Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Parkas til en som "drar over rumpa"

#1

Billa sa for siden:

Jeg trenger ny, varm, parkas/lang vinterjakke, men synes det er vanskelig å finne en som matcher min fasong oppe og nede. Jeg er smalere øverst enn nederst, og blir av og til seende ut som en slags åme rundt rumpe/hofte/mage når jakka passer over skuldrene. Tips til en jakke med litt vidde på rett sted? Str L/XL.



#3

IzziCreo sa for siden:

Jeg synes ofte jeg finner fine, innsvingede modeller hos Bergans, Kari Traa, Didrikson og i fjor fant jeg en dunparkas i merket Rab som også hadde det.
Bergans Bjerke 3-in-1 har jeg også.


#4

Niobe sa for siden:

Twentyfour Mellow, både i lang og kort utgave. Den har plass til to personer i nedre del, men er noe smalere oppe.


#5

Billa sa for siden:

Takk for tips, alle 3 - sjekker ut! Opptatt av at dun eventuelt er økosertifisert eller tilsvarende, så må lese meg opp :)



#7

millact sa for siden:

En venninne har den. Den er fin.


#8

Input sa for siden:

Den var veldig fin! I hvilket utland får man kjøpt denne?


#9

Nada sa for siden:

Hvertfall i Sverige. Sist jeg var i Göteborg var jeg innom denne butikken.


#10

My sa for siden:

Jeg har nettopp bestilt meg noe derfra ja, og fått det sendt til min datter i Stockholm, :nikker: så tar hun det med neste gang hun kommer hjem. Var innom en fysisk butikk i Barcelona for en måned siden, så den finnes nok i ganske mange utland. De hadde veldig mye fint. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.