Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Dali sa for siden:

Morn. Starter hjemme i dag før sykkeltur til møte. Har hund med løpetid i fanget. De dagene i perioden hvor hun er skikkelig stressa og piper og vasker seg og vil ha trøst. Stakkars lita.


#3

007 sa for siden:

Jeg skal det jeg liker nest minst etter tannlege - til gynekolog. Jeg har undervisningsfri dag, så mulig jeg skal trøsteshoppe litt garn etter endt time.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg skal undervise først, så til kiropraktor. Ideelt sett burde det vært i motsatt rekkefølge, for nakken har låst seg i en litt kinkig positur. :gal: Foreldremøte i kveld.


#5

Blå sa for siden:

Lykke til 007.

Jeg har hjemmekontor. Bare fordi jeg har lyst og fordi jeg skal ha middagsgjester i dag og det er greit å slippe transportetappen før og etter jobb.

Jeg har fått nye linser, nå ned til -6 og optikeren har helt rett, nå er jeg begynnende langsynt. Før slet jeg med å se på avstand, nå sliter jeg med at det blir uklart på nært hold. Jeg har store utfordringer med mobiltelefonen. :gaah: Jeg må bare holde ut med det en liten stund og så må jeg vurdere om det er verd det. Alternativet er vel gjerne å gå over til briller som vil være litt begge deler, men jeg vet ikke om det er verd det.


#6

Syrinx sa for siden:

Eg fekk velge mellom time kl 9 eller 14 hos psyk i dag. Valgte sjølvsagt 14 (morgonar er ikkje mi sterke side), men har pinadø blitt flytta til kl 9 likevel. Jeje. Får vere heime og koke fårikål klokka to da.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Tannlege på meg i morgen ettermiddag, hater det like mensen 007.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg er tilbake i Oslo etter et par svært hektiske dager i Nord-Norge. Landsdelen viste seg virkelig fra sin beste side i går, med aldeles nydelig høstvær. Men det er slett ikke så verst i Oslo i dag heller, selv om skydekket er noe lavt.

Så da er 2 av 3 leveranser gjort, og den neste står for tur på fredag. :gal: Normalt har jeg tre leveranser i året, og de pleier å fordele seg litt utover. I år har alle tre kommer i løpet av 2 uker, og jeg har jobba noe helt vanvittig. Dessverre har de en del etterarbeid også, så det blir ikke noe avslapping selv om vi har levert. MEN; det blir ikke det samme trøkket, og jeg skal ikke jobbe masse overtid.


#9

Pelle sa for siden:

Blå, jeg har ca samme syn som deg og har nylig fått progressive briller. Absolutt verdt det for min del, selv om jeg synes avstandssynet nå er litt dårligere enn i de forrige brillene. Det finnes også progressive linser.


#10

Fersken sa for siden:

Har vært travel på jobb og litt for mye å gjøre. Nå det skjer, så har jeg tydeligvis begynt med noe nytt, nemlig jeg mister evnen til å sovne på kvelden. Det er ikke helt ideelt for å si det sånn.
Følgende av dette er at jeg sovner så snart jeg setter meg ned hjemme og så er runddansen i gang. :gal:


#11

Nenne sa for siden:

Hjemmekontor på meg i dag også. I dag rydder jeg opp i kjedelig kontorgreier. Skriver timer og sender reiseregninger og annet som må gjøres.

Snart helg! Det skal bli veldig fint. :)


#12

star sa for siden:

Skal både til tannlegen og gynekologen neste mnd. Den siste allerede på mandag.

Kroppen er stressa og jeg skvetter av alle lyder fra mobilen.


#13

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Har vært ute på joggetur i drittværet. Masse vind og regn, men nå er det gjort og møtene er igang.

Hadde egentlig tenkt meg på kontoret i dag, men må prioritere å skrive ferdig noe, så da blir det hjemmekontor istedet.

I ettermiddag skal vi på Pay&Jump med hesten og så skal hun få akupunktur etterpå :hjerter:


#14

Blånn sa for siden:

Vi har vernissage på jobb. Elevene får se LEGO-byen de har bygget for første gang. Vi har champagne(saft), fotograf og rolig musikk på anlegget i gymsalen. En ansatt er dørvakt og stiller i dress. I ettermiddag har vi arrangement for foreldre og elever. Med underholdning fra trinnene, utstilling av Lego-byen m.m. Noen dager er finere på jobb enn andre.


#15

millact sa for siden:

Hjemmekontor, sovet elendig og tenker på de to som ble drept i min bydel i går. Jeg vet godt hvor det er; gikk på barneskolen som ligger et par hundre meter unna. Håper inderlig politiet får tatt gjerningspersonen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.