Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kunsttrykk til dåp?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg skal i en dåp, og kunne tenke meg å kjøpe kunst. Jeg kjenner foreldrene godt, og kan treffe smaken deres. Jeg tenker at det skal ligge på 1500,- uten ramme.

Det skal IKKE være nusselig og søt barnekunst, men noe man kan ha med seg videre i livet, og det skal heller ikke være ala Bjørk Thoraldsdottir. Det kan godt være mer tegneserieaktig og gøy, eller ha natur som motiv.

Kjenner dere til en kunstner som kan passe?


#2

My sa for siden:

Jeg liker dyremotivene til Hilde Thomsen. De er vel i kategorien "tegneserieaktig og gøy" kanskje?


#3

Tallulah sa for siden:

Takk for tips! "Fuglebrett" likte jeg.




#6

Retz sa for siden:

Gatekunst av Hama Woods og Joy. Siri Røiseth sine pingviner også.


#7

Benzo sa for siden:

Synes det er vanskelig å komme med forslag...en ting er hva foreldrene liker, men det er jo gave til barnet. Kan jo hende det blir stor fan av Thoralsdottir. :knegg:
Barn liker jo generelt noe med mye farger. Kan popart være noe?


#8

Tallulah sa for siden:

Jeg tror det er veldig liten fare for at barnet blir fan av Thoraldsdottir, men selvfølgelig; man aner jo ikke. Jeg har endt opp med to trykk, ett av Hans Normann Dahl (han som illustrerte snekker Andersen og julenissen) og ett av Bernd Hauck. Ingen av dem er spesielt barnslige i stilen. Jeg har selv en del kunst jeg fikk som barn, det er ikke alt jeg ville kjøpt selv i dag, men jeg liker det lell.

Og jeg har selvsagt tenkt på barna i all hovedsak, men jeg vet jo at foreldre (til en viss grad) påvirker barnas smak, og i dette tilfellet er den ene forelderen kunstner selv, og den andre jobber i et kunstrelatert yrke. Så da vil jeg ikke velge noe de ikke hæler å ha på veggen de neste 18 årene, liksom.


#9

Shun sa for siden:

Det ser ut til at du allerede har valgt, men jeg har sansen for en del av sakene til Anine Hansen.


#10

millact sa for siden:

For en flott gave!


#11

Tallulah sa for siden:

Takk, Millact!

Ja, bare fortsett å komme med forslag! Når jeg begynte å lete etter kunst nå merket jeg at det var så mange nye kunstnere jeg ikke kjenner til, samt gallerier. Så alltid fint å få en bredere oversikt.

Jeg vurderte også deformat, men ikke alle er like barnevennlige. :knegg: www.deformat.no/


#12

Retz sa for siden:

De var utrolig flotte!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.