Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

him sa for siden:

Fredag! Beste dagen i uka! Skal svømme (inne) i helga. (Jeg har gitt opp alt av utetrening denne uka. Så vannvittig


#3

Embriksmamma sa for siden:

Endelig fredag!
Senvakt på jobb men skal nok komme gjennom. :tøff:


#4

Martis sa for siden:

Endelig fredag! Lønningsdag og hyggelige planer i kveld. :fest: Først litt jobb da.


#5

Stompa sa for siden:

Morn. Siste høstferiedag.

Jeg starter med litt jobbing i dag også. Trening etterpå, og i ettermiddag kjører Frøkna og jeg til nabotettstedet (6 mil) for å være sekretariat på brytestevne. Hun gleder seg til hotellfrokost i morra, jeg vet av erfaring at frokosten på det lokale hotellet er spisende, men ekstremt middelmådig. :knegg:


#6

Syrinx sa for siden:

Har sove maks 3 timar i natt, mogleg null. Det passa jo bra når eg skal til psyk klokka 9 og i 50-årslag klokka 16. Jeje. Får ta ein dupp rundt lunsjtid.


#7

Frøy sa for siden:

God morgen.
Fredag er strålende og i dag hadde jeg mulighet til å ta bilen til jobb, som betyr at jeg kan gå fra jobb når det passer meg. :lykkelig:

Vurderte et øyeblikk om jeg skulle rote meg innom IKEA på veien, men tror ikke jeg vil meg selv så vondt.


#8

celebelen sa for siden:

Endelig fredag! Startet kontordagen med kaffe og en sjokoladebit, og planlegger å avslutte den med pizza og en øl. Er det egentlig meningen at jeg skal jobbe mellom spisingen, tro? :gruble:

I morgen skal jeg være garnlanger på strikketreff, gleder meg til noen timer med fullt fokus på garn og sosialt. Det er for lenge siden sist!


#9

Tjorven sa for siden:

Nå er jeg tilbake på kontoret og kjenner at det er veldig godt at det er helg når denne arbeidsdagen er over. :knegg:

Jeg har hatt tre fantastiske dager i Madrid. Helt nydelig vær, masse god mat, trivelige folk og tidenes fotballopplevelse! Det var utrolig godt med noen slike dager etter en usedvanlig hektisk oppstart etter sommerferien.

Nå er det ca en million e-poster å forholde seg til, men det skal jeg klare. Jeg blir stolt og glad over juniorressursene "mine" som virkelig har holdt fortet disse tre dagene og ryddet opp i masse rart med bare bittelitt veiledning fra meg underveis. Det er så godt (å se at man ikke er uerstattelig :knegg: ) .


#10

Blå sa for siden:

Siste dag på ferie her. I morgen setter vi kursen hjem til ekstremhøst i Bergen. Jeg sitter på takterrassen med en kopp kaffe og kjenner at jeg ikke gleder meg så veldig til det.


#11

Dali sa for siden:

Morn! Sykt mye regn her også i høst, hesten sitt uteområde er et stort gjørmehull. :mumle: Inidlertid blir det en luke med opphold i dag, så planen er en joggetur med venninne. Deretter en tur til stallen og så taco.


#12

Fintdethei! sa for siden:

Fortrenger at jeg er absurd lei av det forb dritaværet, og at høsten bare såvidt har startet.
For det er fredag, og jeg har bestemt at det er en bra ting.


#13

Tjorven sa for siden:

Blå: Jeg ser at dere også har hatt fine dager i varmere strøk. Jeg kjenner at jeg virkelig må notere meg hvor deilig det var med litt sommer etter at høsten var ordentlig i gang. Det var virkelig balsam for sjelen. For min del så skjedde denne turen veldig tilfeldig og på kort varsel, men det var kanskje like greit. Da slapp jeg å tenke så mye på det.


#14

star sa for siden:

Vi skal på en liten ferietur i helga.
Ellers er det oppgave. Jeg sliter skikkelig og føler ikke jeg svarer på oppgaven. Men skjønner ikke hva ellers jeg skal skrive.


#15

Appelsin sa for siden:

Høstværet er nesten parodisk :snurt:
I går kveld fikk jeg en lang vandringstur uten vann fra himmelen, og et par stjerner i en krok. Det var deilig :hjerter:

Jeg gleder meg til helg, da, uansett vær. Jeg trenger helgene veldig.


#16

Stompa sa for siden:

Det gikk opp for meg i formiddag at det ville vært uforsvarlig å kjøre 6 mil innover i landet på sommerdekk. Ikke sjanse til hjelp på dekkhotellet, men nå har jeg bytta bil med nevø. Dessverre betyr det at jeg må kjøre, siden Frøkna er under 23. Og bilen hans er gigantisk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.