Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Pøblis sa for siden:

God morgen fra ganske full buss hvor tre av fire seter som er uten folk, er med vesker/sekker. :sur: / :knegg:


#3

him sa for siden:

God morgen! Er fysisk på jobb, mentalt - et helt annet spørsmål :humre:


#4

Blondie sa for siden:

Jeg jobber på gjemmekontor før jeg skal overbevise noen andre om å ansette meg etter lunsj. Før det tenker jeg at jeg skal gjøre litt forebyggende kontorarbeid og så må jeg forberede noen vurderinger som kommer deisende i løpet av uka.


#5

Martis sa for siden:

Starter dagen hjemme siden vovsen snart skal på årlig kontroll, så blir det kontoret etter det.


#6

Eia sa for siden:

Tvi tvi, Blondie!

Jeg sov veldig godt i morges - klarte likevel å være på jobb 20 minutter etter oppvåkning og kun 5 minutter for sen. :stress:

Nå: litt mer kaffe, og så produksjon. :jupp:


#7

star sa for siden:

Oppgavejobbing og så skal jeg visst på noe "jobbgreier".


#8

Blå sa for siden:

Lykke til Blondie.

Jeg våknet kl. 4.30 i dag. Helt unødvendig. Så nå er jeg trett og sur. Men, jeg har på meg en veldig behagelig og pen ullgenser og det hjelper faktisk litt på følelsen av velvære. Nå skal jeg også snart få meg litt mer kaffe og prøve å få inn i noen litt greie arbeidsoppgaver for å komme i gang med dagen.


#9

Tjorven sa for siden:

I dag drar min datter på høstferie, og i morgen tidlig drar mann og sønn på en annen høstferie. Jeg skal rett og slett være hjemme alene noen dager. Og det er helt stille på kontoret, så jeg lurer på om jeg skal avtale noen dager hvor jeg flekser ganske mye. Sjefen er i hvert fall veldig positivt innstilt. Det skulle bare mangle slik fleksitidskontoen min ser ut nå.

Målet er å tørre å gå ut på en golfrunde uten å ha følge av mannen min. Det er meldt fint vær på Østlandet, så det bør la seg gjøre.


#10

Syrinx sa for siden:

Det gjekk ikkje så bra med soving i natt, så morgonen er slakk. Skulle klippe hekk i dag, men "dessverre" så regnar det. Får heller fortsette på å rydde kjellaren, eit prosjekt som kom i gang for å roe kroppen i går.


#11

Mex sa for siden:

God formiddag.

Lykke til med intervju, Blondie
Jeg er for tiden litt sånn apatisk i forhold til alt som skulle vært gjort på jobben. Det bare renner inn og det er lett å prioritere de som roper høyest, noe som gjør at jobben som tar litt lenger tid og krever litt mer fokus sklir ut, men som bare MÅ fikses i løpet av et par uker. urk.


#12

millact sa for siden:

Mine to som har høstferie hjemme sover fortsatt. Jeg håper min sønn har lyst å bake noe, for jeg har lyst på hjemmebakst på hjemmekontoret.


#13

Fersken sa for siden:

Jeg trodde jeg skulle få en dag uten forstyrrelser, men det bare renner inn med ting og tang. :gaah:


#14

Blondie sa for siden:

Jeg burde dra på jobbintervju oftere, det er jo utrolig hyggelig? :knegg: Spennende jobb, veldig fine folk.


#15

Mams sa for siden:

Krysser fingrene for at jobben blir din Blondie.

Jeg henger etter, månedsavslutning roter til planene mine.


#16

Nenne sa for siden:

Jeg er på jobbreise og er helt svimete i hodet etter et langt møte som varte absolutt hele dagen. Jeg har med meg en graduate som skal læres opp og det er altså så mye av stammespråket vi tar for gitt som vi må forklare underveis. Han virker bare sånn passe interessert da, så vi får se hvor lenge han blir. Han fortalte vel mer eller mindre rett ut at han tok jobben fordi han hadde oversittet flere andre frister han skulle ha holdt. Så det er ikke sikkert han blir i denne jobben.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.