Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

AirTag - bruker dere det på bagasjen?

#1

Musemus sa for siden:

Lurer på om jeg skal kjøpe det for sommerens ferie, men bruker dere andre det? Anbefales det?


#2

Isolde sa for siden:

Jeg har brukt det og synes det er veldig praktisk. Har også en bagasjelapp fra bagid som har samme funksjon.


#3

Retz sa for siden:

Veldig sjelden jeg reiser med innsjekket bagasje, men AirTag er med uansett. Sjekket inn cabinkofferten da jeg fløy fra München for noen uker siden fordi jeg hadde kjøpt et par bokser olivenolje i Italia, og da var det greit med AirTag. Flyet tok kun med passasjerer til Oslo, ingen fikk ta med bagasje fordi det ikke var nok folk til å laste.


#4

Muskat sa for siden:

Jeg syns det er veldig kjekt. Da vi landet her hjemme etter ferie visste vi allerede at bagasjen var blitt stående igjen på en flyplass i utlandet, så vi slapp å stå og vente for å se om den dukket opp. Vi kunne også følge med når den kom hit, slik at vi bare kunne stikke innom flyplassen og hente den straks den var her.


#5

Skilpadda sa for siden:

Ja, vi har begge airtags i koffertene og synes det er kjekt, både når vi raskt kan se at kofferten er på riktig sted og når vi raskt kan se at den er på feil sted. :knegg:

Vi har også hektet en airtag på reservenøklene våre, for det er såpass sjelden vi bruker dem at vi ikke alltid vet hvor de er.


#6

Magica sa for siden:

Sønnen min har. Det virker smart.


#7

Musemus sa for siden:

Supert! Vi skal fly transfer i sommer, og jeg er livredd for at bagasjen skal bli borte. (Det er jeg hver sommer, men denne gangen skal vi fly et annet flyselskap, så da tror jeg jammen at jeg skal kjøpe.)
Vi er kun to av fire som har Iphone, men kan flere registreres på samme?
Hadde tenkt å kjøpe en 4-pk. Det er barna i familien som har Iphone.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Men de forhindrer jo ikke bagasjen i å bli borte…, må likevel vente til den måtte dukke opp igjen. Kjekt å se når man lander om kofferten er med da, ser den.


#9

Skilpadda sa for siden:

Det er veldig greit å vite, synes jeg. Man slipper å lure så lenge.


#10

Miss Norway sa for siden:

Elsker AirTag. Og jeg bruker alle to selv, på min telefon, en i bagasjen og en i nøkkelknippet. Etter at jeg flyttet fra kodelås til analog nøkkel (!!! Sååå gammeldags!!!) var det genialt å få varsel om at nøklene ikke lenger var der de burde være. Og veldig greit å VITE allerede når flyet tar av om kofferten er med eller ikke.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.