Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er straks klar for frokost. Etter frokost skal vi spille på markedet i byen her. Etter der går ferden til Monaco. Nytt land på listen.


#3

Stompa sa for siden:

Morn. Snart klar for litt jobbing, så blir det løpetur og litt mer jobbing. :gal:

Må skvise inn en tur for å hente sykkelen også; den trengte å få på piggdekkene, og det gidder jeg bare ikke å lære meg å gjøre sjøl. Heldigvis gjorde de det kjapt på butikken; leverte den torsdag kveld, og den blei ferdig i går.


#4

millact sa for siden:

Venter på matleveranse.

Datteren skulle kommet fra London i går kveld, men flyet kunne ikke lande i vinden så det ble retur til Gardermoen og hotell der. Nå blir det buss hjem. Blir fint å få henne hjem.


#5

Albertine sa for siden:

Blånn, du er som meg! ELSKER å krysse av nye land på lista! :D

Jeg skal bake hundre boller i dag. Og lage førti liter kakao. Jadda. :svosj:


#6

Fintdethei! sa for siden:

Jøje for en sur og kald vind i dag. Det er fint vær, da. Vinduene skulle vært vasket, kanskje jeg tøffer meg opp til det, selv om det er grisekaldt ute. Ellers ingen store planer og det er bra, for det har vært en intens uke.


#7

Hondacrv sa for siden:

Så deilig Monaco hørtes ut :hjerter: kos deg.
Til og med her på Østlandet er det det ekte østlendinger kaller «vindvær». Eg får heilt krampe av det uttrykket; det er så lite vær her at vinden har fått sitt eige begrep, liksom.
Ellers drikk eg kaffi og fjernunderviser min datter om dimensjonene i religionene. Ho er pikadø heldig som har ei mor som er lærar.
Etter fire dagar med intens svimmelhet pga stive nakke og skuldre, er eg litt bedre i dag. Takk og lov.


#8

Fersken sa for siden:

Strak klar for seminar og jeg lurer på hvordan jeg skal komme meg til bilen. Et kne har slått seg vrang og gjør vondt å rette ut. Litt vanskelig å gå normalt da. :knegg:


#9

star sa for siden:

Blåste i går pg høres ut som det blåser i dag også. Skal ut en tur og så gjøre litt oppgaver.


#10

Blondie sa for siden:

Det snør her og det akter jeg å ikke forholde meg til. Jeg skal ut en tur i kveld, men holder meg inne foran peisen før det.


#11

Syrinx sa for siden:

Etter ein fredag med halvannan time i kulturhuset der André Ulveseter hadde sitt stand up-show, Melankomiker (google det), truleg det sterkaste eg har opplevd i den type format, og påfølgande middag og vin på restaurant, er eg ikkje klar til å stå opp. Held meg under dyna og ladar opp til tedans (afternoon tea) for å feire ei venninne sin bursdag etterpå.
Oktober er månaden eg har bestemt meg for å takke ja til alle invitasjonar, så det har vore mildt sagt hektisk, men også veldig kjekt.


#12

Kaija sa for siden:

Snø, sludd og guffevær her også. Sitter under sofapleddene med katten, og vil ikke ha vinter. Jeg har jo fremdeles blomster og modne jordbær i hagen. Skal treffe fine venner i kveld, så da er det veldig verdt å grave seg ut av sofaen igjen.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Vasket vinduer, bad og gulv :glorie:. Nå spørs det om det blir gjort så mye mer av meg i dag. Burde vel vært på butikken. Kanskje. Ikke enda, i hvertfall.


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg er på hytta. Det er skikkelig drittvær, men jeg har med både bøker, magasiner, strikketøy og telefon. I tillegg til fantastisk mat (indrefilet av reinsdyr) med riktig vin til. Så vi skal kose oss skikkelig i drittværet.


#15

Selma sa for siden:

Hyttehelg her også. Nettopp kommet inn etter et par timers fjelltur. Strålende sol, men sterk og iskald vind så vi droppet matpakke på tur. Dermed ble det god lunsj og kakao inne etter turen i stedet


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.