Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overnattingssteder i Norge som har overrasket deg positivt i det siste?

#1

LilleT sa for siden:

Og som du gjerne reiser tilbake til?

Fortell!


#2

Tjorven sa for siden:

Ikke i Norge, men i nærheten. (Litt avhengig av hvor i landet du bor.) Så velger jeg å reklamere for Hotell Pigalle i Gøteborg. Utrolig sjarmerende og med skikkelig god frokost. I tillegg til at Gøteborg er en skikkelig kul by.


#3

Tallulah sa for siden:

For to år siden så overnattet vi på Energihotellet. Litt pes å komme seg dit, men så utrolig flott og gjestmildt!

Vi kom så sent at det hang en lapp på døra til oss om hvor vi kunne finne nøkkelen, og litt snacks til oss på rommet. Vi bodde på originalsuiten, som er et enkelt rom med originalmøbler og innredning fra 60-tallet, med magisk utsikt og badekar.

Frokostsalen har en helt nydelig peis, og jeg vil gjerne reise tilbake og få med meg meg middagsserveringen også. Mye lokalmat, og grønnsaker fra kjøkkenhagen. Datteren til arkitekten, som også er arkitekt, har tegnet et anneks, som jeg gjerne vil bo i, neste gang.

Vel verdt en spasertur ned til hovedkontoret for energistasjonen, og rundt atriumshusene til funksjonærene.


#4

Trixie sa for siden:

Tuddal høyfjellshotell og Hvaler gjestgiveri.


#5

My sa for siden:

Sylte hotell i Valldal. :hjerter: Fikk overnatting der sammen med mannen, i bursdagsgave fra svigers. Veldig koselig og stemningsfullt gammelt hotell, som er renovert i nyere tid, gjennomført stil som er veldig tro mot det gamle. Og superhyggelige eiere.


#6

Pelen sa for siden:

Skjolden hotel - Vi booket det bare for at det var et passe sted å stoppe på, men vi ante ikke hvor fantastisk mat vi skulle få. Flott sted!


#7

Blondie sa for siden:

Nutheim gjestgiveri i Flatdal. :elsker:



#9

Elise sa for siden:

Dalen hotell i Dalen, Tokke, Telemark. Jeg fikk riktignok et spøkelse på besøk på natta og kommer aldri til å sove der igjen, men det var likevel en helt fantastisk opplevelse. Bygget, rommene, matsalen, salongen, personalet. Til og med sprit-dispenserne var tidsriktige. (Mulig de er tatt vekk nå, det er vel et år eller to siden jeg var der.) De har vinterstengt pga dårlig isolert bygg (og lite turisme), så mulig man må vente til sommeren igjen.


#10

liefje sa for siden:

Oj. Spøkelse? Fortell gjerne mer


#11

Elise sa for siden:

Huff, nei, nå som jeg har det litt på avstand er det bare teit, men det føltes virkelig der og da. Jeg våknet på natta av følelsen av å bli dyttet ut av senga og at det blåste veldig, selv om ingen ting var åpent. Men jeg hadde jo ligget og lest i hotellboka rett før jeg sovnet, om alle historiene som går om det bygget. :humre:


#12

Apple sa for siden:

Tenkte også Pigalle, var der i helga. Fantastisk!

Men i nabolandet, ja.


#13

Taien sa for siden:

Skriver under på Dalen Hotell. Fantastisk hotell og koselig sted. (Selv om jeg har familie der, så har jeg overnattet på hotellet noen ganger. )


#14

Elise sa for siden:

Hotellet fortjener å bli vist frem også. :jupp:


#15

Galathea sa for siden:

Nå ble jeg riktignok ikke overrasket, stedet snakkes mye om i Trøndelag, men Stokkøya skal vi definitivt tilbake til:
www.stokkoy.no/


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.