Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vis meg fine spisebordstoler!

#1

Hyacinth sa for siden:

Det gjør ikke noe om de er budsjettvennlige, for det bør de nok være, men det viktigste er at de er fine og gode å sitte i. :)

Det er fint om de passer til et rundt trebord. Antakelig eik, men vi får se.


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg liker forresten litt lav rygg på stolene. Men de MÅ være komfortable, ikke minst for mannen min, med tidenes lengste rygg…


#3

Neket sa for siden:

Dette lurer jeg også på. De eneste jeg finner koster sånn 6000 per stol og det skjer ikke. Vi skal også ha eik.

Nå har vi stoler fra ikea, henriksdal, men de fins ikke lenger. Og passer ikke til bordet jeg har lyst på. De er gode å sitte i da, og jeg liker at de har avtagbart trekk.
#6

meisje sa for siden:

Vi fant aldri noen som var kule , komfortable og rimelige. Så til slutt kjøpte vi brukte ikea stoler på finn. Bernhard stolen er god å sitte i, vi fikk kjøpt de for ca 600 kr brukt i en utgått farge. De er ikke venner med Dusty (støvsugerroboten) men eller er vi meget fornøyde. Mener å huske at mange her ikke har disse stolene i ulike farger.#8

Hyacinth sa for siden:

Takk for alle tips!

Egentlig ønsker jeg meg Y-stolen fra Wegner. Men jeg vet ikke om de er gode å sitte i.


#9

Shun sa for siden:

.

Y-stolen er god å sitte i, men jeg synes den er litt oppbrukt.

På samme måte som Piet Hein Ellipse-bordet, PH-lampen og etterhvert Stringhyllen er Y-stolen overalt. Og jeg synes den er blitt en klisjé.
Men altså en klisjé av en grunn - det er en veldig god stol.

Hvis du vil ha Wegnerstoler jeg synes er finere enn Y-stolen ville jeg tatt en kikk på CH20 Elbow chair isteden.

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcTc6Hc_tYnrfE59F2zAH2CPmIbgT3BDdnL77eBwWl6d_CuRQQTpLax8CRPMGC3_yaacRqXyOM9QS0qVm4XhnIQtXYosfufSfFNM-rTfxqgr2DGHPkGfgAxszUBcpRomtw7cJsWLgVw&amp;usqp=CAc[/img]#11

Hyacinth sa for siden:

Ja, den likte jeg!


#12

Hyacinth sa for siden:

Prisen også. :knegg:

Finnes det ikke noe i samme gate som koster mye mindre, mon tro? :undrer:


#13

Tjorven sa for siden:

Vi kapitulerte også, og kjøpte Bernhard brukt på Finn.no. Det er virkelig gode stoler. De hadde levelig pris nye, og selges fremdeles brukt på Finn.


#14

Madicken sa for siden:

Jeg prøvesatt spisestoler fra Skovby nå nettopp, og de var kjempegode og fine, synes jeg. Vi tenker å muligens bytte ut spisebordet vårt til et fra Skovby, og jeg har også lyst på tilhørende stoler om jeg finner et bra tilbud.#16

Tjorven sa for siden:

Vi har bord fra Skovby, SM24, og vi er utrolig fornøyd med det. Det er pent og har ileggsplatene inni. I disse dager har vi hatt det i 10 år, og det holder seg godt.

Tanken var at vi skulle kjøpe nye stoler, fra Skovby, når bare ungene ble større. Men nå er vi så glade i Bernhard-stolene at vi ikke vil bytte dem ut.#18

Hyacinth sa for siden:

De var fine, men jeg må nok prøvesitte, ja.


#19

Hyacinth sa for siden:

Nå har vi Volfgang fra Ikea. De er faktisk kjempegode å sitte i, og spesielt behagelig er det at det er svikt i dem. De selges ikke lenger (iallfall ikke trekket vi har, som er lysegrått melert) og ikke er de kjempefine heller.


#20

IOA sa for siden:

Vi har noen som ligner, fra Fagmøbler. Fant ikke bilde av dem på nettsida, men de er også veldig gode, og var i samme prisklasse på fullpris. Jeg kjøpte på tilbud.#22

Hyacinth sa for siden:

Mange fine stoler her :)


#23

IzziCreo sa for siden:

Mitt beste tips er å dra rundt å prøvesitte. Bemerkelsesverdig mange stoler er vonde å sitte i selv korte stunder. Vi har grå Fanbyn fra Ikea på hytta med lammeskinn i, og de kan jeg sitte en hel dag i faktisk. Vi var villige til å se mye bort fra pris på spisestuestolene siden vi først og fremst skulle ha stoler man kan sitte lenge i. Ble veldig overrasket over hvor mange av de dyre stolene som faktisk ikke var gode å sitte i. Kanskje vi har skikkelig rare kropper... :knegg: Fanbyn var den eneste stolen vi alle var enige i var god å sitte i. Vi hadde interne konkurranser hvor vi prøvesatt og ga dommen til slutt :humre:


#24

Hyacinth sa for siden:

Ja, det er merkelig, det der. Som sagt er Volfgangene våre fra Ikea temmelig gode. Men nå ryker de i forbindelse med oppussing.


#25

Pøblis sa for siden:

De jeg viste over her, har også svikt - de er veldig gode. :)


#26

Hyacinth sa for siden:

De så utrolig myke ut også! :)


#27

Nextlife sa for siden:

Jeg har sittet i Pøblis sine stoler, de er akkurat så myke og deilige å sitte på som de ser ut. :jupp:


#28

Hyacinth sa for siden:

De er kjempefine, og jeg har sett bilder fra Pøblishuset. De passer veldig godt i hennes spisestue! Men vi skal ha et rundt bord midt i «gangsonen», på en måte, og jeg er litt redd at ryggen blir for høy sånn visuelt sett hos oss.


#29

Pesten sa for siden:

Vi valgte Ella fra Bohus. Da kan man velge trekk og farge på beina. Mange av gjestene våre kommenterer hvor gode de er å sitte på.


#30

Geitrams sa for siden:

Jeg syns stolene fra søstrene Grene er veldig gode å sitte i, billige er de og, og fine!


#31

annemede sa for siden:

Vi har noen besteforeldrene fikk i bryllupsgave på 40-tallet. Trukket om noen ganger, men fantastiske å sitte på.


#32

Hyacinth sa for siden:

Vi har kjøpt Stressless-stoler. På salg. Men dyre likevel. Det var utrolig mange stoff, utforminger og bein å velge i, sp jeg finner ikke noe bilde. Men de er fine og komfortable.

På kjøpet fikk vi et gratis spisebord til en verdi av 23000. :sjokk: Et bord vi ikke trenger. Til og med den ansatte syntes det var sykt, men hun følte hun måtte opplyse oss om det og foreslo at vi selger det på Finn. Hun hjalp oss til og med å velge størrelsen og fargen hun mente var mest lettsolgt.

Black friday er ikke bra for planeten.


#33

Señora sa for siden:

Oi, gratulerer! Er det lov å spørre hvor og om du vet om tilbudet gjelder i dag også? Har kikket på stressless spisestue tidligere i høst.


#34

Che sa for siden:

Gratulerer ned kjøp. Vi brukte sykt lang tid på å bestemme oss for stoff på stolene fra stressless - for mye valg;) - gratulerer med stoler.


#35

Hyacinth sa for siden:

Det var på Bohus. Ved kjøp av fire stoler fra Stressless (som også har 25% avslag) får man et spisebord på kjøpet. (Bordet er ikke helt valgfritt, men man kan velge mellom noen få modeller.) Jeg tror tilbudet gjelder til 27/11, men jeg skal sjekke det opp.


#36

Hyacinth sa for siden:

Var litt vrient å finne, for tilbudet stod bare beskrevet hvis man søker på bord. Jeg fikk det ikke opp da jeg søkte på stoler. Jeg tror likevel dettte gjelder for alle spisestuestoler fra Stressless.

Klikk på linken, og se hva som står i teksten under bordet.

www.bohus.no/bord/spisebord/uttrekkbart-spisebord/bordeaux-l-spisebord-100x230-2

(Dette var et svart bord med trebein, men man kan også få bordplate i hvitt etter grått. Og to ulike størrelser på bordet eller rundt bord.)


#37

Señora sa for siden:

Jøss, tusen takk!


#38

Señora sa for siden:

Jaiks, før kl 12 hadde vi kjøpt nye stoler og fått bord på kjøpet. :ja:


#39

Hyacinth sa for siden:

:knegg: Gratulerer! Hvilken type valgte dere?


#40

Hyacinth sa for siden:

I dag har vi også kjøpt loungestoler og tv. :sparke: Fortsetter det sånn, blir vi ruinert. Men det er for mange gode tilbud denne uka til å la være.


#41

meisje sa for siden:

Så bra at du fant stoler du likte og loungestoler og Tv. :knegg:

Selv tror jeg vi bytter ut vaskemaskin og tørketrommel idag, 17 års tro tjeneste får være nok.


#42

veobra sa for siden:

Gratulerer med stoler. Jeg har prøvd stolene fra Stressless og de er veldig behagelige.

Får ra en titt på tilbudet dere fikk. Vi trenger spisebord, stolene er også slitne.


#43

Señora sa for siden:

Takk :knegg: Bord 175 langt med sort plate og hvitvasket ben, Vanilla stol lav rygg med hvitvasket ben og blått trekk. To klaffer også. Har sett på det før, men fikk jo alt til rundt halv pris av tilbudet vi fikk i august om man regner alt sammen.
Så supert tilbud!


#44

Hyacinth sa for siden:

Fantastisk! :)

Vi kjøpte også Vanilla stoler med lav rygg og hvitoljede ben. Trekket er Tulip i fargen Light Grey, men det er nokså mye brunt i den gråfargen. Og stolbeina er den utenpåliggende varianten, og også av den avrundede varianten.


#45

Señora sa for siden:

Det blir flott!


#46

Palmen sa for siden:

Er det litt svikt i disse? Og kan de stables?


#47

meisje sa for siden:

Det er litt svikt i stolene, de kan ikke stables.


#48

Palmen sa for siden:

Takk for raskt svar! Jeg har sett på noen på finn men hvordan i huleste skal jeg få de hjem om de ikke kan stables :knegg:


#49

meisje sa for siden:

Har du ikke fått deg voksenpoeng aka bil med nedleggbart baksete ? :knegg: Vi kjøpte Max 4 av gangen.


#50

Neket sa for siden:

Vi kjøpte en hel spisestue pluss skjenk, leide en transit på Getaround. :jupp: kosta rundt 500, men hadde kanskje vært billigere hvis vi ikke trente den så lenge (leide i fem timer siden vi var usikre på når vi fikk hentet de ut). Milevis med plass i den bilen.


#51

Palmen sa for siden:

Hahaha. Jo de voksenpoengene har jeg fått. Max 4 av gangen er en god pekepinn


#52

Pøblis sa for siden:

Min eldste ELSKER å kjøre sånn stor varebil som de leier ut på IKEA for 399,- for 3 timer. Hun kan helt sikkert leies inn til transportoppdrag hvis du trenger det. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.