart.


#16

Albertine sa for siden:

Millact, det er ikke langt unna, altså. :knegg:


#17

Blånn sa for siden:

God ettermiddag! Korpset mitt har bursdag i dag. Rund dag. Vi skal feire med marsjering på Karl Johann oh liten konsert i musikkpaviljongen utenfor Nasjonalteateret. Og middag på Egon etterpå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.