Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på hjemmekontor i dag for første gang på veldig lenge. I dag skal det blir godt, for det har vært 4 veldig intensive dager denne uka. Både på jobb og privaten. Så i dag skal jeg få lest masse ... som jeg burde få lest for lenge siden.

Og så kan jeg avslutte arbeidsdagen ved første mulige anledning å dra på hytta. Det tror jeg er helt riktig kur nå. Det er meldt veldig mye vind, men da får jeg heller sitte inne og strikke. Jeg tror jeg skal overleve det. :D


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har siste arbeidsdag i dag (på et vis, jeg har permisjon frem til august) og synes det er rart. Denne jobben har vært en veldig stor del av livet mitt lenge.

Mandag er det skinnende ny jobb, og jeg har allerede fått hyggelige meldinger og bilder fra nye kolleger.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg håper virkelig at den nye jobben din blir ålreit, Blondie. Det høres ut til å være veldig spennende oppgaver.


#5

IOA sa for siden:

Jeg jobber halv dag på hjemmekontoret i den vanlige jobben, før resten av helga byr på forberedelser til loppemarked i dag, og gjennomføring av loppemarked i morgen. :) Mulig jeg er litt koko, men jeg syns det er en veldig hyggelig form for dugnad. Mye fine folk blant korpsfamiliene hos oss altså! Men det er superhektisk også, så det blir nok å henge fingrene i.


#6

Eia sa for siden:

God morgen! :kvitre:

Jeg føler endelig at hodet er over vannet, på et vis, og gleder meg sykt til storbyhelg med Kaizers-konsert! :nostalgia: :happydance:


#7

Stompa sa for siden:

Morn.

Hjemmekontor for å vurdere tekster i dag. Jeg "skulle bare" ordne litt andre småoppgaver først, og det har nå tatt over en time. :gaah:


#8

millact sa for siden:

Hjemmekontor her også; våknet til snø på gresset! Nå er det gått over til regn og vanvittig vind. Spent på om min datter kommer seg hjem fra London i kveld........

Kaizers konsert høres strålende ut!

Blondie: Den nye jobben kan umulig være verre enn den gamle tenker jeg!


#9

Fersken sa for siden:

Heftig uke på jobb og seminar i helga.
Jeg mistrives når det blir hektisk på denne måten som det har vært på jobb, men innser at det er slik i på de aller fleste arbeidsplasser. Skal prestere og yte mer på kortere tid og med mindre ressurser og mer komplekse system.


#10

Blå sa for siden:

:heia: Blondie. Jeg håper at den nye jobben blir bra.

Jeg har avspaseringsdag for å rydde og vaske til stort selskap i morgen. Deilig å gjøre ting litt ordentlig. Det er nydelig høstvær og jeg koser meg med planene for en hyggelig og hektisk helg


#11

Blånn sa for siden:

God morgen fra Menton! Her er det send tut farevarsel og alt er stengt. Styret avgjør nå om den planlagte spillingen skal gjennomføres. Varselet varte til nå kl. 10. Men telefonene bråkte like mye her som i Norge. :knegg:


#12

Millen sa for siden:

God formiddag!
Gratulerer med ny jobb, Blondie. :blomster:
Jeg og mannen har fri idag for å reise på hytta alene, og få litt mer ut av helgen. Skal bli godt å komme bort litt.


#13

løve70 sa for siden:

Gratulerer med ny jobb Blondie!

Hjemmekontor på meg også idag. Ute blåser det og er steinkaldt - vi har i det minste ikke snø ;)

Satser på en rolig dag.


#14

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har et nokså sløvt hjemmekontor gående her. På tide å skjerpe seg litt. :yessir:


#15

millact sa for siden:

Sløvt her også, Toffskij; men ikke min feil at det er så stille.


#16

Toffskij sa for siden:

Her er det veldig min feil. :knegg:


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg hadde en plan for hva jeg skulle gjøre i dag. Jeg har sånn delvis gjort det, men jeg har gjort himla mye annet også. Det meste av det er definitivt arbeidsrelatert, men det var ikke det jeg skulle gjøre nå. Noen oppgaver er altså så himla mye kjipere enn andre. :trasser:


#18

star sa for siden:

Gratulerer så mye, Blondie!

Er faktisk litt effektiv i dag.


#19

Frøy sa for siden:

Jeg er så trøtt! Sitter på kontoret og øynene vil bare falle igjen, kjemper virkelig hardt med å holde de oppe. Godt det bare er timer til helg! :lykkelig:


#20

Eia sa for siden:

Helg! Tog snart! :lykkelig:


#21

Stompa sa for siden:

Samme problem her, Tjorven. :nemlig:


#22

tink sa for siden:

Jeg er derimot høy på at jeg endelig har fått satt i gang et viktig prosjekt som jeg har klart å prokastrinere så lenge at det ble en stein i skoa. Utrolig godt å se at gode kollegaer står klare for å ta i mot og rulle snøballen videre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.