Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

star sa for siden:

Hadde håpet hodepinen hadde forsvunnet over natta, men neida.
Må gjøre oppgave i dag så jeg har noe å komme med i morgen.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Nitrist grå dag, det må vi gjøre noe med! Så langt er det kaffe i koppen, og rundstykker og eggerøre in the making. Kroppen MÅ bevege seg i dag, denne uken går ikke inn i historiebøkene på det området. Litt husvask også, og strikke og spise sjokolade. Joda, må bli en bra dag da.


#4

Nenne sa for siden:

Jeg har sovet godt. Det er fint vær. Jeg skal på vinklubb i dag. :) Bare gode ting.

God morgen! :)


#5

Blondie sa for siden:

Jeg sov betydelig bedre i natt enn tidligere i uka, selv om jeg våknet tidlig. Nå venter jeg på at kjæresten våkner, så skal vi avgårde på lang motorsykkeltur.


#6

millact sa for siden:

Har 15-åring i dag; han fikk kake og gaver på sengen:ballonger:

Sovet dårlig; hatt mye vondt i ankelen som var veldig hoven i går. Håper den er bedre i dag. Er jo nødt til å bevege meg noe.


#7

Stompa sa for siden:

God formiddag. Nok ei jobbehelg; vurderer kortsvarsoppgaver fra Vg3-klassen min. Det går forsåvidt fort og ganske greit, men tungt likevel.

Deler opp i bolker og bruker nedteller på mobilen for å strukturere meg. Neste gang den går av, skal jeg først spise og så løpe en tur. Må utnytte oppholdsværet.


#8

Hondacrv sa for siden:

Kva skriv dei om i VG3-kortteksten da! Stompa?
Takk og lov for lørdag. Eg er heilt pumpa, og gleder meg til ei helg der det absolutt ikkje skjer noko som helst. Eller skjer jo litt da, skal høste inn dei førti epla mine :knegg:


#9

star sa for siden:

Gratulerer med 15-åringen, millact. :ballonger:


#10

Stompa sa for siden:

Retorikk, Honda, så de fleste skriver rimelig bra. Ny klasse for meg, så godt at det første de skriver for alvor for meg er noe de får til.

Snart løpetur nå, må bare se den første kampen til byens lokale håp i bryte-VM først. Fortsatt litt høy etter at Grace Bullen tok bronse og kvalifiserte seg til OL tidligere i uka. :elsker:


#11

Fersken sa for siden:

Gratulerer med 15-åring, millact! :fløyte:

Sliter med å finne energien til diverse gjøremål og så er jeg sur på meg selv som ikke evner å si nei til ting når jeg blir spurt om å bidra.


#12

millact sa for siden:

Takk Fersken!


#13

millact sa for siden:

Handlet på Oda for første gang. Må bli mer av det fremover.


#14

Tangerine sa for siden:

Koser meg hos Albertine i helgen. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.