Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Blå sa for siden:

Godmorgen.

Hjemmekontordag og i dag nyter jeg rolig spisetue, kaffe og stearinlys. Planen er å få vasket klær og, etter at arbeidsdagen er ferdig, få ryddet litt grundig slik at huset er hyggelig å komme tilbake til etter høstferien. For på lørdag reiser vi på ferie. :lykkelig:


#3

Blondie sa for siden:

Jeg våknet kvart på fire, så jeg hadde god tid til kaffe og dusj. :knegg: Nå er jeg på jobb og prøver å fungere.


#4

millact sa for siden:

Huff, det var tidlig, Blondie!

Fantastisk vær her; jeg hører på Pet Shop Boys og jobber. I dag har jeg tatt av en kile på ortosen, så det går jo sakte, men sikkert fremover.


#5

Stompa sa for siden:

God formiddag. Kurs på jobb i dag med sein start, så jeg drøyer han litt hjemme og har vært på en lett løpetur i nydelig høstvær. Må nyte lyset mens vi har det. :gal:


#6

Frøy sa for siden:

Jeg er syk. :snufs:

Bedre i dag enn i går da, så jeg forsøker å få gjort litt studier og det som raser mest på jobb nå mellom slagene, men kjenner at jeg snart må gå å legge meg litt igjen.


#7

millact sa for siden:

God bedring, Frøy! :klemme:


#8

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Våknet også tidlig i dag og gikk ut på joggetur. Er i Abu Dhabi og her er det fremdeles ganske så varmt, så selv om jeg var ute 06.30, ble det ganske så hett i løpet av turen..

Nå siste dag på stand. Litt roligere i dag og satser på at det roer seg enda mer etter lunsj slik at jeg kan dra tidlig...


#9

star sa for siden:

God bedring, Frøy!

Jeg er møkklei hodepine av og på.


#10

Syrinx sa for siden:

Sånn, då kan eg også melde meg på denne dagen. Eg hadde tannlegetime i 14-tida, så var ikkje heilt menneske før det. Men det gjekk fint, verken hol eller tannstein å finne. Og så har eg ei så fin tannlegedame, som utruleg nok kjem frå samme pittelille staden som eg.


#11

millact sa for siden:

Så deilig å ha det overstått, Syrinx! Og veldig bra at du hverken hadde hull eller tannstein.


#12

Syrinx sa for siden:

Fin start på dagen hos deg, Blå. Håpar den har vore fin vidare også. Kor skal dokker på ferie?

Kvart på fire? Shit, det er tidlig, Blondie! Eg håpar du har hatt ein så god dag som mogleg på jobb, det fortener du. :hjerter:

Framgang er bra, millact. PSB, dei hadde eg gløymd at fins. No vart eg litt nostalgisk kjenner eg, kanskje eg må høyre på dei ein dag.

“Lett løpetur i nydelig høstvær” Du får det til å høyrast så leikande lett og trivelig ut med slikt aktivitet, Stompa. :knegg:

God betring til deg, Frøy. :klemmer:

Morgonjogging der også, løve70. Ja, eg er imponert. Og så er eg litt misunnelig på at du kjenner på varme. Det kunne eg likt, eg og.

Usj, ikkje noko godt å vere plaga av hovudverk, star. :klemmer:


#13

Syrinx sa for siden:

Overstått, og overlevd, tannlegetime utløyser mestring og glede hos meg, millact. Særskild når det har gått så bra. I dag utløyser det kafébesøk med venninner til kvelden i tillegg. :humre:


#14

Blå sa for siden:

Takk Syrinx. En uke i Italia. Jeg gleder meg veldig.


#15

Syrinx sa for siden:

Håddu! Det høyrast heilt gyldent ut!


#16

millact sa for siden:

God tur, Blå!

Håper hodepinen gir seg, Star.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.