Myrsnipa sa for siden:
Må jeg f.eks gjøre noe allerede i kveld om jeg skal lage den i morgen?
Den er fersk og ligger i kjøleskap og er såvidt jeg vet ikke rutet..
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Myrsnipa sa for siden:
Må jeg f.eks gjøre noe allerede i kveld om jeg skal lage den i morgen?
Den er fersk og ligger i kjøleskap og er såvidt jeg vet ikke rutet..
Propella sa for siden:
Skal du virkelig lage den? :fnis:
Jeg har aldri stekt ribbe jeg heller men jeg tror at den skal ha pepper og salt på svoren. :) Nei, bedre å vente på svar fra noen som har stekt ribbe tidligere.
Dixie Diner sa for siden:
Den bør vel helst saltes og pepres skikkelig i 2-3 døgn før steking, men jeg tror ikke det er STRENGT nødvendig altså. Men gjør det i kveld da. Rute den opp også, så du får sprø svor. :)
Myrsnipa sa for siden:
Mere mere....hvordan gjør jeg dette? Med stekingen og sånt mener jeg?
Dixie Diner sa for siden:
Jeg har alltid fulgt disse tipsene og fått perfekt ribbe. :D
Nenne sa for siden:
Rut opp og gni inn med salt og pepper. Legg svoren ned i langpanna og fyll på med vann, et par cm opp i langpanna. Dekk med aluminiumsfolie. Stek på 175 grader i 45 minutter. Ta ribba ut og snu den. Bygg opp med asjett under slik at midten blir litt høyere enn resten og stek videre på 225 grader til svoren blåser seg opp og blir sprø. For en typisk tynnribbe på 2-3 kg tar dette ca. halvannen time til.
Myrsnipa sa for siden:
Vi prøver. Takk nenne. :klemme:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.