Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen!

Vinter her på Vestlandet i dag, men heldigvis ikke snø....Snart klar for å løpe en runde med hunden og deretter til jobb. Fin start på dagen.


#3

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor i dag, har litt lyst til å gå i hi noen uker. Kanskje det hjelper med kaffe?


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har fått i meg en dobbel kaffekopp på jobb, og jeg kjente at det hjalp litt i alle fall.

Jeg er i kranglehumør på jobben for tida. Det er så mange som spør om så mye rart og bare gir halvveis info, og som derfor gjør det vanskelig for meg å svare. Jeg synes jeg prøver som best jeg kan, men jeg kjenner at jeg blir veldig streng. Det skal så lite til å gjøre det mye enklere for meg å være serviceinnstilt.


#5

Blå sa for siden:

Jeg er også på kontoret og i kranglehumør. Systemet går for tregt og av og til blir jeg veldig lei av å stå på siden og vente til noen skal ha tid til mine saker. :gaah:

Heldigvis er det fint vær og jeg skal ha et forhåpentligvis spennende møte i dag så det er mye bra i livet også.


#6

Eia sa for siden:

God formiddag. Feber borte, men bomullshodet henger igjen. Er på jobb igjen, og har heldigvis fått gjort unna noen nødvendige kontorting (og frivilligarbeid) på morgenkvisten. Nå skal jeg ut i produksjonen og la hodet hvile litt. Enkel pakking er tingen i dag. Og mye antibac og honning-docs. :jupp:


#7

tink sa for siden:

God morgen! Har hatt en effektiv time hos legen med både influensavaksine og purring på videre utredning av mellomste. Klar for møtedag!


#8

Toffskij sa for siden:

Morn! Møtedag her også, og siden jeg er møteleder, er det masse prepp og styr. :yessir: Vel, da blir jeg i hvert fall ikke offer for andres møteledelse.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Influensavaksine her også, gratistilbud på jobb. Satser på en frisk vinter.


#10

star sa for siden:

Har time hos fysio om et par timer. Og så et par stopp på vei hjem før guttungen skal hentes.


#11

Syrinx sa for siden:

Oppe før klokka 5 for å vere flyplasstaxi. Sovna igjen etterpå heldigvis.

No sit eg på ein krakk, midt på kjøkkengolvet, og høyrer Jahn Teigen og ser på rydding og matlaging som ventar. Høgdepunktet blir nok å opne kakaotermosen som står her. Den er ikkje tom og den er ikkje frå i dag...

I kveld skal eg til ei venninne på te og prat. Det blir fint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.