Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vintersko ungdom

#1

olena sa for siden:

Noen som har funnet noen kule vintersko til ungdom.
Gutt 16 år.
Eneste ønske er hvite og litt høye.
Hvor i all verden starter man leting?


#2

amylin sa for siden:

Sønn fra type 14-15 ville kun ha joggesko året rundt. Tenkte at jeg ikke gadd kjøpe dyre vintersko han ikke kom til å bruke, så kjøpte høye joggesko. Sto klar til å kjøpe vintersko om han ble kald. Sånn gjør vi det fortsatt. Han er 18.


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg ville vært sjeleglad hvis jeg fikk på tenåringene noen forede og litt høye sneakers. :nemlig:


#4

Dali sa for siden:

Nike air force. Ikke det du ville høre nei? :lol: Det eneste de går med her i huset, året rundt. Har hver sitt par de bruker når ingen ser de, på hytta feks.


#5

millact sa for siden:

I fjor fikk ikke min sønn, da 14, vintersko. Ville ikke ha.

Han fikk halvhøye Nike air force i august og bruker nok de.


#6

Millen sa for siden:

17- åringen her ville ha noe ala Uggs. Kjøpt på Zalando.
Men hun er ofte kald på bena.


#7

Isolde sa for siden:

16åringen her går ned boots fra Ecco. Helt svarte, vanntette og litt foret. Prøvde å få de av han i sommer. Men bedre lykke neste år.


#8

olena sa for siden:

Ser ut til at det er det vi ender med her også. Sendt han x antall bilder og det er kun Nike air FORCE som kom tilbake med ja.
Var litt bekymret for å gå med de på isen liksom….
Men det er jo sånn det er å være ungdom….

Han er i USA denne uken og påstår han ikke finner sko der så mamma skal bestille på nett i Norge 😅 raring altså


#9

Charlie sa for siden:

Timberland 6IN Premium Boot finnes i hvitt. Høy pris, da. 2,2. Hadde nok ikke spandert det på min. Kiden hadde vel fått tilbud om et bidrag og måttet betale resten selv.

Alfa har forresten fått noen kule urbane støvel-modeller med ullfor og bra såle. Har ikke sett noen i hvitt.


#10

Karamell sa for siden:

Nike airforce funker når man er 21 også. :knegg:

Den yngste i huset er noe mindre motebevisst og har hatt noen brune. Hadde først lysebrune fra Helly Hansen som minner om de fra CAT og de siste var mørkere brune med glidelås i siden, kjøpt på Sortmann.no Tror han bør ha nye av noe slag i år.



#12

Neket sa for siden:

Min minste går med Converse hele året ( :gal: ), men hun tryner overraskende sjeldent. :hehehe: Jeg tryner desto oftere i mine fornuftige sko.


#13

Anne C sa for siden:

Det eneste vi har fått 06-modellen til å bruke er hvite Nike. Året rundt. Han har stående tilbud om vintersko, men det vil han ikke ha. 02-modellen bruker ikke Nike, men noe i samma gata, har ikke fått på han vintersko på mange år heller.


#14

meisje sa for siden:

Våre ungdommer har brukt Hvite nike air force til alle anledinger i årevis. Sist vinter ville den yngste ha vintersko igjen, for å unngå å fryse når han skal lede kamper på isen.


#15

GinaK sa for siden:

Utrolig om du får på han noe som helst av vinteraktige sko. Premie fra meg.
Husker jeg var dypt bekymret når eldste begynte på Uskolen men det har jo gått helt fint med vanlige tynne Nike joggesko.
Minsten har brukt Air Force One med litt bedre såle.
De har fortsatt ikke vintersko.



#17

Malama sa for siden:

Min bor i dockboots når han synes det er for kaldt for sko. Bytter ca samtidg fra tynn til tykk jakke og fra caps til lue.

Ikke helt typisk tenåring

Søstra som blir tenåring i løpet av vinteren er derimot svært interresert i vintersko, og helst støvletter i tillegg etc. men det hun vil ha interreserer neppe en gutt


#18

Apple sa for siden:

Mine er også skeptisk til vintersko, men har noen til bruk på feks fjellet. Eldste har noen sko jeg ville kalt «overgangssko» da han var liten, Timberland, eller noe.

Men dere som har barn som kun bruker Nike, bor dere på Østlandet? Her er det jo sykt kaldt, samt at det kan være både slaps og snø…


#19

Blondie sa for siden:

Min bruker Dr Martens (og Converse :knegg: ).


#20

Nada sa for siden:

Gutt 17 år på Østlandet bruker kun hvite Nike, året rundt. Har et par dockboots med varm såle i til de få gangene han blir med i skogen og sånn. Har gitt opp å få til noen vintersko.


#21

millact sa for siden:

Sørlandet.

I fjor, på fjellet, tror jeg han brukte et par gamle som var hakket i minste laget. Vi snakker et par dager liksom.


#22

meisje sa for siden:

Ja vi bor på Østlandet og det kan være isete, og mange blå. Min bruker det også på kunstisen når han står på sidelinjen. Den kulden går gjennom marg og bein, så etter flere år ønsker han seg vintersko til det bruket. Tviler på at han kommer til å bruke vintersko til og fra skolen eller trening feks.


#23

Chablis sa for siden:

Air force her, lave og halvhøye


#24

My sa for siden:

Kom på en liten episode fra min jobbvei, som er sammenfallende med skoleveien til mange barn. En BRATT nedoverbakke, det var litt glatt, jeg gikk og tenkte med meg selv at jeg burde heller tatt vinterskoene, for de er ikke fullt så glatte som de jeg hadde på meg. Ved siden av gikk det to gutter, den ene med vintersko, den andre med joggesko. I det jeg passerte dem hørte jeg han med joggeskoa si til vennen. "I morgen må du også ha på joggesko, for det er mye glattere! :hyper: ". Nøyaktig motsatt av det jeg tenkte med andre ord. :knegg:

Selv gikk jeg med Dr Martens som vintersko da jeg var i vgs-/studentalder. IS-kalde og såpeglatte, og ga meg store gnagsår. Men det var jo "såååå bra vintersko dah". :hehehe:

Så ja, det er sånn det er å være ungdom (min 16-åring bruker heller ikke noe annet enn joggesko vinteren igjennom).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.