Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen fra flybussen! Uniform, noter og instrument +++ er pakket og jeg er klar for tur til Frankrike. Dette tror jeg blir veldig gøy!


#3

Sissel sa for siden:

Kos dere Blånn. :)

Jeg har såvidt kommet i gang på hjemmekontoret. Har vondt i hodet, så jeg håper Ibuxen jeg har tatt snart virker.


#4

Martis sa for siden:

Hjemmekontor i dag, deilig når det er så kaldt ute. Jeg har vært ute å droppet lærlingen på et møtepunkt og nå er jeg klar for møtedag på teams. Stakkars vovsen er pjusk og kastet opp i dag igjen. Helt utrolig at det skal ta så lang tid å få magen i lag igjen.


#5

celebelen sa for siden:

God tur, Blånn!
Jeg er på kontoret, merker at det er blitt kaldere ute nå.


#6

Blå sa for siden:

God tur Blånn. Kos deg.

Jeg sitter på hjemmekontor i dag. Det var nydelig å kunne sove lenge og sitte her i en avslappet ullgenser. Snart skal jeg til fysioterapeut, som er hovedgrunnen til valget av hjemmekontor.


#7

millact sa for siden:

God tur, Blånn; høres gøy ut!

Regn og vind her; skikkelig høstlig, men er på hjemmekontoret. I dag har jeg fjernet kile 2 i støvelen, så det går jo fremover håper jeg.


#8

vixen sa for siden:

Mitt siste kommunestyremøte idag. Etter åtte år er jeg veldig klar for å gå ut. Vært veldig lærerikt,men også tidkrevende. Middag i kveld som siste post etter dagens møte.


#9

løve70 sa for siden:

God tur Blånn!

På kontoret i dag. Løp hit, så trening unnagjort. Vi skal ha noe sosialt på kontoret etter jobb. Satser på at LøveMannen eller arvingen kan hente meg, så kan jeg kose meg med et par glass vin.

Trodde det skulle være fint vær i dag, så kledde meg helt feil. Iskald vind...


#10

Tjorven sa for siden:

God tur, Blånn!

Jeg sitter på elendig nett på et Norwegian-fly på vei til Tromsø. Men jeg skal hjem senere i dag, så det blir bare hektisk. Jeg er veldig spent på hva dagens møter vil medføre.

Klokka ringte IKKE i dag, så det er jammen bra at jeg sover lett og kom meg opp i tide.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.