Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Familievennlige sydenturer

#1

tinkadott sa for siden:

Hvor 5 kan bo på samme rom (barn 4,6, 10 år) og hvor det er greit for barnas alder å være. Hvor en kan oppleve litt annet enn bare å ligge på stranden og hvor det er fine basseng å bade i? noen forslag? Vi har vært i Bulgaria, Skiathos, og Guardamar (utenfor Alicante, kunne godt tenkt meg dit igjen egentlig....) Eller er det noen som har ett stort hus som rommer 9 stykk i "syden" til utleie?

Egentlig er vi ikke fremmed for å reise lenger enn til syden heller, men det er vel regntid i thailand som vi vil tilbake til på den tiden... var i phuket for noen år siden - reiser gjerne dit igjen! noen som har vært der i regntid? Var det ille??


#2

Azi sa for siden:

Hvorfor dra fra drittvær til drittvær? Jeg ville ikke ha reist noen plass der det er regntid jeg da.


#3

Mikkeline sa for siden:

Hvorfor vil dere bo på samme rom?
Om leilighet med flere soverom er et alternativ, så finnes det jo mange utleiere av både leiligheter og hus.

Middelhavslandene har jo deilig temperatur, og velger du rett sted så er det jo mulig å få både strand og kultur.

Jeg er småforelsket i Toscana, der finner jeg "alt". Både strand, temperatur og flotte ting å se og oppleve for store og små.


#4

Stikka sa for siden:

Regntid i Thailand er jo bare deilig. Sjelden det regner så mye. Det kommer oftest på natten. Det kan være litt skyer, men det gjør ikke noe. Det kan bli for varmt når det er helt blå himmel.

Dessuten så er det ikke regntid i hele Thailand samtidig. Det finnes stort sett alltid et sted i Thailand der solen skinner, uansett årstid.


#5

Mikkeline sa for siden:

Men blir det ikke veldig "klamt" da? Vi dro hjem like før regntiden startet sist, og jeg synes den hlye luftfuktigheten var plagsom. Klærene var klamme, og håret lå omtrent klistret til hodet.


#6

Stikka sa for siden:

Nei synes egentlig ikke det. Eller, det er ikke mer "klamt" enn det er ellers. Ihvertfall ingen grunn til å la være å dra. Det er ofte friskere luft i regntiden også synes jeg. Frodigere er det også og gjerne billigere for overnatting.


#7

tinkadott sa for siden:

leiligheter er helt ok.

Noen som vet hvor i Thailand det kan vøre sol og lite regn i juli-august?


#8

~TM~ sa for siden:

Startour har noe som heter "Blue Villas", men jeg har ingen kjennskap til dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.