Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Martis sa for siden:

På hjemmekontoret, Sverige tur i dag, blir interessant å sjekke ut trafikkavviklingen på E6 etter skredet.


#3

Blondie sa for siden:

På jobb frem til lunsj, hjemmekontor etterpå. Vått og mørkt ute, tror det skal bli deilig med helg nå. :gjesp:


#4

Frøy sa for siden:

Fredag! :lykkelig:

Har vært en hektisk uke og jeg vet at de neste 3 månedene blir enda verre siden jeg sender min eneste ansatte ut i pappaperm i dag.

I kveld er det standup show og resten av helgen går med på arbeidskrav jobbing i studie. Man kjenner i det minste at man lever. :knegg:


#5

millact sa for siden:

Høstferie for begge ungdommene om noen timer. De gleder seg!

Hjemmekontor for meg, kaffe og rot, men det er fredag.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Hjemmekontor her også. Møter først, og deretter gleden i livet: tannlege. Men så er det helg etterpå! Middels med planer.


#7

Tjorven sa for siden:

:lykkelig:

Jeg er i mål! I dag har jeg nok en leveranse til departementet, og det betyr at jeg har levert alt jeg skal innen fristene. Dette er helt fantastisk! Det var jeg slett ikke sikker på for et halvt år siden.

I kveld skal jeg på sytreff. Jeg er spent på hvordan hodet mitt kommer til å være da, men det er uansett ikke så farlig. Jeg skal bare slappe av.


#8

Hondacrv sa for siden:

Smart høstferie. Det blir deilig. Men først jobb, fire timar, to framføringar, og vafler. Hehe. Eg skal på harrytur i ferien. Kva bør ein kjøpe i Sverige no for tida?


#9

007 sa for siden:

For en uke du har hatt, Tjorven. Vel blåst.

Hjemmekontor/gjemmekontor her, kroppen er litt sur etter gårsdagens gynekologtur. Og så burde jeg nok ikke trent styrke i går kveld, for livmor og korsrygg er ekstra sure.

En uke til høstferie, og mye som skal gjøres for den tid.


#10

star sa for siden:

Her er der ikke høstferie før om en uke.

Ikke den beste dagen hverken fysisk eller psykisk. Men pizzadeigen er satt til heving.


#11

Fersken sa for siden:

Fredag og korpset skal delta på oktoberfest hele helgen. Heldigvis har vi delt oss og jeg skal bare være med på 2 av 3 spilleoppdrag. Men først jobb og så er det rett kostymet.


#12

Toffskij sa for siden:

Jeg har tatt meg hjemmekontor i dag, og holder ikke akkurat høyt tempo. :sparke:


#13

Serafin sa for siden:

Fredag, Lillesøster har ikke sovet i natt, og fått tilbake forkjølelsen, så hun er hjemme i dag. Storebror skal på avlastning i helgen.

Jeg har en god del jeg skulle ha gjort, men har også sovet dårlig, og er i elendig form. Det er egentlig forventet, jeg vet at eksamen mandag og møte onsdag tok litt nuven av meg.

Men veldig happy fordi jeg har greid å lage fancy rollup og greier i Notion. Så nå vil jeg jo lage system på alt, men det er jo helt unødvendig, haha. Men gøy å se når jeg faktisk får til å lage formular, som virker!


#14

Nenne sa for siden:

Jeg er på kontoret i dag og har fått gjort SÅ mye! Jeg synes nesten at jeg kan gå hjem nå. :humre: Jeg gleder meg til helg!

I morgen skal jeg på Vintog, i.e. smake vin og mat på åtte forskjellige steder i sentrum som en del av Vinuka her i byen. Togavgang 14.20, så det er helt supert! Full dag med vin og moro og hjem i anstendig tid. knirk


#15

Toffskij sa for siden:

Det høres gøy ut, Nenne!


#16

Skilpadda sa for siden:

God fredag! Jeg skal på møterunde i Trondheim noen dager i neste uke, så jeg holder på å forberede det, men det er mye annet som dukker opp og avsporer innimellom. :humre: Ser ellers frem til filmkveld i dag og en førtiårsfeiring i morgen; det skal nok bli en fin helt etter hvert.


#17

Mams sa for siden:

Fredag.
Snart går jeg for dagen, må hjem og pakke før en helg med masse sying. Eller kanskje mye sying.


#18

Blå sa for siden:

Fredag. :lykkelig:

Jeg hadde et veldig effektivt hjemmekontor i går og en tilsvarende ineffektiv kontordag i dag. Det virker bare som om tiden flyr fra meg uten at jeg blir ferdig med noe. Og etter planen skal jeg gå kl. 14 for å ha litt god tid før vi reiser på hytten. Så nå må jeg samle meg. :yessir:


#19

Eia sa for siden:

Fredag! Snart av gårde til svenska öar for vandring på kyststi, med omkjøring i skredsonen til E6. Spennende!


#20

Syrinx sa for siden:

Sofadag med hund som er mot normalt opptatt av å ligge i fanget og over føtene mine. Det kunne ikkje passa betre å vere hundefast, så eg berre nyt varmen frå han.


#21

Blondie sa for siden:

Jeg har landet på hjemmekontoret og er fornøyd med å ha fått det fineste komplimentet på lenge fra hettejakkegutt (17): Du er bra til å akseptere alle som de er, ass!

:rørt:


#22

Eia sa for siden:

Åh, det er jo et fantastisk kompliment, Blondie! :hjerter:


#23

Eia sa for siden:

God helg, gode FP-folk. Nu drar jag! :jupp:



#25

millact sa for siden:

Blondie:hjerter:


#26

Matilda sa for siden:

Blondie: :hjerter:

Høstferie her, også, den er jeg litt ambivalent til, men jeg trenger nok fri. De tre siste ukene har vært i overkant drøye både på jobb og på hjemmebane, så jeg er helt skjelven av stress og går rundt med gråten i halsen. Foreløpig strategi er å legge svært få planer for høstferien; målet er søvn, bok og litt frisk luft. Først fredagskveld og amerikansk pinot noir. (Så er det visst tre ulike behandlingsavtaler og noen elevtekster som må fikses og, men ikke i dag.) God fredagskveld!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.