Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Finnes det en god ferdigpizza?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg er ikke så bevandret i ferdigpizzaens verden, og jeg innser at dette og spørsmålet er litt i samme klasse som da fotballfrue (lot som hun?) ikke visste hvordan man viste fingeren, men jeg lar det stå til. :knegg:

Jeg har bare smakt Grandiosa (fryktelig), Dr Oetker margharita (kjedelig, men spiselig. Så vidt) og Dr Oetker med kylling (litt verre enn margharitaen, men bedre enn Grandiosa). Men verden går jo fremover. Eller? Finnes det ferdigpizza som er god? Eller hvertfall akseptabel?

Dere får ta utgangspunkt i at jeg liker pizza altså, enten hjemmelaget eller fra restaurant. Jeg har aldri spist kebab heller. Og McDonald’s burger kanskje tre ganger. Sikkert greit å ta med i beregningen.

Hilsen snobbetallulah.


#2

Retz sa for siden:

Jeg har ikke funnet noen som ikke er uspiselige.


#3

daffy sa for siden:

Picard Norge (signe deres minne) hadde fantastiske frossenpizzaer. Det meste fra Picard var fantastisk. Og det var ikke dyrt. Så utrolig ergelig at de ikke fikk det til. De ekspanderte nok akkurat litt for raskt, og gikk de over ende. Picard har flere ganger blitt kåret til den mest populære butikkjeden i Frankrike.

Teknologien med hurtiginnfrysing av skikkelig mat burde jo være mulig å få til i Norge også.


#4

Tallulah sa for siden:

De rakk jeg aldri å teste. Jeg smakte på en fra Iceland og ble umiddelbart dårlig i magen. Jeg tåler ikke jukseost.


#5

tink sa for siden:

Dersom du har klart deg til nå uten frossenpizza og synes det smaker så vondt at du ikke klarer å spise det, så klarer du deg kanskje litt til uten frossenpizza i livet?

Ellers ville jeg bare testet de andre merkene på markedet.


#6

polarjenta sa for siden:

Den eneste frossenpizzaen jeg klarer å få ned er grandiosa med pepperoni, men den må være veldig godt stekt.


#7

Tallulah sa for siden:

Jeg har ikke lyst til å teste masse vond pizza. :knegg: Jeg greier meg uten, men av og til er det jo greit med en ferdigpizza.


#8

Zulu sa for siden:

Jeg synes Dr Oetker Ristorante mozzarella er den minst kjipe ferdigpizzaen. Ingen højdare, men helt grei.


#9

Timar sa for siden:

Dr. Oetker med kylling (pizza pollo) er en av de bedre. Men det er fortsatt ferdigpizza da. :humre:


#10

Skilpadda sa for siden:

Jeg synes mozzarellapizzaen (altså margharitaen) til Dr Oetker er den beste jeg har smakt, og at deres Pepperoni og Speziale også er helt greie. Har ikke prøvd særlig mange andre ferdigpizzaer, og ingen som er bedre enn dem. Så fra mitt ståsted er det ikke særlig håp om bedring for deg. :knegg:


#11

Fersken sa for siden:

Original grandiosa er fæl, det samme er alle varianter med kjøttboller uansett merke.
Coop sine egne er overraskende greie, jeg liker den med hvit saus best.
Men jeg er av de som ikke synes Dominos er så god, pizzasausen til Peppes smaker rart og mesteparten av restaurantpizzaene har for mye brødkant. :knegg:


#12

Retz sa for siden:

Der er jeg også. Jeg blir virkelig sur hvis jeg kjøper restaurantpizza med massiv brødkant og/eller soggy bunn. I den grad at jeg ikke tør å bestille pizza med mindre jeg er i Italia.


#13

Tallulah sa for siden:

Vi har en kjempegod pizza-takeaway 100 meter fra utgangsdøra, med italiensk pizza uten mye brød og aldri med soggy bunn. Så lista er lagt temmelig høyt da.

Dominos spiser vi ikke.


#14

liefje sa for siden:

Nei. Men ferdige bunner fra smak av Italia med ferdig pizzasaus fra Mutti og ferdig revet ost og whatever du liker oppå er jo superenkelt. De bunnene kan man ha i fryseren.


#15

Palmen sa for siden:

Jeg liker Grandiosa, men det er ikke pizza. Det er bare….mat


#16

Tallulah sa for siden:

Blir de bunnene gode? For de fra gutta på Haugen er bare tørre.


#17

Strå sa for siden:

Mnjanei, jeg mener at ukokt spagetti er bedre enn halvbra ferdigpizza hvis man er i nøden. Og jeg liker ikke spagetti.


#18

Magica sa for siden:

Tror det blir ekstremt mye bedre hvis man kjøper ferdig bunn (pinsa?) + ferdig saus + ferdig topping + ferdig revet ost.


#19

Isolde sa for siden:

Coop sin stenovnsbakte synes jeg er veldig ok. Pizza grande.


#20

Syrinx sa for siden:

Alt til sitt bruk. Nokre gongar har vi frossenpizza og då er det gjerne klassisk Big One. Den funkar jo ikkje om det er skikkelig-god-Pizza eg vil ha, men den er god på sin måte.


#21

isola sa for siden:

Jeg foretrekker Dr. Oetkers Casa di Mama Trio di Carne.


#22

Niobe sa for siden:

Jeg synes Coop sine er bedre enn Dr. Oetker, om jeg skal spise ferdigpizza.


#23

Vianne Rocher sa for siden:

Rema sin med N’duja er faktisk ok.


#24

Appelsin sa for siden:

+1 (egentlig 4, siden alle barna) på denne.




#27

liefje sa for siden:

Vi synes de er fantastisk bra. Steker 4-5 minutter på pizzastål i ovn på 300 grader.


#28

liefje sa for siden:

Jeg liker pinsa best bare med litt god olivenolje og salt/oregano e. l. Synes den har for mye egensmak til å pssse mrd tomatsaus etc. Dvs. dette gjelder pinsaen fra Smak av Italia.


#29

Kanina sa for siden:

Jeg regner ikke Grandiosa som pizza, den er sin egen produktkategori. :knegg: dvs, noen ganger blir jeg fysen på Grandiosa spesifikt. Uten sammenligning med ekte pizza.


#30

Guava sa for siden:

Jeg synes den helt vanlige grandisen er helt glimrende mat i farta og er det absolutt beste å spise når jeg er syk. Andre frossenpizzaer er i ulik grad mindre gode enn grandis. Ikea sine er kanskje nest best.


#31

gnuri sa for siden:

De der ferdigbunnene som heter Pinsa fra Rema1000 er nokså gode. Vi steker de på pizzastål, og jeg synes faktisk det blir godt.


#32

Lille meg sa for siden:

Big One Classic (og sleng gjerne over et lag med skivet hvitost på pizzaen mens ovnen blir varm) fungerer utmerket hos oss, men vi har muligens en del utfordringer i matveien. :sparke:


#33

Robyn sa for siden:

Den syns jeg også er god, men tar av kjøttbollene.


#34

Katta sa for siden:

Jeg synes flere av de til dr Oetker er helt ok, liker den med mozzarella best… og så har man jo helt vanlig plain Grandiosa. Den er jo ikke god pizza akkurat, men av og til er det bare den som duger.


#35

safran sa for siden:

Svaret er vel nei.


#36

Karamell sa for siden:

Ferdigbunn fra Rema, de som heter Pinsa, er ganske gode. Jeg har bare spist den med hvit base og spekeskinke, da.


#37

Cauchy sa for siden:

Jeg spiser helst La Mia Grande med skinke eller Tradizionale Pancetta, begge fra Dr. Oetker. De er helt ok, men ganske langt unna ordentlig god pizza.


#38

Storm sa for siden:

Jeg synes Big One-pizzaene er gode.


#39

Lhi-My sa for siden:

Det er med pizza som med annen ferdigmat. Det er noe annet og kan ikke sammenlignes med hjemmelaget/restaurantlaget. Vi spiste lasagne fra frysedisken nylig og det kan jo overhodet ikke sammenlignes med hjemmelaget, men vi ble da mette. Det samme med det meste av ferdiglaget mat. Halvfabrikata, Toro og den slags også, det ER jo slett ikke like godt som samme rett laget fra bunnen av. Grandiosa osv er helt ok en gang i blant, men det kan jo ikke sammenlignes med en god pizza laget på skikkelig vis. For meg spiller det liten rolle om det er Grandiosa, Big One eller Dr. Oetker, de er spiselige alle sammen, men ingen kulinarisk høydare. Det forventer man vel heller ikke.


#40

sindrome sa for siden:

Jeg liker rema1000 sin egne pizza mozzarella. Coop sine er også ok. Jeg synes ikke dr. Oetker er gode.


#41

My sa for siden:

Jeg liker virkelig ikke noen frossenpizza (som jeg har smakt), og tar heller ei brødskive. Ungene liker Dr.Oetker Mozarella best, eller det er vel den eneste storesøster liker. Guttungen er vel altetende når det gjelder frossenpizza, eller hva som helst annet som i en eller annen grad, med godvilje, kan minne om pizza, men også hos han er den en favoritt. Den, eller Big One.

Skal jeg ha hurtigløsning for pizza så foretrekker jeg også, som liefje, ferdigbunn (altså sammenrullet deig, ikke ferdigstekt) med ferdigsaus av noe slag (evt bare passata), ost og en eller annen form for topping jeg finner i kjøleskapet.


#42

Tjorven sa for siden:

Det hender at jeg spiser Grandiosa med pepperoni, men jeg putter ganske mye oppå pizzaen i tillegg.

Knerten mener helt oppriktig at BigOne Meat Lover er skikkelig god, men jeg er ikke helt enig.

Vi spiser ganske mye pizza, men den er stort sett hjemmelagd av min mann. Jeg kjøpte pizzastål til ham for noen år siden, og jeg er i hvert fall veldig fornøyd med det kjøpet. (Men jeg ser at det blir en del jobb på ham. :knegg: )


#43

Tallulah sa for siden:

Men er det N'duja-pizza for folk som egentlig ikke vet hva det er, eller er det for folk som har spist N'duja på ekte? :knegg:

Nei. :hehehe: Men Godt utrykk!

Jeg også lager pizza med deig som har hevet i tre dager og greier, men det er jo noe annet.

Problemet er at jeg nesten ikke liker noe hurtigmat. Og det er litt upraktisk noen ganger. Av og til hadde det vært digg å slenge en pizza i ovnen og bare spise, liksom. Jeg har brukt den fra Dr. Oetker til det, men det er jo papp. Smaker bittelitt bedre med litt god olivenolje på, men det er marginalt. Skjønner ikke at det skal være SÅ vanskelig å lage en god frossenpizza?

Nå damper jeg frossendumplings om jeg skal ha noe raskt.


#44

løve70 sa for siden:

Jeg lager gjerne 'ordentlig' pizza med n'duja. Det er selvsagt ikke det samme, men synes denne er god til å være ferdigpizza. Spiser den gjerne til lunsj på hjemmekontoret.


#45

Bokormen sa for siden:

Det er sikkert jeg som er rar, men for meg havner frossenpizza i en egen kategori, separert fra annen pizza. :knegg: Jeg kan få lyst på spesifikt Grandis eller Big1 av og til, litt på samme måte som jeg noen ganger får lyst på burger og milkshake fra McD, eller Toro tomatsuppe. Jeg kan jo lage alle disse tingene mye bedre hjemme, eller kjøpe mer velsmakende varianter, men av og til er det disse greiene her som frister. :o


#46

Tallulah sa for siden:

OK, skal teste den. :jupp:

Jeg har virkelig aldri lyst på disse tingene. Jeg hører flere si det samme, at de fyser på McDonalds-burger som noe annet enn burger. Jeg syns den bare er vond, sammenliknet med god burger eller i egen matkategori. :knegg:

Jeg fyser på annet ræl, altså. Lager ikke smågodt fra bunnen av.


#47

Malama sa for siden:

JEg regner også pizza og ferdig pizza som ulik mat, og harikke noen elngsel etter ferdigpiza, men det er avog til (støtt og stadig egentlgi) eldig grit med enkel, rask mat som er ferdig på kort tid og minimalt med oppvask.

Default for oss er tre pizza. En shaer (glutenfri) pizza magerita, som vi legger skinke på, kjøper sånn strimlet skinke. (det er egentlig det hun får på lørdagene når vi andre har hjemmelaget pizza også. Men da tidvis med annet fyll også, alt utfra hva vi har som hun velger) En big one classick og en big one pepperoni, hvor halvparten av de løse pepperoniene på toppen legges over på halvparten av den klassiske. Det er mat på en halvtime og ingen jobb med å lage til. Det handler mest om å bli mett på kort tid, ikke om god mat, bare "det vi liker best av dette utvalget".


#48

Retz sa for siden:

Jeg spiser sjelden bare for å bli mett, jeg vil nyte smak. Og beklageligvis nyter jeg ikke ferdigmat. Verken frossenpizza eller Fjordland, bruker ikke en gang posesupper. Fast food liker jeg heller ikke. På den andre siden så liker jeg mye sunn og god mat som er rimelig, og synes ofte det er helt greit med et basic brødmåltid i stedet for middag.


#49

Malama sa for siden:

I en hektisk hverdag med tre unger som skal følges opp med aktiviteter alt for tett på middagtid støtt og stadig så trenger jeg tidvis å bli mett (for å unngå å blir hangry) uten å ha tid til å nyte smak. Selve spisingen gjør jeg unna på få minutter mens jeg følger opp det ene og det andre.
Med et par unger som ikke spiser mye brødmat er det en nødvendighet å få i dem noe middag. (Fiskepinner it nudler er også en klassiker sånne dager. Det er jo mat. Varm mat. Middag. Men ikke akkurat sånn at jeg nyter den. Men jeg spiser )
Det er ikke et høydepunkt kulinarisk eller som mor. Men det er hverdagen av og til


#50

Mikkeline sa for siden:

Jeg liker best frossenpizza fra Doktor Oetker.

Hvis man har forventninger om at det skal være tilnærmet likt i smak som egenlaget eller restarurantpizza vil man vel alltid bli skuffet om man velger frossenpizza. Men som et kjapt måltid fordi man ikke kan/vil/rekker noe annet, så synes jeg det funker helt ypperlig. Om jeg skal kose meg alene med mat, så ville jeg nok ikke valgt frossenpizza, men som mat i farten har det reddet flere ettermiddager hos oss.


#51

Tallulah sa for siden:

Jeg har ikke forventninger om at det skal smake hjemmelaget. Jeg vil ha noe som ikke smaker vondt.


#52

Tjorven sa for siden:

Jeg er enig. Jeg ender nesten alltid opp med å spise brødskiver, gjerne med noe ekstra godt pålegg, hvis det ikke er tid til å lage skikkelig middag. Jeg synes det er å foretrekke fremfor det meste av ferdigmat.


#53

Kirsebær sa for siden:

Jeg har aldri vært noe fan av ferdigpizza, så når vi spiser det fordi vi må ha noe raskt, eller fordi ingen orker å lage mat, er det helt likegyldig for meg hva slags pizza det er.
Så for meg er den beste ferdigpizzaen den som var på tilbud da jeg handlet. :knegg:

Guttungen liker best original Grandiosa.


#54

Milfrid sa for siden:

Jeg hadde sikkert vært slank og lekker om jeg ikke likte det aller meste minus ål, blodpudding og sukat liksom. :knegg: Altså, jeg synes jo også det er ting som er bedre enn andre ting, men det er ikke mye som smaker vondt. Jeg synes dyr gourmetmat på fancy restauranter med god vin til er bortimot meningen med livet, men kan også synes at en burger fra McDonalds er det jeg trenger og at det faktisk er godt. Og ferdigpizza er vomfyll og helt ok når man har det travelt. Ikke definert som nam, men vondt er det jo heller ikke. Ingen favoritt da, når det gjelder ferdigpizza kjøper jeg det som er «nå på tilbud». Jeg nekter å bruke mye penger på ferdigpizza - så stor er ikke forskjell i smak og kvalitet.


#55

Malama sa for siden:

hovedårsaken til at vi spiser big one og ikke grandis tror jeg er at førstnenvte er uten paprika. Flertallet av oss er ikke glade i papirka på pizza. Og jeg synes i alle fall de ter helt kurant smak. Ikke vondt. Det er, greit. Og det er mat.


#56

Tangerine sa for siden:

Nå har jeg ikke smakt det, men har du prøvd pizza fra kjøledisk?

Staur Fjellbakeri (og sikkert mange flere) har slike. Frossenpizza også ser jeg. Selges på Meny. Enn om de er gode? :nam:

staurfjellbakeri.no/om


#57

celebelen sa for siden:

Hvis du synes ferdigpizza smaker vondt, og ikke bare kjedelig, kan det nok være du bare må innse at du ikke liker konseptet ferdigpizza og finne noe annet i stedet.


#58

Blå sa for siden:

Dersom det viktigste er at du trenger å finne noe ferdigmat som du synes er god, så ville jeg heller vurdert andre ting.

Rema har en del frosne asiatiske retter som kan varmes i gryte eller mikro og som jeg i hvert fall synes er gode.

Når det gjelder frossenpizza skal jeg innrømme at jeg er blitt mer og mer kresen. Men, jeg synes at dr. Oetker med spinat og kylling er ganske ok. Og Big One med mye kjøtt.


#59

Appelsin sa for siden:

Mitt innspill vedr. ferdigpizza er igrunn at det tar mye lenger tid å steke ferdigpizza enn man skulle tro.
Min hurtigmat er wrap med salat, agurk, rømme, ost, ferdig guacamole (fra kjøledisk) og falafel varmet i mikro. Det går mye raskere enn ferdigpizza.


#60

My sa for siden:

Det innebærer fortsatt å lete fram flere ulike ingredienser, og skaper mer rot, oppvask og/eller emballasje. Jeg skjønner absolutt det enkle med å ha liggende en pizza i fryseren, bare ta den ut av esken og sette den i ovnen og that's it, selv om det skulle ta lenger tid. Det er ikke alltid tiden som er problemet, noen ganger er det behovet for at det skal være VELDIG enkelt, og at man kan sitte ned og gjøre ingenting/andre ting mens maten lager seg selv i ovnen. Og oppvasken er en pappemballasje du kan kaste, så det er svært lite å rydde vekk etterpå.

Så jeg ser behovet, selv om jeg personlig har gitt opp og aldri spiser det selv. Får lyst til å prøve den N’duja-pizzaen Vianne nevner, kanskje gi den en sjanse? :gruble:


#61

Syrinx sa for siden:

Eg syns at det er under middels styrete å lage ein treretters middag til 8 personar, men når eg treng noko enkelt så meiner eg virkelig enkelt. Då funkar frossenpizza heilt perfekt. Eg syns det er godt på sin heilt eigne måte, gjerne med nokre striper ketsjup og eit dryss pizzabakerenkrydder på. Og den skal helst etast sitjeliggande i sofaen. Perfekt konsept dei dagane verda er akkurat slik.


#62

My sa for siden:

Jeg er helt med på konseptet, bare så synd at jeg ikke greier å spise det. :sukk:


#63

jolie sa for siden:

Det finnes ikke et gourmet-gen i verken meg eller mine barn, så frossenpizza spiser vi mye av. Ja: mye. I utgangspunktet burde jeg ha all verdens tid til å lage sunn og næringsrik mat fra bunnen her jeg er hjemme på pleiepenger, i realiteten er grunnen til at jeg er nettopp hjemme på pleiepenger så utmattende at jeg noen ganger må ta meg sammen bare for å stå oppreist. Samt kids med hver sin spiseutfordring - men pizza liker de begge to!

Så frossenpizza in my heart. :knegg: Men det jeg husker som var stas fra egen barndom: pariserpizza. Disse ble også kjøpt frosne, men jeg har ikke sett de på årevis. Strengt tatt er det vel bare en baguette delt i to, pizzasaus, det fyllet man vil ha og ost? Kjapt, lite oppvask og tar omtrent den tida det tar å vente på at ovnen skal bli varm.


#64

millact sa for siden:

Synes Grandiosa med spekeskinke og ruccola er OK, samme med den med mozzarella og tomater.


#65

Charlie sa for siden:

Synes den beste (minst verste) grandis'en er den med kjøttdeig og løk og gjerne den store, som blir litt mer saftig og litt mindre papp.

Det vi kjøper mest av er Dr. Oetker, og da går det oftest i mozarella eller pollo. Synes begge er helt greie tatt i betraktning at det er billig frossenpizza.


#66

Polyanna sa for siden:

Jeg tror Candy kjøper en eller annen jåle-ferdigpizza når hun skal kompromisse skikkelig og steke ferdigpizza til ungene. Sjekk med henne. :nemlig:

Men er skuffa over at du ikke lager smågodt fra bunnen, ass. :skuffet:


#67

Tallulah sa for siden:

Vi HAR laget gelegodter i en gang, faktisk. I form av legomenn. :knegg:

Jeg er ikke veldig gourmet altså, jeg liker for eksempel viltiboller, eller hva det nå heter nå. Og som sagt, damper jeg gjerne dumplings som hurtigmat. Men uten mikro så ER det noe med det ekstremt lette med å sette noe inn i ovnen som ikke trengs å passes på. Alt som skal dampes, kokes osv. krever mer oppvask eller flere elementer.

Akkurat det hadde vært digg. Men jeg er ikke villig til å kompromisse fullstendig på smak heller. Og siden jeg bare har smakt tre (fire) ulike typer ferdigpizza som rangerte fra uspiselig til meh, så kunne de hende det fantes en som hvertfall bikket over i akseptabel. Eller digg på trashmåten. Men tydeligvis ikke.


#68

My sa for siden:

Nå er jeg spent på jålepizzaen til Candy. :hyper:


#69

Tangerine sa for siden:

Leste du tipset mitt eller var det ikke kaldt nok? :blafre:


#70

Tallulah sa for siden:

Jo! Har aldri sett den. Lover å sjekke ut.


#71

My sa for siden:

Staur leverer vel pizzaen til restaurantvogna på toget (SJ Dovrebanen) også, gjør de ikke? Den er jo ikke så verst (kan ha noe med mine forventninger til togmaten å gjøre da).


#72

Tangerine sa for siden:

Jeg skal også teste, hvis jeg finner den. Og eventuelt andre "kjølige". :)


#73

Nextlife sa for siden:

Svaret er nei. :nemlig:


#74

Madicken sa for siden:

:knegg: Men jeg tror jeg må si meg enig her, altså, selv om enkelte av disse tynnbunnede ferdigpizzaene er ok i farten.


#75

Eia sa for siden:

Beste varianten vi kjører hjemme (som vi skal ha i dag, bestemte yngste) er tortilla med pizzafyll på. :jupp:


#76

Tallulah sa for siden:

Nå har jeg smakt den kjølige fjellpizzaen. Valgte varianten med reinsdyrkjøtt. Den smakte veldig lite, og hadde fluffy bunn. Jeg er ikke så god i fluffy bunn, samtidig bedre enn kjeksbunnen til Dr. Oetker. Men jeg tror jeg fortsatt vil bruke dumplings som hurtigmat.


#77

Snippa sa for siden:

Vår oppskrift på kjapp pizza er ferdigbunn, ferdigsaus, ferdigraspa ost eller fersk mozzarella og noe topping som ikke trenger å kappes eller stekes.
Disse bunnene er skikkelig gode

Bruker som regel denne sausen

Og f.eks fuet salami, chorizo eller salatkylling


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.