Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Mex sa for siden:

:gjesp:
Buss for tog og to dager i storbyen venter.


#3

løve70 sa for siden:

Ikke helt i form i dag. Får bare holde ut - blir en lang dag før jeg endelig setter kursen hjemover rundt midnatt. Heldigvis ikke så mange 'tunge' møter. Kun ett kundemøte. Har vært bortreist i 10 dager, så nå skal det bli godt å komme hjem.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Ja da skjønner jeg du vil hjem, løve.
Trøtt som en strømpe etter en dårlig søvn-natt.

Men vel, litt kaffe og litt frokost ved pc’en nå, så begynner straks møter og dagen er vipps ferdig.


#5

celebelen sa for siden:

Sitter på kontoret og venter på barista som skal sørge for en ekstra god morgen. Det finnes verre måter å starte en tirsdag på.


#6

millact sa for siden:

Dårlig søvnnatt her også; men ankelen er bedre i dag tror jeg. Har kaffe og sol på hjemmekontoret, så det skal vel gå.

God tur hjem, Løve og god bedring!


#7

Kanina sa for siden:

Jeg har blitt syyyyhyyyk! Det har vart siden lørdag, og jeg begynner å bli lei. Men det begynner heldigvis å letne nå. Men hvordan klarte jeg å gå klar av mannens 2 runder med forkjølelse i august, og så plutselig blir jeg smittet utenfor hjemmet nå??


#8

star sa for siden:

Gjort meg fortjent for noe av det ekstra jeg er kompensert for.
Nå skal jeg lese før fysio om noen timer.


#9

Addison sa for siden:

God morgen, lenge siden jeg har vært her i stuggu nå! Fortsatt noe døgnvill etter en uke i byen som aldri sover, det var magisk, varmt, høylydt, folksomt og fantastisk! :elsker: NY. Høsten er her for alvor, frost på natten og litt stor overgang fra sommer forrige uke, men jeg forsøker å like høst, så yey!


#10

Taien sa for siden:

God formiddag.
Har vært våken siden 7.30 og ikke gjort det skapte grann utenom å hekle, snakke med legen og hekle litt mer. Har lyst til å bake noe, men vet ikke hva. Jeg har nedtelling til fredag og tur til venninna mi i Sverige...bare en jobbe dag før det. Her er været surt og kjølig så det frister ikke med tur ut egentlig.


#11

Sissel sa for siden:

God formiddag. På hjemmekontor - blir kontordager i morgen og torsdag eller fredag.

Kaldt i huset i dag, så varmepumpa går for fullt. Tror den må støvsuges i ettermiddag, for jeg føler ikke at den gir den varmen jeg forventer.


#12

Fersken sa for siden:

Jeg er helt på felgen og aner ikke helt hvordan jeg skal takle det eller hvorfor jeg kom dit.


#13

Skilpadda sa for siden:

God tirsdag! Jeg har startet dagen med først 4. dose koronavaksine og deretter influensavaksine - like greit å gjøre unna alle bivirkningene på én gang, liksom. :humre:


#14

Blå sa for siden:

:klemmer: Fersken.

Jeg er fremdeles på ferie i varmen. Men, nå har jeg tatt en liten pause og skal jobbe i noen timer. Ettersom jeg har vært og sett på det stedet der vi skal bade etterpå så synes jeg ikke så synd på meg selv egentlig.


#15

Fintdethei! sa for siden:

Arbeidslyst kom til meg, her skal du motstand finne.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.