Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevare te?

#1

frukt sa for siden:

Jeg har veldig mye te, sikkert 20+ varianter. Mest poser, men også løs te. Noe har jeg i metallbokser, men mesteparten er bare i esken sin. Og det er jo ikke den beste måten å oppbevare te på har jeg skjønt.
Har dere noen lure forslag? All teen står i et hjørneskap med karusell, så noen gjennomsiktige bokser/glass kanskje?


#2

millact sa for siden:

Har te i en metallboks og ellers i eskene.


#3

Shun sa for siden:

Jeg ville ikke hatt gjennomsiktige glassbokser; te påvirkes av oksygen og lys, så jeg ville valgt lystett og så lufttett bokser som praktisk er.


#4

IzziCreo sa for siden:

Jepp, lys- og lufttett :jupp:

A.C Perchs har fine bokser både i butikk og nettbutikk. Jeg har en god del Kusmi te bokser du kan få mot porto hvis du vil ha (kan sende bilde) :jupp:


#5

Retz sa for siden:

Jeg te i originalemballasjen, men har bare en eller to typer om gangen så det er aldri snakk om langvarig lagring.


#6

frukt sa for siden:

Så snilt! Vil gjerne ha. :vilha:


#7

meisje sa for siden:

Jeg har en te eske av tre og kledd med fløyel inni med rom til ulike typer for pose te. Jeg har vanligvis mellom 10 og 20 ulike sorter i hus. De sortene jeg har til gjester blir værende ganske lenge før de blir brukt. De jeg liker selv blir drukket opp i løpet av noen måneder.

www.google.com/search?q=te+eske&oq=te+eske&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIICAEQABgWGB4yCAgCEAAYFhgeMggIAxAAGBYYHjIICAQQABgWGB4yCAgFEAAYFhgeMg8IBhAAGAoYDxgWGB4Y8QQyDQgHEAAYChgWGB4Y8QQyCggIEAAYhgMYigXSAQgyMzQ0ajBqMagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#vhid=Wb-ogEJr1U5nGM&vssid=l

Te i løsvekt oppevarer jeg i noen gamle metallbokser for te som jeg har hatt i en evighet.

www.google.com/search?q=te+boks&oq=te+boks&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIICAEQABgWGB4yCAgCEAAYFhgeMggIAxAAGBYYHjIICAQQABgWGB4yCAgFEAAYFhgeMgoIBhAAGA8YFhgeMggIBxAAGBYYHjIICAgQABgWGB7SAQgzNzc1ajBqOagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#vhid=AU8PAcWJset7LM&vssid=l


#8

IzziCreo sa for siden:

Så flott! Sender deg PM.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.