Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Blå sa for siden:

God morgen.

Kontorkontor med masse etterarbeid etter to travle møtedager. Så derfor har jeg selvsagt startet med prating og surfing og masse kaffe. Men nå skal jeg komme gang. :jepp:


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! Skulle egentlig på kontoret i dag, men droppet det. Må ha en dag til denne uka, så det må bli fredag tror jeg.


#4

star sa for siden:

Tok ukas jobbdag i går og det merkes i dag.
Jaja, får prøve å lese.


#5

Blånn sa for siden:

Hektisk start på jobb med tett kloakk… Puh. Nå skal jeg ut for å handle til morgendagens vernisage av LEGO-byen elevene har bygget. Champagnesaft +++


#6

Syrinx sa for siden:

Stille heimedag, eg har valgt å ikkje ha på verken tv eller radio/musikk. Fred og ro. Av og til (eller ganske ofte, for min del) er det det ein treng.

I går gjekk eg på meg eit helsikas gnagsår på eine hælen. Ikkje så stas. Men eg fekk no i det minste gått ein veldig koselig tur i lag med ei venninne, da. Så sånn sett verdt det.

Ellers har eg handla Tine sjokolademilkshake (guilty pleasure) som eg skal by på når eg skal på cellebesøk i fengselet seinare i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.