Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Selvbruning som tåler mye aktivitet og svette?

#1

Niobe sa for siden:

Kontekst: Jeg er av asiatisk opprinnelse, og nokså gylden i huden, og blir veldig fort brun. Men så går jeg på medisiner som gjør at jeg bruker mye høyere faktor og er mye mindre i solen enn før. Likevel er jeg mye ute, hele året, og det er ikke til å unngå at jeg blir brun i ansiktet. Fargeforskjellen fra kjeven og ned er såpass påfallende, at jeg kunne tenkt meg å jevne det ut. For nå ser jeg bare veldig sminket ut i ansiktet. :knegg: Jeg trener mye i singlet og shorts, så vi snakker hals, armer, ben og til dels rygg.

Så, selvbruning: Finnes det noe som tåler daglige treningsøkter og mye svetting? Og som fortrinnsvis ikke har "Sophie Elise" på produktet?


#2

Floksa sa for siden:

Jeg har prøvd meg gjennom mange forskjellige. Og min erfaring er nei. Det finnes ikke.


#3

Polyanna sa for siden:

Min erfaring er at det dessverre er Sophie Elise som har best peil på selvbruning. :mumle:

Og spraytan fra spraytanhuset. :knegg: Men det er ikke så økonomisk bærekraftig (og en venninne opplevde at den rant ved svetting - det har ikke jeg opplevd på de tre gangene jeg har prøvd, så kanskje dette er litt individuelt?).


#4

Apple sa for siden:

Jeg liker best St. Tropez mousse. Men klart, de aller fleste mister jo farge etterhvert.


#5

Lavender sa for siden:

Jeg synes Clinique og Clarins self tan dråper kan gå bra.


#6

Niobe sa for siden:

Takk for svar! Jeg noterer. Jeg har lest til øyet ble stort og vått, og jeg har egentlig sett at det står mellom Glød fra Sophie Elise og mousse fra St. Tropez... Så da er det vel egentlig bare å teste sistnevnte. Jeg svetter sånn sett mindre nå på vinteren, så gjerne det kan holde en stund. Men jeg har ikke budsjett til å fornye fargen annenhver dag...


#7

scilla sa for siden:

Jeg bruker en fra Bondi Sands som heter Everyday gradual tanning milk (blåturkis pumpeflaske) og er veldig fornøyd med den. Valgte den utifra en Best-i-test-test:jupp: Jeg synes den sitter bra, fargen er fin og den lukter ikke noe særlig selvbruning. Mener jeg kjøpte den på Vita og det står ikke Sophie Elise på den noe som også var et kriterie for meg.....


#8

Bluen sa for siden:

Jeg er helt kritthvit (bortsett fra lår og armer om sommeren) og har lengst gitt opp slike produkter for egen del. Må bare spørre likevel: Har de endelig funnet en oppskrift som ikke har en grunntone av fiskepudding i lukta?


#9

scilla sa for siden:

Fiskepudding:fnise: Jeg synes faktisk at den fra Bondi Sands ikke gir den veldig karakteristiske selvbrunings-stanken aka fiskepudding.:peode2:


#10

Karamell sa for siden:

Jeg har på meg et produkt fra imperiet til Sophie Elise for øyeblikket, og selv om den er den beste jeg har prøvd utvikler også den en kjemisk lukt etter noen timer. Jeg misliker den lukten sterkt, men det minner ikke om fiskepudding.

Jeg har ikke trent med den, men er i Spania akkurat nå så har vært rimelig svett. Den har ikke svertet av av det jeg kan se.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.