Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Siste dag i Frankrike. Planen er å gå tur til Italia etter at vi har sjekket ut fra hotellet. Men først frokost og pakking.


#3

Blondie sa for siden:

Så deilig eksotisk, Blånn! :hjerter:

Jeg ligger apatisk i sofaen. Konsert på fredag og teater i går er en litt for hektisk helg for meg. Det var veldig hyggelig, da, gode opplevelser.


#4

star sa for siden:

Hvis jeg glemmer timen min på sykehuset i morgen så er det min skyld. 4 sms med påminnelse.
Rolig søndag, men må vel gjøre litt obligatoriske oppgaver.


#5

millact sa for siden:

Stille søndag, forsøker å rydde litt med krykkene på slep. I dag er det syv uker siden akillessenen røk. Godt jeg er tålmodig.

Kanskje bake muffins etterpå?


#6

polarjenta sa for siden:

Jeg har pyntet ferdig et par kaker, støvsugd og vasket badet. Startet dagen med å vinne en konkurranse i radioen, stas.:)


#7

Syrinx sa for siden:

Inn i bygda på fårikål hos foreldrene mine. Lillebror er hjemmom, så hele storfamilien blir der. Jeg er litt stressa for å møte alle grunnet noe som jeg har fortalt dem, men det går nok sikkert bra. Bare mitt hode som kødder det til.

Har laget to kaker som jeg skal ta med innover, så feirer vi plutten vår som hadde bursdag i sommer. Litt forsinka, men la gå.


#8

Albertine sa for siden:

Det går sikkert mye bedre enn du frykter, S. :klemme:

Vi har langåpent i dag også, og jeg kjenner at trettentimers arbeidsdager ikke er noe særlig for en aldrende kropp. Men folk er fornøyde da, og ekstra hyggelig når FP-ere stikker innom. :hjerter:


#9

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har fått meg en herlig fjelltur i solskinn. Solen forsvant på veien hjem igjen, men det gjør ikke noe. Jeg heiv meg rundt og stekte kjøttkaker da jeg kom hjem, da er det fort gjort å gjøre middagen ferdig litt seinere. Må sitte og gjøre ikkenoe først. :nemlig:.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.