Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan fløten sukres?

#1

Albertine sa for siden:

Jeg har endelig fått kjøpt meg en kremsifong med patroner og skal bruke den for første gang, men jeg ble plutselig så usikker på om jeg kan ha sukker i fløten. Vil den bli tilstoppet? Noen som vet?


#2

Syrinx sa for siden:

Såvidt eg skjønner kan du køyre alt mogleg gjennom den. Meiner å hugse at vi hadde søta krem i den heime på 80-talet.

(Søk spumaflaske, så får du opp masse gøy.)


#3

Nextlife sa for siden:

Det finker helt fint, man kan jo kjøre nesten hva som helst gjennom en spuma.


#4

Albertine sa for siden:

Herlig! Takk begge to! :blomst:


#5

Miss Norway sa for siden:

Jeg foretrekker å bruke melis, etter at det knaste litt i kremen en gang jeg brukte sukker.


#6

Albertine sa for siden:

Jeg bruker melis ja, også fordi den inneholder stivelse som gir kremen litt hold. Men hvor lenge må den ristes for å få riktig konsistens? Og hvordan bruke den uten at den føles som en høyttrykksspyler? Bill.mrk. kakao overalt.


#7

Miss Norway sa for siden:

Jeg bare vender den fire-fem ganger og lar den stå litt så melisen får løst seg opp. Ristes den lenge og hardt kan det bli litt eksplosiv krem ja, og hvis man har for lite fløte ift anbefalt mengde per patron.


#8

Che sa for siden:

Du må prøve å smelte sjokolade i fløte og avkjøle før du kjører det i spumaen. Mokkakrem, jappkrem … etc. førstnevnte er veldig godt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.