Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dronning Mauds pudding

#1

Molo sa for siden:

Jeg har prestert å ødelegge både kremfløten og eggene mine til desserten i morgen, har jeg fortsatt sjanse til både å kjøpe ingredienser og lage ny innen desserttid?

Altså, hvor lang tid trenger den minimum å stå for å bli stiv?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Fromasjen du snakker om ikkje sant ?

Kokkemannen min meiner det skal gå. Normalt bruker den 4 timer, men dette kjem litt ann på kor tjukke lag du lager. Alternativt lager du den i porsjonsformer. Store long drink glass, fabler mannen her om, måtte vert stiligt.
Porsjonsformer tar gjerne berre ein halv time-time.


#3

Molo sa for siden:

Flott! Tusen takk til kokkemannen. Jeg tar en sjans. Spesielt når det kommer fra en kokkemann. :nemlig:


#4

Hjertensfryd sa for siden:

Viss det ikkje går, skal eg heller prikke litt i han.


#5

Interference sa for siden:

Kokkemannen til Nemi har veldig rett!
Og longdrinkglass med dronning maud pudding i er rålekkert! :D


#6

Mandarin sa for siden:

ÅÅ jeg har en bolle i kjøleskapet , nettopp bragt i hus av min mann. Han har vært hos mamma og hentet rester..
NAM NAM!!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.