Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vinglass type store hvitvin/all round?

#1

vixen sa for siden:

Jeg er på utkikk etter vinglass jeg kan bruke til det meste. Jeg har en assortert samling av div hjemme, men tenkte rett og slett å flytte de til hyttelivet og skaffe nye hjemme. Har sett på Tokyo hvitvin fra Magnor for eksempel.

www.glassoginterior.no/magnor-tokyo-dram-12-cl-52120.html?gclid=EAIaIQobChMIgo-ru5zmgQMVhrPVCh3ORwOmEAQYBSABEgJ36_D_BwE

Må ha god klokke og ha en god størrelse. Jeg er en bobledrikker og foretrekker litt større klokke enn de tradisjonelle smale. Har noen coupe da som jeg liker godt, men det er fordi de er så pene. Vinen i seg selv blir fort litt daff i de. Jeg synes også at rødvin godt kan gå i slike glass.

Noen anbefalinger?


#2

Nera sa for siden:

Jeg så selv på Magnor Tokyo, men er så smålig at jeg trakk meg tilbake da jeg så hvem som hadde designet dem. Et annet alternativ er allroundglassene fra Hadeland Odyssee, men de er veldig høye i stetten, og vanskelig å få inn i oppvaskmaskinen.

Jeg har ellers litt lyst på glass fra Iittala Essence, som jeg synes er veldig fine, men som oftest velger jeg å bruke Iittala Lempi til det aller meste. Ikke særlig sofistikert, I know.


#3

Neket sa for siden:

Jeg har allround-glassene fra Hadeland Odyssé, liker de, men jeg er ingen vinkjenner. :hehehe: Liker knusegarantien, har allerede fått et nytt da det var kommet et hakk i stetten på et av de.



#5

Fluke sa for siden:

Vi gikk for denne serien da jeg fikk et par sånne glass på jobben og likte veldig godt å drikke av dem. Har nå 8 av disse allround-glassene og 8 sjampanjeglass i samme serie. Bruker dem til all rød og hvit vin. Veldig gode glass (og jeg fikk testet glass-garantien til Kitchn også med et av dem og det gikk veldig greit - nytt glass så lenge jeg hadde med stetten til det som hadde knust i ublidt møte kjøkkenbenk på vei ut av oppvaskemaskinen :flau: ).


#6

Tallulah sa for siden:

Jeg har flere typer fra electra, de samme som mange av restaurantene bruker. Jeg syns de er veldig gode, både til rødvin og hvitvin. Også syns jeg de er pene og elegante.

privat.culina.no/?gid=28680


#7

Che sa for siden:

Vi har og Odyseé. Faktisk er det hvitvinsglasset vi bruker mest. De er gode til både sprudel og hvitvin.





#11

Stompa sa for siden:

Jeg har rødvinsglass fra Spiegelau (fra lenka til Nenne), og elsker dem. Men jeg er ingen vinkjenner, så kan ikke grunngi det.

Drikker ikke hvitvin eller champagne, så har ikke andre glass enn disse.


#12

Magica sa for siden:

Vi har også noen Riedel-glass vi bruker til det meste, de er enda litt større enn de Cauchy viser her.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.