Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Happy printer, kjekt eller tull?


#2

frukt sa for siden:

Jeg ville ikke kjøpt noe fra den nettbutikken. Typisk kinabutikk med dårlig kvalitet, lang leveringstid, og dårlig kundeservice. Man ser det på språket, og at de ikke oppgir adresse og organisasjonsnummer.


#3

Hyacinth sa for siden:

Takk! Ser at bildene ser litt jalla ut også.


#4

Input sa for siden:

Men det finnes liknende printere fra mer ordentlige leverandører, svigerforeldrene mine har på hytta. Vi printer ut bilder og limer inn i hytteboka hver gang vi er der. Det er mye koseligere enn å lese det evige "Vi spiste god mat, gikk fine turer, takk for at vi fikk komme"... :sparke:


#5

Fluke sa for siden:

Der var lurt!


#6

Hyacinth sa for siden:

Noen som ikke koster skjorta? Jeg trenger nemlig ikke dette, det ser bare kjekt ut å ha. :knegg:


#7

zinatara sa for siden:

Du finner samme greiene fra aliexpress til under halve prisen.



#9

Input sa for siden:

Vet ikke hvor skjorte-lista di ligger, men jeg tror svigerforeldrene har denne, bare i en annen farge og tidligere versjon. Så den koster jo en del mer enn det du linket til (tipper jeg), men den har fungert godt i noen år nå.


#10

amo sa for siden:

Ser jeg har lagt inn hele ønskelisten hennes…..:knegg:


#11

Input sa for siden:

Men det var flott, for denne nettsiden visste jeg ikke om. Skal tipse Storebror, han sender meg sånn tusen lenker til ting han ønsker seg hver uke. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.